Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 25 ianuarie 2015 | 10:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 26 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este o zi în care ești guvernat la maximum de emoții. Însă s-ar putea să aibă o conotație ușor mai plină de tensiune. Probabil vor exista ușoare divergențe între tine și ființa iubită. De unde și starea de insatisfacție, careva senzații de nervozitate izvorâtă din opozițiile la care veți fi supuși. Indicat ar fi să păstrezi calmul și să te lași guvernat/ă mai degrabă de senzitivitate și feeling, decât de situațiile stresante care ar putea să vi le pună în față providența astăzi.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi este o zi cu ușoare presiuni de subconștient, din perspectiva relațională. S-ar putea să fii supus unor senzații ușor nervoase, fataliste. Bineânțeles perioada actuală la care ești supus, îți aduce doze de constrângere. Careva crize și transformări la nivel psiho-emoțional. Însă s-ar putea ca generalitate, una peste alta asta să reprezinte un adin oportunitățile în care sectorul afectiv, să fie supus schimbărilor. Din temelia situațiilor, naturii lucrurilor. Deci, urmărind zicala: ,,tot răul e spre bine,, lasă-te ghidat de intuiție și parcurge situațiile curente încrezându-te în puterea dragostei. Zi cu conotație de conștientizare a situațiilor complicate din interiorul relației.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Perioada curentă destinul se pare că ar cere să te maturizezi. Să faci ca sectorul relațional să meargă pe un făgaș corect, constructiv și plin de lucruri veridice. Cuplul tău ar putea suporta enorm de multe teste de rezistență. Unul dintre ele ar fi testul de răbdare și trecere în timp, a amorului dintre tine și ființa iubită. Ziua de azi s-ar putea să pună marcaj pe visele tale, care s-ar putea să intre în conflict cu necesitatea ta de a te transforma din structuri personalitatea ta. Cît și situația relației tale.



Horoscop pentru femeia din Rac

Ceea ce te face să îți ieși din fire azi, e faptul că te desfaci în nouă să le dovedești pe toate. Probabil emoțiile tale vor avea tendința să fie cît mai mult exteriorizate. Dorința ta de a te simți apreciat\ă, util\ă, capabil\ă de a-ți realiza visele s-ar putea să bage conflict și tensiune în starea cuplului tău. La etapa actuală. Mai degrabă ai avea nevoie de lucruri noi în viața ta, chiar și în sectorul iubirii. De aceea fă-ți din perioada dată etapă de maturizare și înțelepciune. Și dacă e nevoie să clarifici sau să te detașezi de ceva, atunci fă-o frumos, calm și plin de tact. Însă urmărește constructivitatea deciziilor, una de viitor!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi nevoia de expasiune și noi viziuni în viața ta, îți va aduce o doză careva de armonie. Mai ales că acuma relația cu fiița iubită e din ce în ce mai tensionată. Ar fi bine să te întrebi dacă nu cumva, dorința ta de a rupe și dărîma cu orice preț zidurile construite pînă acum, ar putea fi niște proprii aberații. Niște conflicte pe care tu însăți le provoci. Poate e vreme mai degrabă de văzut în profunzime situația, relația, lucrurile în general. Într-un cuvînt chiar ai nevoie să îți schimbi metoda de a gîndi, asta îți va salva povestea ta de iubire. Asta îți va da un nou suflu de speranțe și optimism de viitor!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cel mai dramatic mod prin care ai putea să îți trăiești viața amoroasă, se pare că abia acuma și-a făcut apariția! Probabil ții din ce în ce mai mult să vrei expansiune și reînnoiri. Însă, atîta timp cît în conștiința ta stă un șablon distructiv, pesimist și izolant nu vei obține mare lucru. Relația ta are nevoie acuma de multă bază solidă. De comunicare, de stabilire a valorilor, obligațiunilor fiecăruia în cadrul cuplului vostru. Dacă toate astea nu sunt posibile, poate e vreme întradevăr de încheiat un ciclu, o etapă din sectorul vieții tale sentimetale?!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi partenerul\ra tău\ta s-ar putea să fie mai cald\ă cu tine. Ar trebui numai să observi și să reacționezi adecvat la această manifestare. Evident, totul e mult prea complicat emoțional pentru tine. Însă s-ar putea ca aceasta să vină din manifestările tale anterioare, vizavi de timpul și atenția îndreptată relației tale. Ai nevoie de mari transformări în profunzimea sentimentelor și stării relației tale. Iar azi e o metodă cînd, printr-o manifestare prietenească, călduroasă poți aplana multe dintre conflictele și tensiunile curente. Dintre tine și ființa iubită.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi, contează enorm să încerci să îţi echilibrezi fricile şi obsesiile vizavi de relaţia ta. S-ar putea ca anume asta să vă creeze dizarmonie amoroasă. Probabil, ceva din interiorul tău va avea tendinţa să îţi creeze stări tulburătoare și penetrante. Poate suna ciudat, dar dacă urmăreşti scenariul romanului tău de iubire îţi poţi da seama, că în mare parte tu ai fost cel/cea care a provocat aceste tensiuni. Sau pur și simplu ai lăsat totul de azi pe mîine, fără să iei o decizie. Zi în care contează echilibrul tău interior şi cooperarea. Sinceritatea cu tine însuți și cu oportunitățile pe care ți le poate oferi relația ta ori nu!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Toate bune și frumoase, romantism și emoții. Aceasta este perioada marcantă pentru vindecarea unor răni sufletești, sau a unor temeri, referitor la stabilitatea emoțiilor și cuplului vostru în general! O sinceră, calmă comunicare și explicație a doleanțelor tale vă va scoate cuplul din acel mic conflict nedorit, pe tine și ființa ta iubită. Există posibilitatea unei partide de amor care să vă facă să plutiți în lumea voastră plină de iubire și de senzații de împlinire. O zi în care comunicarea, echilibrul exprimărilor este primordial pentru tine și ființa ta iubită. Aveți nevoie de stabilirea unor reguli de bună înțelegere dintre voi doi!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca în ultima perioadă dorința ta de a face curățenie atît în viața personală, cît și în sectorul amoros îndeosebi, să îți creeze necesitatea sporită de a dărîma din temelii unele structuri deja învechite. Structuri care te fac să stagnezi după părerea ta. Dar mare atenție că din anume acest considerent ai putea echilibrul tău emoțional. Poate e nevoie mai degrabă, de o restructurare a graficului tău zilnic. De o organizare a sentimentelor, emoțiilor tale în așa mod încît să se creeze o armonie dintre aspectul regizoral al poveștii tale de iubire. Și partea obișnuită a vieții în care e nevoie de lucruri naturale alteori banale chiar, în schimb sincere!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi dorința ta de comunicare, colaborare și agitația mentalizată emoțională te va face mai atașat\ă, apropiat\ă de cel\cea pe care îl\o iubești. Probabil vei avea unele momente în care te vei simți ușor confuz\ă, ușor derutat\ă. Mai ales atîta timp cît mesajele pe care le recepționezi ori transmiți ființei dragi sunt ușor distorsionate. Sau pur și simplu greu de înțeles. Dacă voi doi a-ți ales direcția a două căi total diferite de exprimare. Azi e vreme de deschis cărțile, inimile și sufletele. Dacă vă doriți armonia relației!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ești pus în fața situației în care contează enorm de mult, să analizezi puterea de atingere a țelurilor relaționale. Pe care le ai puse în fața ta! S-ar putea ca pînă acum să fi pierdut timp îndelungat, pentru a atrage atenția cuiva drag ție. Dar se pare că nu a dat rezultate! Eșecul s-ar putea să te motiveze să vrei să schimbi ceva în interiorul cuplului tău. Dintre tine și ființa ta iubită. Azi e o zi în care va trebui să faci o delimitare clară dintre visele tale, iluzii și realitatea dură dar constructivă. Chiar dacă aceasta va avea tendința să te rănească pe interior, cu orice preț!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții