Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscopul saptamanii 03-09 Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 31 octombrie 2014 | 08:18



Horoscop Urania saptamana 03-09 Noiembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 03-09 Noiembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Berbec pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste

Influenta Lunii Pline de joi se extinde si in sfera sentimentala si-si propune sa scoata la iveala adevarul gol-golut al vietii tale intime. Esti gelo(a)s/a pentru ca-l/o iubesti pe cel/a de langa tine sau pentru ca-l/o consideri o proprietate? Il/O iubesti neconditionat si dezinteresat sau la mijloc este vorba de un atasament toxic? Raspunsurile acestor intrebari vor aparea in zilele urmatoare.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste

Luna Plina de joi poate exercita o presiune suplimentara in cuplu, mai ales daca de o perioada incoace, poate chiar in ultimii doi ani, s-au adunat secrete intre voi, ati inceput sa duceti vieti separate sau nu gasiti nicicum curajul de a aborda unele subiecte dureroase sau stanjenitoare. E de preferat sa-ti eliberezi sufletul de povara acestor ganduri inainte sa se afle prin alte moduri.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste

Atat tu, cat si prietenii tai aveti personalitati puternice, care stiu ce vor, motiv pentru care bomba cu ceas dintre voi nu poate fi dezamorsata la timp de fiecare data. Unul dintre aceste momente se arata candva in jurul zilelor de marti si miercuri cand iti invadeaza cu totul spatiul personal sau dau dovada de indiscretie, incercand sa patrunda in acel colt al mintii tale rezervat tie insuti.

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Rac Dragoste

Luna Plina de joi face legatura dintre nevoile tale si asteptarile pe care le au ceilalti de la tine. Probabil ca te bucuri de un anturaj stabil, dar cei pe care-i consideri prieteni nu inteleg mereu tumultul sufletesc pe care-l resimti atat de intens, preocuparile tale personale sau felul in care alegi sa-ti cresti copiii. Lectia acestei lunatii este sa incetezi sa te mai justifici in fata celorlalti!

Citeste horoscopul...



Horoscop Leu pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste

Odata cu Luna Plina de joi, simti ca te bucuri de siguranta pe plan profesional sau social, dar in mediul familial nu mai esti in controlul lucrurilor si au loc schimbari de proportii asupra carora nu poti interveni nicicum. Nu merge sa acorzi atentie unui domeniu in defavoarea celuilalt, dar gandeste-te daca nu cumva ai generat tu aceasta situatie inconstient. Cerceteaza-te pe interior!

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara Dragoste

Toate indiciile astrologice conduc catre concluzia ca, in jurul zilelor de marti si miercuri, e rost de dragoste cu nabadai. Astfel, se reaprinde scanteia dintre tine si persoana iubita, chiar daca exista posibilitatea sa va certati naprasnic inainte. Daca nu esti implicat intr-o relatie, iti poate cadea cu tronc o persoana total opusa tie, dar care exercita o chimie careia ii rezisti cu greu.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Balanta Dragoste

Nimeni in afara de tine nu poate spune daca primesti ceea ce meriti cu adevarat in cuplu. Luna Plina de joia aceasta te provoaca sa mai lucrezi la constientizarea de sine si sa descoperi care este adevaratul tau potential si valoarea ta ca om si partener. Abia dupa ce realizezi care este stadiul evolutiv la care te regasesti poti intelege cat de echitabila este actuala relatie sentimentala.

Citeste horoscopul...


Horoscop Scorpion pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion Dragoste

In ultimii doi ani, Saturn te-a supus la probe care te-au maturizat extrem de mult. Odata cu Luna Plina de joi, devii mai constient ca oricand ca vrei sa te poti bizui pe partener si sa se dovedeasca un umar ferm pe care te poti sprijini in viata. In schimb, realizezi, de asemenea, ca acesta mana de ajutor trebuie sa vina voluntar si sa nu fie nevoie sa-i ceri mereu celui drag sa fie langa tine.

Citeste horoscopul...



Horoscop Săgetător pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste

Nu e suficient sa vrei s-o iei de la capat in relatie cu copiii. sa-ti redescoperi hobby-urile sau sa incepi un capitol nou pe plan sentimental, indiferent daca-l include sau nu pe actualul partener. Pregateste-te sa le oferi celor din jur prezumtia de nevinovatie si sa nu-i tratezi cu circumspectie prin raportare la cele intamplate in trecut. Intoarce foaia cu totul, nu doar pe jumatate!

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste

Asa cum am spus, oricat de prevazator esti, niciodata nu vei avea garantii ferme in ceea ce priveste viitorul. Intotdeauna raman scenarii nebanuite si pe al caror calapod trebuie sa te mulezi atunci si acolo. Luna Plina de joi urmareste sa-ti readuca aminte de aceste lucruri, scopul ei final fiind acela de a-ti propune sa te bucuri de prezent si de clipele frumoase alaturi de cei dragi.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Varsator Dragoste

Inca de cand a avut loc fenomenul de Luna Noua, te-ai spetit voluntar sau involuntar sa urci pe scara sociala si sa demonstrezi faptul ca meriti functia profesionala pe care ai dobandit-o sau pe care o ravnesti. Cu ocazia Lunii Pline de joi, descoperi ca aceasta calatorie te-a adus acasa, fie cu scopul de a restabili ordinea in familie ori cautand linistea si armonia printre cei dragi ai casei.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 03-09 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Pesti Dragoste

Daca simti ca ai deviat de la directia potrivita ori nimic nu se mai leaga pentru tine, solutia oferita de Luna Plina de joi este aceea de a pleca urechea la sfaturile fratilor, surorilor, prietenilor din copilarile ori ale rudelor apropiate. Poate nu toate dintre ele se potrivesc situatiei tale, dar ascultand cu atentie experientele lor, poti descoperi cum sa depasesti obstacolele intampinate.

Citeste horoscopul...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții