Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilei de vineri 19 Septembrie 2014.

Written By NIKE B. on joi, 18 septembrie 2014 | 07:45


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi vineri 19 Septembrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de vineri 19 Septembrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Accepta mana intinsa azi de un coleg, pentru ca se va dovedi a fi salvatoare intr-un moment sensibil pentru tine. Desi vrei sa crezi cu tarie ca te poti descurca si singur, daca totusi admiti ca uneori ai nevoie si de ajutor, vei avea numai de castigat. Mai mult, daca vei refuza ajutorul prietenesc si sincer, de acesta ar putea profita altcineva care ti-o va lua inainte incat vei regreta mai apoi ca n-ai fost pe faza. Nu te incapatana sa respingi orice ajutor si nu te gandi ca in spatele acestui gest sincer s-ar ascunde ceva, pentru ca, daca-l respingi, a doua oara nu mai vine iar altul va sti sa-l valorifice in defavoarea ta!


Horoscopul zilnic de azi Taur

Timpul trece mult prea lent, parca, dar pe tine nu te deranjeaza deloc acest ritm scazut, pentru ca iti ofera de fapt starea potrivita pentru a te ocupa pe indelete de o actiune care oricum nu poate ajunge la rezultate peste noapte. Esti multumit ca ti se ofera acest ragaz, ca nimic stresant nu te impinge de la spate, ca atare vei vedea cum se cladeste totul sub ochii tai etapa cu etapa, exact asa cum ai dorit. Ai o relatie speciala cu timpul, care se scurge conform dorintelor tale, deci cum sa nu fii multumit de felul cum inaintezi (lent, dar sigur) spre tinta propusa?




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te simti in largul tau intr-un anturaj vesel, in care altadata erai ca acasa, dar nu si acum. Te macina tot felul de intrebari la care nu gasesti inca solutii, si chiar privesti cu un dram de invidie spre ceilalti care rad si se distreaza. Nu te poti distra alaturi de ei, esti impovarat de probleme pe care totusi le exagerezi, le faci sa para mai mari decat ar merita, tocmai tu, o persoana care de obicei gaseste solutii la orice! Incearca sa te relaxezi si tu un pic, preia de la cei din jur buna dispozitie si cheful de distractie si, macar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare! Te vei elibera de stres doar daca te integrezi si tu printre cei veseli!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Sunt altii mai puternici decat tine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ti pune bete in roate. Descoperi, cu aceasta ocazie, ca ai si ceva inamici prin preajma, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index in trecut si profita de orice ocazie pentru a-ti arata antipatia lor. Nu tine cont de aceste oprelisti: oricat te-ai chinui, tot nu poti fi pe placul tuturor, si intotdeauna se vor gasi astfel de persoane care sa nu te simpatizeze. Totul e sa nu-ti creeze probleme si mai mari cu modul lor de a riposta, cu sau fara motive!



Horoscopul zilnic de azi Leu

A venit vremea rezultatelor materiale ale unei actiuni la care ti-ai adus contributia cu pasiune. Dar pentru ca nu ai fost doar tu implicat, ci un intreg grup de persoane, trebuie sa va recunoasteti unii altora rolul, pentru ca nu s-ar fi ajuns aici daca nu ar fi participat cu totii in mod egal. Dupa ce ati lucrat cot la cot impreuna, acum puteti celebra reusita tot impreuna, impartind roadele materiale tocmai culese si de care sunteti cu totii mandri. Se resimte un aer ca de sarbatoare in mediul respectiv, pentru ca fiecare e incantat de ce a obtinut: si sentimentul muncii implinite, si ceva bani in buzunar!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Muncesti cu sarg, pentru ca vezi ca proiectul la care iti aduci contributia evolueaza foarte bine, iar rezultatele finale incep deja sa se contureze la orizont. Cu atat mai mari devin motivatia, ambitia, dorinta de a ajunge la capat cu cat ai ceva concret de castigat de pe urma acestei investitii masive, deci tragi tare ca sa duci la capat ce ai inceput. Ti se cer enorma atentie si concentrare, dar si un oarecare efort, pentru ca nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emotional, dar ceea ce se cladeste sub ochii tai din mintea si din mainile tale e demn de toata lauda si mandria!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti cam dezamagit de anturajul in care nimeresti astazi. Ti-ai facut iluzii, ca vei avea cu cine discuta, ca te vei distra, ca vei avea parte de evenimente vesele, or, celor din jur parca li s-au inecat toate corabiile, ceea ce te influenteaza negativ si pe tine. Nu e nicio placere sa-ti petreci ziua in asemenea mediu tensionat, impovarat de griji si probleme, pentru ca oricum le ai si pe ale tale, nu are rost sa te incarci si cu necazurile lor. Daca nu le poti ridica tu moralul celor tristi si suparati, mai bine iesi din acest spatiu si te distrezi de unul singur, chiar daca nu e nicio bucurie sa fii doar tu.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ai ajuns intr-un punct in care nu mai ai curaj sa visezi, ci sperantele tale par sa se fi blocat temporar. Vine o veste care-ti taie tot elanul, te tine pe loc si nu mai ai forta de a duce mai departe ceea ce ai inceput, dar nu renunta la visul tau cel mare. Ia o pauza pentru o vreme pana sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii mai bune. Poti folosi cu succes acest ragaz pentru a te informa in plus, pentru a te odihni sau pentru a-ti revizui strategia. Uneori, o piedica nu e un capat de drum, ci doar ocazia de a-ti recapata energia pentru a face fata la etapele urmatoare.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Iei o decizie brusca, dar atunci cand se vor vedea efectele alegerii tocmai facute, vei fi multumit ca nu ai stat prea mult pe ganduri. Unii se mira ca esti atat de sigur si de ferm in hotarari, pentru ca de obicei esti mai ezitant, dar de data aceasta stii exact incotro vrei sa mergi si unde vrei sa ajungi si nu astepti sa ia altii decizii in locul tu. Nu astepta prea mult ca decizia ta sa se sedimenteze, ci, odata aleasa o noua directie, fa deja primii pasi in directia respectiva, deoarece aceasta atitudine se va dovedi a fi excelenta pentru ceea ce visezi sa obtii la capatul acestor demersuri. Nu sta, nu astepta si nu pretinde miracole: totul sta in puterea ta de a spune start!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ai ajuns la un nivel care iti inspira incredere si stabilitate in viata ta, poate o cariera bine conturata in care te simti in siguranta, poate o viata de familie tihnita si frumoasa, poate o afacere care merge constant si iti ofera satisfactie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mandrie si de optimism. Daca vezi ca se poate ajunge la fericire, ai curajul sa speri si mai mult, deci merita sa-ti stabilesti mereu obiective din ce in ce mai inalte, pentru ca da, pot fi atinse prin forte proprii si eforturi sustinute. Totul e sa ai maxima incredere in tine si sa gandesti doar pozitiv!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Familia este foarte importanta, deoarece discutiile pe care le ai cu cei dragi, argumentele pe care le aduce fiecare in conversatie sau deciziile pe care le luati impreuna au un efect foarte stimulativ asupra viitoarelor voastre planuri comune. Ce-i drept, seful, peste toti, tu vei fi in cele din urma, pentru ca din atatea idei contradictorii, cineva trebuie sa traseze o singura directie pe care sa o urmeze cu totii, de aceea stai un pic si astepti sa se mai calmeze spiritele inainte de a-ti exprima si propria opinie, care va suna ca un fel de concluzie pe care toata lumea o asteapta.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Primesti vestea cu tenta oficiala de care aveai nevoie pentru a trece la etapa urmatoare a unui proiect. Poate asteptai un document, o autorizatie, un aviz extrem de important, fara de care activitatea ta nu ar fi fost sustinuta legal. De acum, avand in buzunar hartia potrivita, drumul tau e netezit spre succesul tau final. Chiar daca ai umblat mult ca s-o obtii, chiar daca birocratia a fost de multe ori enervanta, a meritat sa lupti pentru a ajunge aici, pentru ca, de acum, nimic nu te mai poate tine pe loc. Ai tot ce-ti trebuie pentru a merge mai departe!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții