Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citeste Horoscopul zilei de sămbătă 25 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 24 octombrie 2014 | 07:51


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop de azi sămbătă 25 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvjoi 04s si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.



Horoscopul zilei de sămbătă 25 Octombrie 2014

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Lucrezi cu spor, preocupat de mersul unui proiect care evolueaza excelent. Roadele se vad si faptul ca te apropii din ce in ce mai mult de scopul propus, parca isi vine sa tragi si mai tare, sa investesti si mai multe resurse pentru a ajunge la capat mai repede. Succesul nu e departe, parca deja se intrevede la orizont si esti extrem de multumit de eforturile depuse, pentru ca iata, s-au soldat cu un succes deplin. A meritat sa muncesti atat de mult, uneori chiar si peste puterile tale, pentru ca ceea ce ai obtinut incununeaza ultimele zile in care nici nu ai avut timp sa respiri.


Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te lasa dominat de cei care sunt pusi azi pe critici si judecati severe. Sunt intr-o pasa proasta si au tendinta de a-si elibera nervii pe oricine, mai ales fara motiv! Nu pune la suflet ceea ce-ti vor spune azi cei nervosi, artagosi, violenti in exprimare. E fireasca atitudinea lor, pentru ca au acumulat frustrari si nedreptati asupra lor, iar acum incearca si ei sa se razbune pe cine le pica in cale. Azi tu esti tinta atacurilor lor, dar sunt nemeritate. Nu ai de ce sa te consideri vinovat de tot ce-ti spun ei, pentru ca ei arunca propriile lor erori asupra altora!




Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ia taurul de coarne si spune cu fermitate: stop! E un moment excelent sa pui capat unei situatii care nu mai poate continua pe aceeasi linie. Ai tot lungit-o, ai tot amanat finalul, de frica sa nu iei o decizie gresita, dar azi ajungi la concluzia ca singura solutie e sa-i pui punct odata pentru totdeauna. Nu mai ai nimic de invatat, de castigat, de dobandit de pe urma acestei situatii care se pare ca si-a incheiat rolul in viata ta si e vremea sa te debarasezi. Ca e o relatie, ca e un proiect profesional sau o stare de lucruri in care te simti bine, totul are si un final.


Horoscopul zilnic de azi Rac

E o placere sa intri azi in contact cu lumea, deoarece ai norocul de a intalni numai persoane comunicative, amabile, cu care ai multe de discutat. Comunicarea merge struna, relationarea cu lumea e la cote maxime si inchei ziua cu un sentiment de bucurie, ca si cum ai mai fi invatat ceva interesant de la ceilalti. Apare sansa de a cunoaste o persoana noua care poate deveni, de acum inainte, cineva important pentru inima ta: un viitor partener de viata, o sansa de iubire sau un prieten bun. Fii deschis la incercarile celor din jur de a se apropia de tine!



Horoscopul zilnic de azi Leu

E o zi dedicata iubirii, deci nici sa nu te gandesti azi la altceva decat la orele minunate petrecute in compania persoanei iubite! Da-ti intalnire cu cel pe care vrei sa-l cuceresti. Invita-ti jumatatea la o seara romantica in oras. Cere in casatorie pe cel fata de care nutresti sentimente profunde. Sau daca nu exista inca cineva drag in inima ta, iesi in lume si fii atent la cei care iti apar azi in cale: nici nu stii de unde sare iepurele, si odata cu el si iubirea la pachet. De mult nu ai mai avut o zi atat de generoasa in plan sentimental, dar numai de tine depinde cum valorifici ocazia!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nimic nu te preocupa mai mult decat platile urgente ale acestei perioade. S-au acumulat o multime de facturi in acelasi timp si nu mai stii cum sa faci sa le achiti. Poate nu sunt foarte mari, dar pentru ca sunt mai multe deodata, se aduna o suma consistenta care te cam sperie. Nu incerca sa achiti tot dintr-un foc, pentru ca nu vei avea o suma atat de mare la dispozitie prea curand, dar ia-le pas cu pas, una cate una, pana scapi de toate. Nu te aseza pe toate teanc, pentru ca te ia cu frisoane cand vezi totalul tuturor acestor datorii, dar daca le privesti separat, parca nu mai par de speriat!


Horoscopul zilnic de azi Balanta

Trebuie sa faci mai multe calatorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parca nu esti in cea mai buna pasa pentru a pleca la drum. Daca ai putea, ai amana aceste deplasari pentru altadata, dar daca nu se poate, fa un efort sa scapi mai repede de aceste sarcini. Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci contin o oarecare doza de obligativitate din partea ta, nu prea le poti refuza. Te vei intoarce acasa frant de oboseala, dar macar satisfacut ca te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii - doar stii ca ai si tu destui! - vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!


Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!


Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Oboseala isi spune cuvantul, pentru ca ai ajuns la capatul puterilor. Ai muncit mult la un proiect ce a necesitat un consum imens de resurse - mentale, fizice, poate si materiale - iar acum simti nevoia sa iei o pauza pentru a-ti reincarca bateriile. Daca vezi ca nu mai poti, nu insista sa continui, pentru ca rezultatele vor fi modeste. Ai avea mare nevoie de macar o zi de totala detasare fata de tot ce faceai, privind totul de pe margine. Asa ai putea descoperi unele hibe, unele scapari, unele abateri de la drumul propus, deci hai, odihneste-te si tu un pic!


Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati umar la umar, nu se bazeaza pe informatii prea solide. Mai degraba isi da cu parerea, experimenteaza, incearca sa vada ce iese, nu sunt aspecte certe pe care le poti lua si tu in seama, Lasa-l sa-si incerce norocul, iar tu mergi pe caile deja verificate. Celalalt va gresi si atunci ar putea arunca vina pe umerii tai, daca te vei implica in treburile sale. El va incerca sa scape de consecintele propriei sale neglijente, aruncand pe umerii tai responsabilitatea, dar daca nu te bagi, isi va plati singur oalele sparte!


Horoscopul zilnic de azi Pesti

Profita de ragazul care ti se ofera azi, pentru ca vei vedea ca nu e deloc o piedica, ci dimpotriva, un bonus de timp de care chiar aveai nevoie. Te poti opri un pic din iuresul unor evenimente pentru a descoperi fara graba ce ai scapat din vedere. Nu trata un refuz, un obstacol sau chiar un esec de moment ca pe un dezastru, ci ca pe o prelungire de timp pentru a mai incerca ceva. La a doua incercare ar putea merge mult mai bine, deci foloseste-te de orele primite cadou!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții