Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 Decembrie 2014 Tensiuni, regrete, neînțelegeri pentru Raci!

Written By NIKE B. on vineri, 19 decembrie 2014 | 07:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 19 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi ușor tulburătoare din punct de vedere emotiv. S-ar putea ca necesitatea de tatonare sentimentală a terenului celui\celei pe care îl\o iubești să te facă ușor cam suspicios\oasă. Un pic mai intens\ă emotiv ca de obicei. Profunzimea izvorîtă din sensibilitatea la care te impun evenimentele astăzi îți vor aduce o doză de pasiune și dramatism relației tale. Mai ales că colaborarea cu ființa iubită în ultima vreme s-ar putea să fie un pic cam defectuoasă. Azi emoțiile pot lua cu ușurință forma unor nemulțumiri din iubire. Indicat este să înțelegi, că perioada asta este poate cea mai oportună pentru tine și sectorul amoros.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi există probabilitatea să simți o presiune în colaborarea cu ființa iubită! Probabil comunicarea e din ce în ce mai afectată, din cauza manierei tale excentrice de manifest. Și din cauza dorinței de a vă tachina mental unul pe celălalt. E una din zilele cînd exteriorizarea emotivă va fi necesară, ba chiar primordială. Totuși indicat ar fi, să lași orgoliul, poziția și să accepți persoana de lîngă tine cu bune sau rele. Asta o va face să înmoaie și ia tonul. În cazul în care nu vă doriți ca conflictul să crească, iar relația voastră să aibă de suferit!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi simți o stare emoțională de disconfort. Probabil ceva între tine și ființa iubită se întrezărește de ordin conflictual. Ceva care vă pune pe poziții de contrariat. S-ar putea ca o doză acută de gelozie, suspiciuni să te facă să suferi. Indicat ar fi să dai mai puțină importanță aparențelor și din ce în ce mai multă intuiției. Și fațetelor realiste, palpabile ale aspectelor de colaborare în relația ta. Evident, acuma e o perioadă în care se re\structurează sectorul emoțional și amoros al vieții tale din rădăcini. Dar pentru asta ai nevoie totuși de multă răbdare, claborare, maturitate și înțelepciune. Atunci cînd decizi să construiești ceva valoros la acest nivel.



Horoscop pentru femeia din Rac

Pentru tine, azi e o zi cînd gîndești mai limpede, vezi situația sentimentală clar cu toate minusurile și plusurile sale. Bineînțeles acuma ai nevoie de o perioadă în care toate să se aranjeze în mintea ta, toate la locul lor. E complicat! Tensiuni, regrete, neînțelegeri! Toate astea se prea poate v-au creat mari dificultăți ție și ființei iubite. Totodată însă, asta s-ar putea să fie o etapă de finalizare. În care trebuie trasate limitele, sectoarele de acțiune și luare de decizii. Azi ai posibilitatea să vezi relația ta și situația din interiorul ei. Ai posibilitatea să dai un preț și o normă de viitor sau nu poveștii tale de iubire.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi în care un val de temeri s-ar putea să cuprindă relația cu ființa iubită. Iubirea e cea care îți va sălășlui inima și sufletul. Însă cît de pregătit\ă ești să dai undă verde acestor simțiri să te posede?! S-ar putea ca constrîngerea sentimentelor forțat de către tine, să nu îți permită să vezi o cale de ieșire din acest tunel continuu. Probabil presoana dragă e mult mai atractivă și dulce decît îți imaginai. Iar asta îi poate oferi o nuanță de ciudat. Atîta timp cît tu încă mai ai nevoie de maximum de atenție înnainte de a-i oferi dragostea pe tavă dînsei!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi comunicarea și detașarea verbalizată este cel mai important aspect în cadrul sectorului vieții tale de cuplu. Încearcă să ieși în întîmpinarea ființei dragi cu un mesaj, apel telefonic. Sau o discuție jovială și plină de amuzament. Asta vă va ajuta să vă degajați și să vă creați o atmosferă mult mai clarificatoare dintre voi doi. Reține că tot preludiul și satisfacția amoroasă astăzi va avea loc prin și cu ajutorul surselor de comunicație și prin intermediul discuțiilor, plimbărilor, ieșirilor în aer liber. Încearcă să nu lași rutina să îți ia sursa de fericire- iubirea!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi temerile tale referitor la valoarea, calitatea și partea pragmatică a relației tale te pot face să devii enorm de anxios\oasă, obsesivă la adresa relației tale, ființei iubite. Dorința ta de a poseda obiectul dorit cu orice preț, te-ar putea face să retrăiești momente de profunde gelozii. Gelozii susținute de realitate sau nu, nu asta e important! Ceea ce cu adevărat este marcant e faptul că perioada curentă îți va aduce cu sine o relație de mare calitate. Una de lungă durată și de viitor. Ca urmare a tuturor lecțiilor însușite pe tot acest parcurs. Astăzi încă odată ai nevoie de emoții care să îți sudeze relația ta pentru o perspectivă de viitor!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Starea ta emoțională și sentimentală în general e mai înclinată astăzi către revelație, romantism. Relația ta cu partenerul decurge frumos. S-ar putea ca ziua să te facă extrem de atractiv în general sexului opus. Prin simplul motiv, că emani acea aură de melancolie. Se pare, că vei putea regăsi în partener sprijinul prietenesc și comunicarea de care ai tu nevoie. Pentru a te simți în deplină siguranță! Încă ar mai putea pluti prin văzduh niște mici discrepanțe comunicative, sau informaționale. Dar cu calm și tact poti face totusi , ca atmosfera să se echilibreze. Și totul va decurge formidabil în favoarea ta și a vieții tale de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Eşti predispus/ă din ce în ce mai mult la reverii. Ai nevoie, clar de schimbări, atât vizavi de viziunile tale asupra vieţii amoroase. Cît şi vizavi de partenerul tău de viaţă, ori fiinţa iubită. Azi e un moment oportun să faci o analiză mai profundă a valorilor, care vă fac să fiţi împreună. Tot aportul pozitiv, cât şi cel mai puţin pozitiv din evoluţia relaţiei voastre. Iar cu toate punctările astea, poate e un moment în care vei redescoperi, adevărata cale care te-a făcut să accezi această iubire. O perioadă în care niște răni pot fi vindecate prin reamintire și analizare a cauzei lor. Totodată e o zi în care constructivitatea şi ordinea valorilor contează în sfera ta emoţională şi sentimentală.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca în ultima perioadă dorința ta de a face curățenie atît în viața personală, cît și în sectorul amoros îndeosebi, să îți creeze necesitatea sporită de a dărîma din temelii unele structuri deja învechite. Structuri care te fac să stagnezi după părerea ta. Dar mare atenție că din anume acest considerent ai putea echilibrul tău emoțional. Poate e nevoie mai degrabă, de o restructurare a graficului tău zilnic. De o organizare a sentimentelor, emoțiilor tale în așa mod încît să se creeze o armonie dintre aspectul regizoral al poveștii tale de iubire. Și partea obișnuită a vieții în care e nevoie de lucruri naturale alteori banale chiar, în schimb sincere!








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Starea ta emoțională și sentimentală în general e mai înclinată astăzi către revelație, romantism. Relația ta cu partenerul decurge frumos. S-ar putea ca ziua să te facă extrem de atractiv în general sexului opus. Prin simplul motiv, că emani acea aură de melancolie. Se pare, că vei putea regăsi în partener sprijinul prietenesc și comunicarea de care ai tu nevoie. Pentru a te simți în deplină siguranță! Încă ar mai putea pluti prin văzduh niște mici discrepanțe comunicative, sau informaționale. Dar cu calm și tact poti face totusi , ca atmosfera să se echilibreze. Și totul va decurge formidabil în favoarea ta și a vieții tale de cuplu.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi vei avea parte de o serie de tensiuni vizavi de relația cu ființa iubită și emoțiile manifestate față de aceasta. Treci printr-o perioadă extrem de marcantă în viața ta, cînd profunzimea simțirilor și cea a transformărilor te impun la mici doze de suferință. Chiar dacă tinzi să crezi că separarea de cel\cea pe care îl\o iubești e cea mai bună soluție. Probabil e doar încă o frică nefondată de a ta, de nu te simți din nou rănit\ă. Acuma e un moment în care va trebui să înveți să separi mila de iubirea adevărată!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții