Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscopul saptamanii 27-02 Noiembrie 2014

Written By NIKE B. on sâmbătă, 25 octombrie 2014 | 08:44



Horoscop Urania saptamana 27-02 Noiembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 27-02 Noiembrie 2014. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile


Horoscop Berbec pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Berbec Dragoste

Ori de cate ori te intalnesti cu prietenii, ca de exemplu sambata dup-amiaza sau seara, ai sentimentul ca apartii unui grup si ca sunteti de nedespartit. Dar desi aveti aceleasi preocupari, nu de putine ori se intampla sa nu mai ai timp sa te bucuri de hobby-urile tale pentru ca modul in care alege gasca sa-si petreaca timpul liber nu e intotdeauna cel pe care ti-l doreai tu. Impune-te!

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Taur Dragoste

Faci echipa buna cu prietenii tai, dar si cu partenerul tocmai pentru ca intelegi ce inseamna sa tragi in aceeasi directie cu aceia la care tii cel mai mult. In afara discutiilor obisnuite de la masa de duminica, abordeaza si subiecte cu bataie pe termen lung. Indrazneste sa-ti verbalizezi ideile si scenariile despre viitor, provocandu-i si pe cei dragi sa-si exprime viziunile proprii.

Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Gemeni Dragoste

Toata aceasta presiune suplimentara isi pune amprenta si pe modul in care interactionezi cu prietenii, mai ales daca esti implicat intr-un parteneriat cu unii dintre ei sau chiar derulati o afacere impreuna. Desi raspunderea pe care o purtati s-a schimbat si miza e cu totul alta, incearca sa-ti pastrezi calmul si sa te adaptezi noii situatii. Altfel, risti sa subrezesti o amicitie stransa!

Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Rac Dragoste

Ti se pare ca relatia de cuplu s-a impotmolit si nu mai da niciun semn de evolutie? Configuratiile astrale care se perfecteaza in intervalul de zile luni-miercuri alaturi de intrarea lui Marte in Capricorn si in casa cuplului tau pot pune mecanismul relational in miscare. Totusi, e nevoie si de putina implicare din partea ta. Redescoperiti-va preocuparile, aspiratiile si viziunile comune!

Citeste horoscopul...



Horoscop Leu pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Leu Dragoste

Indiferent daca inca te mai ia prin surprindere interesul celorlalti pentru tine sau nevoia de confirmari exterioare este la fel de mare ca in vara ori s-a mai diminuat intre timp, s-ar putea ca saptamana aceasta sa-ti lipseasca lumina reflectoarelor, in special daca partenerul pare sa nu te mai priveasca cu aceiasi ochi weekend-ul acesta. Nu ceda tentatiei de a cersi atentie celor din jur!

Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Fecioara Dragoste

Daca ai obosit sa mai alergi dupa relatia perfecta, sa tii pasul cu cei mici si cu transformarile prin care trec zi de zi sau sa lupti impotriva rutinei si a monotoniei, Marte iti da o mana de ajutor incepand de luni si ai toate sansele sa faci progrese palpabile in prima jumatate a saptamanii. Felul in care comunicati si interactionati unii cu ceilalti va va aduce negresit mai aproape.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Balanta Dragoste

In prima jumatate a saptamanii, se prefigureaza transformari vizibile in dinamica familiei. Probabil ca atunci realizezi ca ai devenit parinte si te lovesti de primele responsabilitati ale noii tale calitati sau copiii tai au luat calea studiilor la mare distanta de casa si abia acum realizezi cat de gol e apartamentul fara ei. Poate ar fi bine sa te raportezi usor altfel in relatie cu cei dragi.

Citeste horoscopul...


Horoscop Scorpion pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Scorpion Dragoste

Se zice ca atunci cand scopul tau principal este sa-i faci pe cei din jur sa te placa, singurul care te va considera antipatic vei fi tu insusi. Astrele-ti ofera sansa de a depasi aceasta tentatie candva in intervalul luni-miercuri, provocandu-te sa spui lucrurilor pe nume, sa fii scurt si la obiect! Poate ca popularitatea ta nu va atinge cotele din trecut, dar de data aceasta vei fi sincer cu tine insuti!

Citeste horoscopul...



Horoscop Săgetător pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Sagetator Dragoste

Daca ti-ai facut deja planuri pentru primele zile de weekend, rezerva-i familiei ziua de duminica. Fie ca alegi sa iei masa cu toti membrii familiei sau doar sa-ti petreci timpul in mijlocul lor, scoate de la naftalina vechile albume de poze si incercati sa va aduceti aminte detalii spumoase despre momentele surprinse de aparatul foto. Cu siguranta, va vor trece emotii de nedescris!

Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Capricorn Dragoste

Aparent, odata cu intrarea lui Marte in semnul nasterii tale, s-a coborat si militaria din pod! Sau asa cred membrii familiei tale. E normal sa te astepti perioada aceasta mai mult decat in mod normal ca cei mici sa-i respecte pe adultii si varstnicii de acasa ori ca rezultatele treburilor gospodaresti la care ai trudit sa se vada un timp cat mai indelungat. Vineri, risti sa exagerezi!

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Varsator Dragoste

Probabil ca de la o vreme incoace i-ai acordat multa atentie partenerului sau persoana iubita necesita mai multe declaratii si dovezi de afectiune decat pana acum, dar intamplarea face ca, in jurul zilei de sambata, pur si simplu sa nu-ti mai vina sa-i canti in struna. Nu te astepta ca raceala ta subita sa-l lase indiferent! Va fi insotita de lamentarile de rigoare, dar da dovada de stoicism.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 27-02 Noiembrie 2014

Horoscop Urania Pesti Dragoste

Pe parcursul tranzitului ei prin Capricorn, Luna se alatura pe rand lui Marte si mai apoi lui Pluto care sta de ceva timp acolo, semn ca peisajul tau social va fi in plina transformare. Acest lucru poate inseamna ca s-ar putea sa pierzi unii prieteni in primele zile ale saptamanii din pricina nepotrivirilor de caracter ori a faptului ca va aflati la niveluri diferit de dezvoltare emotionala.

Citeste horoscopul...

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții