Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul zilei de duminică 26 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 octombrie 2014 | 08:29


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi duminică 26 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de duminică 26 Octombrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Esti motivat de o pasiune noua, de parca te cuprinde un elan revolutionar ce are la baza o activitate care iti face imensa placere. Cand faci ceva cu drag, si roadele vor fi excelente, de aceea pui suflet in tot ce faci. Totul evolueaza foarte repede, pentru ca nici nu simti efortul sau oboseala atunci cand te implici in ceva atat de placut sufletului. Poate fi o activitate in cuplu, poate fi timpul petrecut in familie, poate fi un hobby personal ce te umple de satisfactie, ca atare ziua are numai emotii pozitive de oferit.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Stai pe loc, nu iesi azi la cumparaturi si nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar daca ti se pare ca se afla pe un nivel promitator. Daca vei cheltui acum acesti bani pe care i-ai acumulat cu greu in timp indelungat, vei amana sau chiar bloca alte proiecte costisitoare in care ai putea investi foarte bine aceste sume. Mai asteapta, mai pune un ban deoparte, economiseste, pentru ca va veni o zi cand aceste sume vor putea fi valorificate perfect, dar daca le arunci acum pe fereastra pe cine stie ce cumparaturi, vei regreta nechibzuinta de acum!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te simti in apele tale, te incearca unele emotii negative de parca te-ai teme de ceva inca nevazut, inca inexistent, ca o presimtire sumbra. Nu te lasa coplesit de aceasta stare de disconfort emotional, pentru ca, dupa ce totul va trece, vei rade de sensibilitatea si fragilitatea de care dai dovada. Nu va fi nimic grav, nimic atat de serios incat sa merite acest stres si atata bataie de cap, deci priveste si partea buna a lucrurilor. E un fleac, la urma urmei, care trebuie tratat cu indiferenta. Nimic nu e atat de negru pe cat ti se pare tie in acest moment: zambeste!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Daca pleci la drum, efectele acestei calatorii vor fi cu totul speciale, de parca ti-ai reincarca sufletul de bucurie, de liniste si calm. E ca o excursie de placere prin locuri de care iti era dor, sau pe oriunde treci, descoperi lucruri care iti rasfata simturile, care te fac sa zambesti sau poti spune chiar ca esti fericit. Poate cineva drag tie, plecat departe, se intoarce acasa si il primesti cu bratele deschise, ca atare calatoriile, distantele, vestile de departe au un efect psihic cu totul aparte asupra sufletului tau.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu poti pune pret pe promisiunile sau pe informatiile pe care ti le transmite azi un amic. Ti se pare necopt, lipsit de experienta, si nu crezi ca se bazeaza pe date foarte clare. Ai senzatia ca-si da si el cu parerea, fara a se fi documentat serios inainte, de aceea ai prefera sa mai primesti informatii si din alta sursa. Dar, culmea, daca apare cumva si o alta sursa de informatie, asa cum doreai, parerile vor fi contradictorii incat te incurci si mai tare in tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecati de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Este o zi a evenimentelor speciale care au rolul de a-ti restabili echilibrul emotional, de a-ti face sufletul sa zambeasca. Iesi in lume si profita de ocaziile excelente care apar in calea ta la tot pasul. Pot fi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbari majore in viata ta de acum inainte. Treci prin locul potrivit intr-un moment cheie pentru a intalni o persoana care ar putea juca un rol principal in planurile tale viitoare. Iesi in intampinarea norocului: nu stii de unde si cand apare, dar merita sa-l cauti!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Conflictele care se mai incing in preajma ta nu-si vor arata latura agresiva sau dificila, ci dimpotriva, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefica in viata ta. Asculta-i pe cei care te mai trag de maneca, iti atrag atentia asupra unei posibile erori, te imping de la spate cu o atitudine ceva mai autoritara, pentru ca, daca le urmezi sfaturile, chiar si pe cele care suna a dojana, vei avea numai de castigat. Nu-i privi pe critici ca si cum ti-ar vrea raul, ci exact invers: ca si cum te-ar impinge spre cel mai bun lucru pe care il poti face!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ceva iti spune sa mai astepti, sa stai pe loc o vreme si sa nu insisti sa ajungi la un anumit nivel al planurilor incepute. Tine cont de piedici, de blocaje, de rezervele care te incearca pentru ca se vor dovedi a fi folositoare! Daca faci tot posibilul sa obtii ceva cu orice pret, vei regreta aceasta ambitie, pentru ca ori nu e ceea ce credeai, ori e doar un consum imens de resurse si, la urma urmei, nici nu aveai nevoie de ceea ce te asteapta la capat. Intreaba-te de ce nu poti obtine unele lucruri asa cum vrei tu sau atunci cand vrei tu: inseamna ca nu e pentru tine!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ti se adreseaza cei pe care ii iubesti. Au si ei problemele si nervii lor, si tot tu trebuie sa fii cel care tolereaza atitudinea lor un pic cam agresiva. Daca vezi ca nu sunt in apele lor, lasa-i in pace, nu mai turna si tu gaz pe foc cu tot felul de reprosuri sau critici, asteapta sa le treaca, pentru ca vor aprecia mai mult intelegerea de care dai dovada tacand si suportandu-le nazurile, decat daca ai incepe sa le atragi atentia in fiecare clipa ca sunt nervosi, artagosi, nepoliticosi. Tu ce ai face daca ai fi in locul lor?


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul sa faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tai, si nu te zgarcesti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru ca iti spui, in sinea ta, ca meriti aceste daruri. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ar fi cazul sa-ti permiti si tu o viata mai buna, in care sa te bucuri de prosperitate, fara sa te plangi de lipsuri, de economii sau de criza financiara. Daca visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te si cumpara-l: e al tau!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Esti impovarat de discutii cu tenta negativa si panicarda, pentru ca unii vor profita de prietenia ta. Unii uita ca ai si tu necazurile tale, uita ca ai si tu o viata personala si un timp liber limitat, si te vor monopoliza cu problemele lor egoiste pe toate caile de comunicare accesibile catre urechea ta. Tu ii asculti, le dai sfaturi atat cat poti, dar incearca sa nu pui la suflet ceea ce-i doare pe ei. Ii poti ajuta cu o vorba buna, dar nu poti prelua pe umerii lor greutatile lor: debaraseaza-te de balastul negativ pe care il desarta in curtea ta!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Toate bune si frumoase la orizont, pare o zi a vestilor superbe, a evenimentelor fericite, a intalnirilor capitale, deci fii pregatit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Familia e principalul tau punct de atractie, pentru ca acolo se petrec cele mai interesante momente: o masa festiva, o aniversare, o nunta, o petrecere. Oricare ar fi evenimentul care va aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este vesela, tonica, galagioasa, perfecta pentru a va simti cu totii bine! Profita de energia pozitiva degajata de cei dragi pe care ii ai aproape.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții