Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 26 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 24 ianuarie 2015 | 10:32



Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Luni 26 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 26 Ianuarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu obtii rezultatele pe care le-ai dorit, desi ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare ca nu a prea meritat efortul. Nu renunta inca, poate se mai schimba ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totala, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care sa deturneze actiunea intr-o directie pozitiva, dar daca ti-ai pierdut interesul si motivatia catre acel scop, e si normal sa bati incet-incet in retragere. Multumeste-te deocamdata cu mai putin, mergand mai departe cu rabdare, pentru ca e nevoie si de unele sacrificii pana ajungi la capat.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Lucrurile o iau razna in jurul tau si intri cumva in panica. E normal sa-ti pierzi cumpatul cand vezi ca toate se dau peste cap si nu mai stii cum sa le tii sub control, dar nu cumva iti asumi vini mai mari decat ar trebui? Nu esti tu singurul responsabil de situatia aceasta, au mai participat si altii care au stricat tot, ca atare nu te incarca tu de unul singur cu toata povara! O discutie sincera fata in fata ar ajuta la gasirea celor mai bune solutii, dar daca faci atata caz pe seama acestei furtuni, lucrurile vor parea mai grave decat ar fi cazul. Ar fi nevoie de o interventie prompta si categorica, dar nu ai curaj, ca nu cumva sa strici si mai tare!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Pune-ti creativitatea fara margini la treaba, pentru ca ar iesi de aici succese demne de lauda. Tu ai mereu iei noi, originale, indraznete, care se cer transpuse in practica. Nu trebuie sa nu le pastrezi doar la nivel teoretic, ci fa un pas in fata si asuma-ti orice gen de sarcina in care poti sa-ti valorifici talentele cu care esti din belsug inzestrat. Fie ca e vorba de domenii artistice in care poti avea acum rezultate notabile, fie ca e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine in valoare prin calitatile tale in plan comunicational si relational, tu esti cel care iese azi in evidenta prin ceva special ce te ajuta sa obtii laude bine meritate.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Incetul cu incetul se face otetul, ca atare nu pretinde rezultate imediate in proiectul la care muncesti deja de ceva vreme. Mai e cale lunga pana la roadele concrete, dar important e ca ai un sentiment de incredere ca esti pe drumul cel bun, ca la capat te asteapta cu adevarat reusita. Ai rabdare, deci, si trage tare mai departe, pentru ca roadele vor fi mai mult decat multumitoare, si se pot calcula ori in bani, ori intr-un sentiment total de securitate si siguranta pe toate planurile. Daca e in joc stabilitatea ta sau a familiei, merita sa astepti oricat, dar ai convingerea ca la capat chiar te asteapta ceea ce ai nevoie!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Fii precaut(a)! Lucrurile nu sint asa cum par la prima vedere, incearca sa treci de aparente!
Tu esti un curajos din fire, vrei sa iesi in evidenta, dar azi o voce interioara iti spune sa ramai in banca ta, sa nu iesi prea mult in evidenta, ca nu cumva ceea ce te-ar impinge in fata sa fie un acces de orgoliu si personalitate. Nimeni nu te poate opri cand ai ceva de spus si de aratat, asa e, dar de data aceasta nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa spui, deci mai bine ai mai astepta, ai mai aduna informatie. Asteapta momentul potrivit, ca atare toate piedicile marunte care te tin astazi pe loc au un rost, pentru ca te opresc la timp inainte de a spune cine stie ce lucru pe care sa-l regreti mai tarziu. Fii tu insuti, dar cu un dram de modestie!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Daca apare azi in calea ta o persoana mai in varsta care iti inspira respect si intelepciune, stai cu urechile palnie la ce are sa-ti spuna, pentru ca poate fi un invatator pentru tine. Accepta-ti pozitia de elev in fata lui si incearca sa receptezi orice informatie pe care e dispus sa ti-o impartaseasca. Are, de departe, mai multe cunostinte decat tine si o vasta experienta de viata, si tot ce poti afla de la el e in beneficiul maturizarii si cresterii tale. Priveste-l ca pe un profesor la scoala vietii, ca pe un maestru, ca pe un mentor ce te poate indruma intr-o directie benefica dezvoltarii tale personale si invata!




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu exagera cu pretentiile si cu autoritatea, pentru ca unii s-ar putea sa spuna ca ai depasit limitele. E bine sa ridici stacheta sus, dar unii nu au cum sa ajunga nici la jumatate din ceea ce ceri tu si ori ii faci pe ei sa se simta prost, ori tu aluneci spre o zona depresiva generalizand ca oamenii sunt mult sub asteptarile tale. Fii tu mai modest si priveste oamenii asa cum sunt, fara sa ceri de la ei imposibilul. Pune-te in pielea lor si vezi daca tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine. Descoperi chiar tu ca, in unele situatii, ai depasit cu mult ceea ce omeneste e posibil. Pentru tine e motiv de evolutie, pentru altii e motiv de abandon.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Imaginatia poate fi motorul care sa te motiveze sa-ti transformi visele in realitate. Nu te lua dupa cei care te trag de maneca si-ti spun ca visezi frumos, dar imposibil de atins, pentru ca numai tu stii cum sa-ti transpui in realitate gandurile si ideile. Apuca-te de treaba, dar in tot acest timp lasa mintea sa zburde libera, pentru a gasi noi si noi idei curajoase. Daca ai gasi si cateva persoane care sa gandeasca la fel ca tine, care sa participe alaturi de tine, ar fi ideal, dar daca nu ai in preajma ta oameni care sa creada in ceea ce par a fi simple iluzii, continua sa crezi in ele si sa lupti ca sa le transformi in fapte. Le vei arata ca se poate!




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ia-ti tot timpul necesar pentru a face lucrurile perfecte! Nu te grabi la rezultate imediate, pentru ca nu se vor ridica la nivelul inalt al viselor tale, ca atare implica-te in proiecte de anvergura pe termen lung, pentru ca e nevoie de zile, de luni, de ani, pentru a le duce pe toate la desavarsire. Nimic nu se construieste peste noapte sau ce se ridica repede nu dureaza sau nu are valoare, ca atare tu esti acum implicat intr-o actiune de durata care te va implini pe de-a-ntregul. Continua-ti procesul de imbunatatire a vietii, de auto-perfectionare, pentru a deveni din ce in ce mai bun: ai toate sansele de reusita!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Iubirea poate implica si lupta: poate a voastra, cuplul, impotriva tuturor! Nu te astepta ca lumea sa inteleaga corect ce este intre tine si persoana iubita ca atare, daca tu crezi cu tarie in dragostea ta, pregateste-te sa te razboiesti cu restul lumii pentru a le demonstra ca asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte si in interiorul cuplului, intre voi partenerii, dar care poate fi tinuta foarte bine sub control daca asezati in prim plan valorile pozitive ale relatiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinta de dominare sau suprematie, agresivitatea nu au ce cauta in amor, deci sterge-le din meniul zilei!




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca atmosfera e tensionata in jurul tau, apeleaza la toate instrumentele diplomatice pentru a restabili armonia, Detii cele mai bune resurse pentru a aseza la masa tratativelor chiar si pe cei mai aprigi inamici, pentru ca ai un talent aparte de a le vorbi, de a le explica anumite lucruri. Parca ai fi un politician bun care convinge masele printr-un discurs alert si tonic, ce stimuleaza pe toata lumea spre o directie pozitiva. Foloseste-ti aceste calitati pentru a motiva pe cei care stau pe loc, pentru a restabili linistea intr-o disputa, pentru a deschide o cale noua de mers, in care tu vei fi conducatorul, capitanul, presedintele!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ca sa poti lua cele mai intelepte decizii cu privire la problema care te apasa, ar fi bine sa te rupi pentru o zi, doua, de miezul evenimentelor. Complet detasat, fara influente agresive din interiorul acelei situatii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli si incotro e mai bine sa mergi. Este o situatie care cere o totala claritate mentala si nu poti gandi limpede cat timp esti inca prins in iuresul lucrurilor. Profita de linistea care pare sa se aseze peste planurile zilei ca sa vezi cum stai si sa extragi concluzia cea mai buna. Ceea ce decizi azi te poate propulsa intr-o directie mult mai buna, dar care nu are neaparat legatura cu tot ce ai construit pana acum.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții