Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul zilei de Duminicâ 25 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 23 ianuarie 2015 | 10:18



Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Duminicâ 25 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminicâ 25 Ianuarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Astazi vei deborda de energie, luind toata lumea prin surprindere. Indreapta-ti eforturile spre sarcinile pe care le-ai tot aminat, te vei simti mult mai linistit(a) dupa aceea. Nu te crampona incercind sa mentii status-quo-ul. Viata inseamna schimbare, iar norocul iti va depinde de felul in care privesti oportunitatile ce ti se ofera. In situatii dificile privirile se intorc catre cei care pot sa-si asume responsabilitati si sa le faca fata. E un bun moment pentru a te face remarcat(a). Atunci cind vei da de greu bazeaza-te pe sfatul si sprijinul celor care iti sint cu adevarat aproape. Doar cei carora le pasa de tine vor pune suflet pentru a te ajuta. Daca vrei sa faci fata problemelor de la serviciu sau de la scoala trebuie sa te odihnesti. Somnul insuficient iti distruge energia si te predispune la boli.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Rutina poate fi uneori un refugiu din calea incertitudinilor; nu si astazi. Ia lucrurile in piept, nu te mai poti ascunde. Timpul nu sta pe loc! Trebuie sa inveti sa recunosti o oportunitate atunci cind ti se prezinta. Daca nu vei reactiona rapid vei risca sa o pirzi in favoarea altcuiva, mai ales in aceasta perioada. Chiar daca treci prin momente mai grele, viata iti va parea implinita datorita oamenilor apropiati. Sprijinul lor se va dovedi de nepretuit. Sanatatea trebuie sa fie principala ta preocupare. Stresul nu iarta! Tot raspunzi la telefon asteptind o veste buna, dar ai grija la celelalte discutii. Incearca sa te relaxezi; eventual ia-ti citeva ore libere. S-ar putea sa le fie greu, dar cei din jur se pot descurca si fara tine. Gindeste-te si la propria persoana! Norocul s-ar putea indeparta de tine si e posibil sa ai de infruntat dificultati. Curajul de a vedea lucrurile asa cum sint te va ajuta sa depasesti aceste obstacole de moment.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Daca iti vei admite greselile iti va fi mai usor atit tie cit si celor din jur. E mai bine sa o iei de la capat decit sa perseverezi intr-o directie care s-ar putea sa nu te duca nicaieri. O mare surpriza te va astepta, probabil, astazi. Desi credeai ca intelegi perfect gindurile unei persoane apropiate, o discutie aprinsa te va uimi. Vei descoperi ca nu toata lumea priveste lucrurile la fel ca si tine. Vei avea nevoie de mult tact pentru a nu tulbura prea tare apele. Aspectele materiale conteaza si ele; nu le ignora. Daca te vei lansa in cheltuieli absurde vei regreta mai tirziu. Cumpatarea se impune chiar daca norocul iti va sta aproape. Nici dragostea nu iti este straina, dar nu prea vei avea cind sa te intilnesti cu partenerul. Pune totusi la cale o intilnire, pentru ca atunci cind furtuna de ginduri se va potoli, te vei simti obosita si singura. Fii atent(a) daca ai mai mult de condus. Concentreaza-te si lasa deoparte gindurile care te tot framinta.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Priveste dincolo de aparente. Cunoasterea si adevarul sint de multe ori ascunse. Deschide-ti sufletul catre persoana iubita. Amindoi veti avea de cistigat. In aceasta saptamina poti avea probleme cu urechile. Mergi la doctor daca suspectezi o infectie; nu te trata cu leacauri babesti, risti o agravare a situatiei.Daca vei reusi sa te mentii in frunte invatind mereu lucruri noi vei avea succes atit in viata cit si in cariera. Poate sa nu fie usor si s-ar putea ca celor din jur sa li se para ciudat, dar nu te abate din drumul tau! Soarta e schimbatoare. Norocul nu trebuie alungat. Atentie la numarul 24.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Fii precaut(a)! Lucrurile nu sint asa cum par la prima vedere, incearca sa treci de aparente!
Stii foarte bine ce vrei sa obtii; probabil ca stii si cum s-o faci. Atentie la cei din jur, daca te bazezi prea mult pe cineva anume s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta. Ai vrea ca totul sa ti se intimple de-a gata, fara nici un efort. Fii mai atent(a) la serviciu. Fereste-te de "vindecatorii" care-si fac reclama la televizor sau prin ziare. Sanatatea ta si a celor dragi este prea importanta pentru a o risca. O persoana deosebita, care iti impartaseste o buna parte din convingeri, poate fi mai aproape de tine decit credeai. Decizia iti apartine!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

E bine sa te simti impacat(a) cu deciziile pe care le-ai luat. E posibil sa nu te simti de la inceput asa, dar timpul este in favoarea ta. Nu te grabi pe scari, risti sa cazi, mai ales spre dupa-masa. Intilneste-te cu prietenii, inconjoara-te de lume. Ai nevoie sa te simti sprijint(a), ai nevoie de incurajarile lor. Iti vei reincarca bateriile si te vei simti un alt om. Un succes mult dorit e in sfirsit aproape. A venit momentul sa-ti savurezi visctoria. Daca vrei sa fii sprijinit(a) de colegi incearca sa le transmiti ceva din pasiunea cu care iti abordezi proiectele. Incearca sa-i faci sa simta importanta acetora, atit pentru ei cit si pentru tine.




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Trei semne ti se vor arata azi. Fii atent(a) si nu le ignora. Cunoasterea te va ajuta in viitor. Este timpul sa te iei in serios. Fii atent(a) la nevoile si la obiectivele tale. Va trebui sa depasesti niste imprejurari care nu iti sint prielnice. Ziua de azi poate fi una foarte norocoasa daca vei privi viitorul cu incredere. Asteapta-te in curind la o seara romantica, asa cum ai visat. Trebuie doar sa ai curajul de a spune da! Seful poate parea un tiran, dar uneori necazurile pot veni de mult mai aproape. Nu toti colegii sint incintati de ideile tale. Citeodate pot sa apara conflicte; e important sa le abordezi cu calm. Chiar daca ai obosit sa te lupti cu morile de vint important e sa nu te lasi prins(a) pe picior gresit. Sustine-ti punctul de vedere; fermitatea va da roade. Stresul din ultima vreme s-ar putea sa-si fi pus amprenta pe sanatatea ta. O vizita la un cardiolog nu are ce sa-ti strice, ba din contra!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Astazi ar trebui sa te simti bine, sa te fi trezit odihnit(a) si cu chef de viata.
Atunci cind iti exprimi opiniile fa-o de o maniera mai putin agresiva. Nu trebuie sa renunti la punctul tau de vedere, dar evita sa fii perceput(a) ca extremist(a). Risti ca cei din jur sa nu poata percepe esenta spuselor tale din cauza modului de comunicare. Influenta Lunii e dominanta in aceasta saptamina. Asteapta-te sa-ti reamintesti cu mult mai multa pregnanta unele dezamagiri din trecut. Cu toate acestea trebuie sa mergi mai departe; traieste-ti viata. Configuratia astrala din aceasta perioada s-ar putea sa te incurajeze sa-ti depasesti limitele si sa te angrenezi in prea multe proiecte. E posibil ca o astfel de atitudine sa te ajute in cariera; pe de alta parte risti sa incepi multe dar sa nu poti duce nimic pina la capat. Stelele iti ofera doar fundalul pe care evoluezi; decizia e doar a ta! Fereste-te de boli incercind sa-ti reduci din stres. Jumatate de ora de somn in plus s-ar putea sa se dovedeasca miraculoasa.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

E momentul sa te gindesti la tine si la placerile tale. Te-ai consumat destul cu prioritatile altora. Fara a fii egoist(a) aminteste-ti totusi ca ai o viata de trait. Cind ti-ai verificat ultima data tensiunea? Poate ca o vizita la medicul de familie se impune. Te asteapta schimbari iminente la serviciu sau la scoala. O buna comunicare cu colegii te va ajuta sa treci mai usor peste greutatile ce se intrevad. Norocul nu-ti este aproape. Fereste-te de dusmanii realizati in viata. Gindeste-te de doua ori inainte de a da un sfat. Oricit ar fi de bun si de bine intentionata, conteaza foarte mult daca celalalt este pregatit sau nu sa il primeasca.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

In ultima vreme ai facut o pasiune din a realiza modificari mici sau mari in aspectul tau. Slabit, ingrasat, coafat, aranjat. Esti nostima alergand dupa rezultate spectaculoase si rapide. Iti va trece destul de repede si te vei intoarce la vechile obiceiuri. Cineva ar putea sa incerce sa profite de tine, sau sa iti cauzeze neplaceri legate de serviciu. Acorda-ti timpul necesar pentru a-ti planifica actiunile. Nu uita sa nu te lasi ametit(a) de chestiunile amoroase. Norocul nu-ti este favorabil. Sint posibile pierderi, inclusiv pe plan financiar, si vei avea nevoie de curaj. Din cauza stresului poti lua cu usurinta o viroza. Odihneste-te cit mai mult; ia-ti citeva zile de concediu. Nu-i judeca cu usurinta pe oamenii din jur. Nu ai de unde sa stii prin ce trec si ce le determina atitudinile. Fii intelegatoare si, daca poti, ajuta-i.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Astazi, poate mai mult decit oricind, este important sa-ti cunosti prioritatile. Nu te lasa dus(a) de val.
Nu te aventura in proiecte foarte riscante. Gindeste-te de doua ori atunci cind cineva iti promite luna de pe cer; nu te baza doar pe noroc. Cauta sa-ti imbunatatesti securitatea financiara. Evita cheltuielile inutile si nu mai alerga dupa noi credite. Moderatia trebuie sa fie cuvintul de ordine. Din punct de vedere sentimental, viata ta s-ar putea sa cunoasca o schimbare de directie. In bine? In rau? Vei afla in curind. Incepe o perioada potrivita pentru a te ingriji de sanatatea ta. A sosit momentul in care sa incerci o dieta mai adaptata organismului; poti sa-ti modifici si rutina zilnica pentru a reduce din stres. Nu intirzia, s-ar putea sa regreti mai tirziu.






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Vei suferi pentru ca te vei simti ingradit(a); imaginatia ta bogata va avea de infruntat realitatile de zi cu zi. Intr-un tirziu iti vei regasi linistea, dar cu pretul multor framintari. Nu te baza pe noroc, doar eforturile sustinute te vor aduce in pozitia pe care ti-o doresti. O intimplare fericita te poate ajuta, dar baza ti-o asiguri de unul/una singur(a). Nu-ti neglija sanatatea si nu fa compromisuri. Ingrijeste-te din vreme. In dragoste nu repeta aceleasi greseli. Te-ai fript o data; data viitoare gindeste-te mai bine in miinile cui iti pui sufletul. Chiar daca cei din jur te preseaza, mergi in ritmul tau. Te va ajuta o abordare metodica. S-ar putea sa nu fie prea incintati; gindeste-te totusi la ce vrei sa obtii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții