Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi mercuri 22 Octombrie 2014

Written By NIKE B. on miercuri, 22 octombrie 2014 | 09:32


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi mercuri 22 Octombrie 2014.

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi mercuri 22 Octombrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ai putea simți nevoia acutizată să te simți important\ă și iubit\ă. Probabil emoțiile tale au nevoie de o susținere din partea celui\celei pe care îl\o iubești. S-ar putea ca dificultățile de ordin material\financiar, întradevăr să vă dea mari bătăi de cap. Însă nu e tocmai un motiv pentru a vă pune relația voastră de cuplu în pericol. Important este să înțelegi, că fiecare are nevoie de o realizare a propriilor valori. De o siguranță a propriului nume, a propriului renume. Încearcă azi să fii cît mai degajat\ă și să emani cît mai mult echilibru în jurul tău. Asta te va scoate din anonimat și îți va oferi armonie relației tale de iubire.


Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi nu mai ai chef de flirturi sau de idile de o zi. Probabil a venit vremea cînd îți dorești cu adevărat ceva de durată și siguranță! Iar dacă e s-o luăm pe drept, ca să îți satisfaci necesitatea acestor cerințe ai nevoie de un\o parener\ă din aceeași clasă cu tendințele tale. Cert e că, discuțiile, mesageriile telefonice sau net sunt cele mai susținute în această zi. Pune ochiul și pe colegii\gele de la serviciu. Ar fi bine să marchezi cu un ochi critic toate\toti presupusele\șii partenere\ri de discuție. S-ar putea ca acest gen de legături bazate pe interese comune să se dezvolte în ceva mai mult de o zi!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e vreme pentru tine și ființa iubită, de a lămuri situația și dilemele de ordin amoros dintre voi doi. A-ți tot amînat pe diverse motive pînă acum. Poate nu a-ți fost încă îndeajuns pregătiți. Sau pur și simplu relația voastră nu atinsese încă nivelul pe care vi l-ați fi dorit! Astfel, astăzi puteți discuta liniștiți și calmi asupra situației tensionate create. Nu mai e vreme de dat înnapoi. Aveți nevoie de o clarificare și delimitare a importanței rolului fiecăruia dintre voi doi, în viața celuilalt. Insinuările și suspiciunile nu-și mau au locul în cadrul poveștii voastre de iubire.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi s-ar putea să descoperi cît de bine funcționează teoria cauzei și efectului. Fix pe pielea ta, vizavi de relația cu ființa iubită! În conformitate cu această ideie de funcționare universală, fiecare acțiune, gînd sau cuvînt spus are o urmare pe măsura valorillor lor. Dacă cu adevărat îți dorești schimbări în bine și evoluție în cadrul relației tale, s-ar putea să fii nevoit\ă să te autoperfecționezi pe tine însuți. Și nu ființa iubită! Acest demers nu e deloc simplu, însă s-ar putea să aibă un efect cu adevărat grandios. Ai parte de emoții introvertite, dar care te vor ajuta să te redescoperi pe tine însuți!



Horoscop pentru femeia din Leu

Se pare că momentul de apogeu, de clarificare a relației tale, de a-ți spune păsul a venit! Acuma ești cu adevărat pornit\ă să faci regulă în viața ta emoțională! Îți vine probabil, să începi cu toate odată, dar se pare că nimic din astea nu mai au nici-o tangență cu rezolvarea dilemei relației tale. S-ar putea ca, din cauza graficului de rutină, a presiunii sentimentale acumulate să nu prea mai găsiți o metodă normală de a colabora. Cel mai important este să înțelegeți ambii, că fără diplomație și mediatizare, armonia și fericirea în iubire nu poate fi obținută! Astăzi e o zi în care, chiar dacă ființa dragă încearcă să îți mai promită cîte în lună și stele, e momentul să încerci să analizezi totul, din prisma unui pragmatism mult mai rigid!

Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este indicat să privești sfera emoțională foarte realistic și pragmatic. Mai ales ceea ce ține de planurile în comun. În contextul acestei zile vei avea tendința să faci nici mai mult nici mai puțin, decît activitatea pentru o întreagă săptămînă. Azi indicat ar fi să asculți opinia partenerului\rei de cuplu și să scoți din asta avantaje. Idei care te vor ajuta să reevaluezi propriile valori. Propria personalitate și careva caracteristici individuale. Pregătește-te ca o parte din planurile tale zilnice să fie lăsate deoparte în favoarea iubirii tale! Zi în care motivațiunile valorice sunt cele mai importante pentru cuplul tău!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Tu posezi o armonie molipsitoare emoțională. O stare de jovialitate imensă, o atracție miraculoasă față de tot ce reprezintă parteneri\re, persoane de sex opus. Perioada asta îți poți folosi la maxim flerul. Poți pune în scenă absolut toate micile iscusințe în ale amorului. Căci se pare că Cupidon este protectorul tău. Și cam orice îți dorești, spre orice țintești poți obține și poți cîștiga! Azi e o zi formidabilă pentru flirturi și colaborări de orice gen!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai nevoie de schimbări, iar retrăirile interioare te ajută să le faci. Probabil în imaginea subconștientului tău se duce o luptă continuă între a iubi sau nu. Între a merge mai departe sau a lăsa totul așa cum e! Probabil între tine și ființa iubită e din ce în ce mai complicată situația, mai ales cînd atîtea și atîtea lucruri se ascund. Azi datorită stărilor de suflet intense, s-ar putea să descoperi un adevăr, o soluție la care căutai de atîta timp răspunsul. Probabil e vreme de resemnare și de analiză a situației relaționale curente dintre voi doi. Intuiția îți va da un răspuns, cu siguranță!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi s-ar putea comunicarea, distracțiile, activitățile de grup să fie cele care îți fac cursul emotivității tale. Probabil ceea de ce ai nevoie cel mai mult și mai mult e să îți reîncarci bateriile cu o doză electrizantă de energie, astfel încît să te simți iubit\ă. Azi vei avea această ocazie, mai ales dacă vei iniția singur\ă comunicarea. Încearcă să renunți ușor ușor la orgoliu și fă un pas în întîmpinarea ființei dragi. Asta cu siguranță îți va aduce fericirea și împlinirea, de care ai nevoie de atîta timp!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi e ziua ta în care strălucești. Ai parte de o sporită atenție vizavi de persoana ta. Ești văzut în rampa unei scene spectaculoase. Ușor alertat\ă, dar foarte electrizant\ă și extraordinar\ă. S-ar putea să ai parte de o comunicare excelentă cu persoanele de sex opus. Deja problema iubirii și sentimentelor nu se mai pune. Bineînțeles în cazul în care îți dorești să iubești, ai nevoie de sensibilitate și sentimentalism. Deci, numai tu poți decide dacă e necesar să legi colaborări amoroase cu partenerele\rii curenți.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine azi s-ar putea să apară o oportunitate de a lega o nouă relație, relația viselor tale. O relație care cu siguranță poate evolua în ceva mai mult, mai stabil. Mai ales că acum este perioada în care îți evaluezi sistemul de valori. Probabil de la o vreme ești asaltat\ă cu tot felul de oportunități de a lega relații. Sau pur și simplu ești un exponat extrem de vînat de sexul opus. Azi ieșirile în societate sunt indicate. Urmărește mai degrabă o colaborare și o comunicare fructuoasă cu ființa iubită, astfel vei putea depăși stările conflictuale nedorite.

Horoscop pentru femeia din Pești


S-ar putea, ca perioada asta să îți aducă situații de-a dreptul tensionate. Probabil viața sentimentală îți e încurcată de-a binelea. Nu că nu ai avea priză la sexul opus sau admiratori\oare, ci pur și simplu din motivul că nu ai ceea ce îți dorești. Probabil ființa dragă nu îți oferă atenția la care visai. Nu își mai dorește să colaboreze cu tine, nu mai aveți o comunicare, ceva nu mai merge. Ce-ar fi însă să te întrebi ce îți dorești tu cu adevărat?! Azi e o zi în care emoțiile profunde și tranșante te vor face să privești lucrurile dintr-o lumină mai pragmatică situația creată. Chiar dacă nu una pozitivistă!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții