Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citeste Horoscopul zilei de Miercuri 25 Martie 2015

Written By NIKE B. on marți, 24 martie 2015 | 06:59


Horoscop de azi Miercuri 25 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 25 Martie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Te paste o stare ciudata de emotie pe care nu o poti explica. Practic, s-ar putea sa nu porneasca de la nimic, la urma urmei, dar devine din ce in ce mai puternica si pune stapanire pe mintea ta. Ai senzatia ca ceva se intampla - dar nu stii ce, ca ceva trebuie sa faci - dar nici asta nu stii ce, deci toate temerile tale nu prea au o directie clara. Sunt niste fantome de emotii care pun stapanire pe tine si trebuie sa lupti cu ele din greu! Inlocuieste toate aceste temeri cu multa iubire, cu iubire curata, pura, luminoasa, neconditionata, si iubind la modul universal, fara o tinta anume, vei alunga frica.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Incearca sa vezi in tot ce ai sau tot ce stii acum perfectiunea, fara sa tot cauti nod in papura. Fii convins ca tot arsenalul tau de resurse e complet, la momentul de fata, ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit. A visa si mai departe e perfect, asa e, dar nu trebuie sa spui ca nivelul la care esti nu e cel dorit. Esti acolo unde trebuie, multumeste-te cu ceea ce esti, dar, daca tot ai atins un nivel atat de bun, poti avea curajul sa te gandesti deja la etapa urmatoare, la treapta urmatoare, care te duce, pas cu pas, la desavarsire. Doreste-ti mai mult, dar bucura-te cu toata inima si de ceea ce ai obtinut pana aici.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu estima gravitatea unei situatii dupa starea ta psihica de acum. In acest moment ai fi tentat sa spui ca ai facut tot ce se putea face, desi sigur se putea si mai mult! Nu trata situatia in care te afli ca pe o povara, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede. Ridica stacheta si mai sus, spune cu incredere pot si mai mult, si ai sa vezi ca ceea ce acum parea a fi o povara greu de dus, dintr-o data pare floare la ureche. Nu te crampona de un obstacol minor, pentru ca, dupa ce il vei depasi cu brio, ai sa razi de cat de simplu a fost. Relaxeaza-te un pic, ia o pauza, ofera-ti o zi de odihna si ai sa vezi ca ceea ce acum pare imposibil, maine vei rezolva fluierand, nu alta!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Simti nevoia sa vorbesti mai des azi de cele sfinte, despre Dumnezeu, despre rolul pe care l-a jucat divinitatea in tot ce ai realizat pana acum in viata. Si bine faci, pentru ca vine un moment in care poti trece in revista pasii parcursi si descoperi cu recunostinta cat de frumos ai fost sustinut, ca au contribuit o multime de factori ce nu tineau direct de tine, iar acestia nu pot proveni decat de sus. Vrei sa-ti arati multumirea prin gesturi umanitare, oferind si tu ceva din ceea ce ai sau din ceea ce poti face, fiind modul tau de a rasplati tot ce ai primit de la viata. E ofranda ta, darul tau sincer si pur indreptat spre ceruri, dar oferit aici pe pamant, ca semn de multumire si de iubire!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Daca te simti dat la o parte pe nedrept, incearca sa nu pui la suflet aceasta senzatie, pentru ca faci presupuneri gresite. Nimeni nu are nimic cu tine, nimeni nu te marginalizeaza si nu te trateaza incorect, ca atare nu-i privi pe ceilalti ca si cum ti-ar dori raul. Impresia pe care ti-au format-o poate fi complet eronata si ai putea reactiona anapoda la un cuvant aruncat in vant, la o grimasa nelalocul ei, la o replica neadecvata. Oameni sunt si ei, de ce vrei sa fie perfecti? Ca atare nu te gandi ca in spatele unor mici semnale s-ar afla intentii urate sau cine stie ce alte atacuri indreptate impotriva ta. Nu face scenarii atat de mari, deoarece nimic nu e asa cum pare!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu trebuie sa spui la toata lumea ce anume iti doresti tu de la viata, pentru ca nu toti vor intelege visele tale. Continua sa le pastrezi doar pentru tine, in gand, fa-le sa creasca si alimenteaza-te cu noi si noi dorinte. Lasa creativitatea sa inventeze lucruri tot mai mari, pentru ca aici conteaza ce vrei tu, nu ce spun ceilalti. Chiar daca unii spui ca tu traiesti intr-un vis, ai tot dreptul sa-ti cladesti visul asa cum iti place, pentru ca esti convins ca intr-o zi, macar o parte - daca nu total - din aceste planuri marete va deveni realitate. Nu te lasa influentat de cei care iti taie elanul: continua sa creezi!




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu sta sa-ti plangi singuratatea, pentru ca exista ceva bun si in a fi singur. Privita intr-un ton optimist, singuratatea este tot una cu libertatea, deci bucura-te ca nu e nimeni langa tine sa te bata la cap, sa-ti taie cheful, sa te opreasca sa te manifesti cum vrei, sa te critice intruna, sa te tina legat langa el. Incearca sa te detasezi de putinele momente in care consideri ca e esential sa ai pe cineva alaturi - un prieten bun sau un partener de suflet - si sa descoperi punctele forte ale singuratatii, pentru ca sunt foarte multe. Ai gasit cel putin trei? Bravo, vezi ca a fi singur are si conotatii pozitive? Bucura-te ca esti singur, e tot una cu a fi liber!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu fi atat de critic cu cei din jurul tau, ci priveste-i asa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecti, nici tu nu esti la urma urmei, dar in loc sa le scoti in evidenta numai defectele, ce-ar fi sa vezi ca au si o lunga lista de calitati care merita puse mai mult in valoare. E bine sa-i vezi asa cum sunt, si sa renunti la asteptari inutile. Daca speri de la oameni mai mult decat pot ei oferi, risti sa suferi o deceptie, dar nici sa-i cobori la extrema cealalta - cum ca nu sunt buni de nimic si merita sa-i privesti numai de sus - nu e cea mai corecta atitudine. Fii cat se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, si pune-te un pic in pielea lor, sa vezi ce-ai simti daca ai fi tratat asa cum ii tratezi tu?




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti invitat sa te alaturi unei cauze desi nu simti ca interventia ta ar duce, din prima, acolo unde speri. Nu te teme sa incerci, considera-l doar un antrenament, experimentezi ceva inainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu e reusit sa inventeze ceva de mare valoare dintr-o singura incercare, ca atare alatura-te acestui proiect fara a astepta vreo rasplata. E inca o incercare din atatea altele, dar care va pune o caramida in plus la experienta ta de viata. Tocmai pentru ca stii ca nu esti foarte bine pregatit sau nu ai experienta necesara, lucreaza ca voluntar, fara sa ceri bani sau alte merite.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Daca te detasezi un pic de situatia in care te simti blocat, vei reusi sa vezi lucrurile de sus, ca intr-o imagine de ansamblu foarte clara. Imagineaza-ti ca esti un vultur care se inalta deasupra tuturor si, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, incotro pot merge, practic se deschide o paleta larga de posibilitati pe care, de la nivelul solului, n-o poti vedea. Ca atare ofera-ti aceasta sansa de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi ca dincolo de piedica ce te tine acum captiv, e o lume larga ce merita explorata. Nu te crampona in banalul hop, ci fii sigur ca dincolo de el e lumea ta!




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Se stie ca esti un om extrem de creativ, original si inventiv, deci de ce nu te folosesti de aceste atuuri? Ai la dispozitia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte usor, dar trebuie sa-ti iei inima in dinti ca sa te opui curentului impus de altii. Nu conteaza ca unii te vor considera ciudat sau nu-ti vor intelege metodele total diferite de ale lor, ci aici e important sa-ti atingi scopurile prin fortele proprii. Uneori, e mult mai bine sa te abati de la reguli, legi sau calea deja trasata de altii. Succesul e ca la cules de ciuperci: ciupercile bune nu sunt cele care cresc langa carare, ci in adancul padurii! Nu incerca doar caile batatorite de altii inainte, ci ofera-ti libertatea de a te juca un pic.






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Stai de vorba cu partenerul tau si vorbeste sincer. Spune-i ce doresti de la el, spune-i cum vezi tu relatia voastra, spune-i sincer ce gandesti tu despre el, pentru a putea construi relatia pe un fundament foarte solid si sincer. A-ti imagina lucruri care nici macar nu exista la celalalt ar fi o atitudine gresita, pentru ca asa ori il poti creiona intr-o aura ideala si el nu este deloc asa, ori poti imagina despre el tot felul de scenarii iluzorii negative, si nici asta nu este! Priviti-va ochi in ochi cu luciditate, fara iluzii si fara asteptari absurde, aratati-va si calitatile si defectele cu mai mult curaj, ca sa stiti amandoi cu ce capital intrati fiecare in relatie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții