Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citeste Horoscopul zilei de mercuri 22 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on marți, 21 octombrie 2014 | 07:31


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi mercuri 22 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de mercuri 22 Octombrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu stii cum sa tratezi oportunitatile acestei zile, de parca acelasi lucru ar contine si o recompensa, dar si un motiv de suparare. Nu le poti avea pe toate la cote maxime, chiar si cele mai frumoase reusite au la baza un pret de platit, dar merita sa-l platesti, daca la final te asteapta succesul. Nu te gandi nicio clipa ce pierd ceilalti cand tu castigi, pentru ca asa e viata: cand unul urca, altul coboara! Bucura-te de sansa ta, nu plange pentru tristetea altuia de langa tine; acum contezi doar tu.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Cel mai de pret lucru, in acest moment, e faptul ca cineva care tine cu adevarat la tine iti sta alaturi la bine si la greu. E dispus sa preia pe umerii sai ceva din problemele tale, sare in ajutorul tau oricand ai nevoie si. astfel, totul merge mult mai usor pentru ca nu esti singur in fata provocarilor vietii. E modul sau de a-ti intoarce niste servicii similare pe care si tu, cu alte ocazii, i le-ai daruit cu inima deschisa, oferindu-va unul altuia tot suportul necesar in momente cheie. Privesti la el cu incredere, cu recunostinta, mandru ca ai asemenea prieten!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Iubirea poate fi un joc si la fel te comporti si tu, astazi, fata de cel cu care dezvolti o relatie. Nu privesti intalnirile cu el ca si cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te lasi dus de val, de emotii, de senzatii, fara sa te gandesti neaparat la viitor. Consideri ca sunt momente cand e mai bine sa te lasi purtat de destin incotro vrea el, fara sa urmaresti ceva anume. Si celalalt se bucura de senzatii placute si frumoase, deci de ce sa nu va jucati un pic? Va veni si ziua asumarii responsabilitatilor, dar nu acum!


Horoscopul zilnic de azi Rac

Te simti bine printre oameni care tin la tine orice ai face si, cu asemenea suport, prinzi si mai mult curaj sa te implici in activitati cu un consum emotional maxim. De dragul lor, esti capabil de orice si, daca mai primesti si din partea lor aceleasi gesturi de prietenie si afectiune, puteti construi impreuna planuri marete. Uneori ajunge doar sa stii ca esti sustinut, ca esti apreciat indiferent ce ai face, pentru ca prezenta celor dragi, a familiei, a prietenilor, este cea care te impinge de la spate. Ei iti ofera mult, la fel oferi si tu in schimb.



Horoscopul zilnic de azi Leu

Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui verdict, a unui raspuns menit sa alunge o stare de nesiguranta si stres din viata ta. Indiferent cum suna concluzia mult asteptata, o primesti ca pe o eliberare, pentru ca, cel putin de acum inainte, vei sti mai clar pe ce pozitie te afli si incotro mergi. Nu ai putea continua ceva fara o directie mai precisa, ca atare primesti vestea de azi exact ca pe solutionarea de care aveai nevoie pentru a te detasa de toate, pentru a inchide un capitol sau pentru a te rupe de trecut. Punct si de la capat, mult mai linistit!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Muncesti cu sarg, concentrat la un proiect ce necesita un consum imens de energie si de atentie. Esti constient ca numai de implicarea ta depind, la final, si rezultatele, de aceea te apleci cu interes maxim asupra celor incepute. Esti multumit cum evolueaza, dar si mai fericit ai fi daca ai vedea ca si ceilalti direct implicati privesc la fel de serios aceasta munca. Ar fi obositor sa duci in spate tot greul, de aceea cel mai dificil e sa atragi alaturi de tine oameni care iti seamana, la fel de interesati de roadele finale ale acestui efort. Nu merita sa muncesti doar tu, dar nici sa pasezi totul altora.


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Contactul cu autoritatile sau cu reprezentantii unei institutii de la care astepti un anumit raspuns merge defectuos, si se poarta cu tine de parca te-ar scoate la tabla, gata sa-ti dea nota proasta. Tu nu te simti cu musca pe caciula, tocmai de aceea va trebui sa lupti pentru pozitia ta si sa nu te lasi coplesit de o functie superioara sau de un ton ridicat fara motiv. Unii nu stiu decat s-o faca pe durii si, daca te prind intr-un moment sensibil, ar putea avea influenta asupra ta. Ridica-ti capul, lasa teama sau umilinta la o parte si lupta pentru drepturile tale. Nu iti sunt cu nimic mai presus!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Taci si suporta unele conditii care nu prea iti convin, la prima vedere. Nu-ti place deloc sa o faci pe umilul, cand tu ai o atitudine de lider si orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea ca o pozitie inferioara, un ton scazut si putina modestie nu strica deloc. Ai multe de castigat de pe urma unei astfel de atitudini, dupa principiul capul taiat sabia nu-l taie. Taci si suporta unele conditii defavorabile acum, pe moment, pentru ca ceea ce poti obtine de pe urma unui astfel de comportament, chiar merita efortul.


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu prea stii daca este o zi de succes sau una sub asteptari, de parca ai avea parte de ambele fete ale monedei aproape simultan. Un eveniment care ar fi trebuit sa te propulseze in frunte are si conotatii neplacute, de aceea ar fi bine sa nu pornesti la un drum important cu asteptari imense, ca nu cumva deceptia de la final sa fie mai mare. Profita de sansele excelente care apar, constient in permanenta ca nimic nu ti se ofera pe gratis, ci exista si ceva ascuns in umbra. Un succes are, deci, un pret de platit, dar daca-l accepti, rezultatele vor fi excelente!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur. Du ce ai inceput la indeplinire si le vei demonstra prin exemplu personal ca ideile tale sunt mai bune si ca metoda ta e cea mai potrivita. Daca ii lasi sa te opreasca din elan, sansa ta de afirmare scade! Fii tu insuti, chiar daca nimeni nu te aproba!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Te simti ciudat printre oameni, desi, din fire, esti sociabil si comunicativ, dar azi parca nu-ti gasesti locul nicaieri. Chiar daca excelezi oin domeniul comunicarii, nu ai parte de interlocutori prea volubili, si te fac si pe tine sa te retragi in banca ta. Uneori e de preferat sa taci decat sa legi conversatii fara rost, deci economiseste energia pe care ai consuma-o pentru cine stie ce efort de convingere. Cauta alte preocupari care sa merite atentia ta, daca vezi ca discutiile tale seamana cu un dialog cu surzii.


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Succesul e asigurat in orice activitate in care iti pui mintea la contributie. Daca participi la vreo competitie, daca ai de dat vreun examen sau de prezentat o lucrare in fata sefilor, ai toate sansele sa lasi o impresie buna, pentru ca dai de un auditoriu cooperant, care iti pune intrebari la obiect, aratandu-si interesul fata de ceea ce ai tu de spus. E o placere sa-ti exprimi punctul de vedere intr-un mediu in care lumea chiar aude ce le spui, deci fa un pas in fata si vorbeste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții