Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul zilei de Sambata 28 Martie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 27 martie 2015 | 06:45


Horoscop de azi Sambata 28 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 28 Martie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Exagerezi cu auto-critica, pentru ca modul in care arati lumii ca nu-ti convin o multime de lucruri la tine insuti nu face decat sa-ti stirbeasca imaginea in ochii lor, dar mai ales in ochii tai! Dai dovada astfel ca nu ai incredere in tine, ca orice ai face, mereu gasesti ceva care nu-ti place la tine, si daca scoti in evidenta doar lipsurile, si cei din jurul tau vor incepe sa te vada doar ce NU esti tu de fapt, nu cum ai fi in realitate. Daca spui ca nu ai una, nu stii alta, nu esti asa si pe dincolo, e clar ca iti faci o caracterizare din lipsuri si defecte, cand ai o lista intreaga de insusiri mult mai frumoase despre tine. Ce-ar fi sa folosesti un ton mai optimist cand vorbesti despre tine?



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te mai gandi la ce a fost, nici de unde vii, nici ce ai lasat in urma, ci incearca sa te concentrezi mai mult la timpul prezent, la ceea ce faci in acest moment. Daca tot te refugiezi in trecut, in amintiri, in doruri de altadata, pierzi din vedere ce se petrece chiar acum sub ochii tai. Fa un efort sa te detasezi odata de ce ai trait candva, chiar daca sunt experiente importante si marcante, pentru ca te ocupi de un proiect care cere sa te apleci numai asupra sarcinilor actuale. Sigur, ele se bazeaza pe experientele trecutului, dar nu e momentul sa vorbesti doar de ce a fost odata, ce ai facut acum trei ani, ce grozav era odinioara… Prezentul e el care cere toata atentia!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Stai cu urechile palnie si cu mintea treaza, pentru ca azi vin catre tine o multime de informatii si trebuie sa discerni rapid ce e adevarat in ele. Nu toate te ajuta, tot asa cum nu toate sunt corecte, dar mintea ta e ascutita si concentrata la orice detaliu. Foarte receptiv si atent la tot ce afli, iti sare imediat in ochi adevarul, deci nu e un efort prea mare pentru tine sa tragi o linie clara intre bine si rau, intre adevarat si fals, intre asa da si asa nu... Foloseste-te de acest atu al tau, care te va ajuta sa faci cele mai corecte alegeri, deci cantareste repede si sigur pe tine datele care vin catre tine din toate partile. Doar tu poti face ordine intre ele!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Priveste lumea cu luciditate, nu te mai amagi singur, nu invalui totul intr-o aura falsa. Nici sa idealizezi lucrurile nu e bine, pentru ca atunci ai asteptari prea mari de la ceilalti, dar nici sa vezi in jur doar defecte nu e in avantajul tau, pentru ca asa iti pierzi increderea in oricine. Incearca sa fii cat se poate de corect in aprecieri, nici sa vezi lucrurile in roz, dar nici in negru, ci cauta calea de mijloc, cea obiectiva si clara! Daca ceva nu-ti convine din ceea ce vezi in jur, ai tendinta de a prelua tot pe umerii tai toata vina, fara motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect in preajma. Asta e realitatea, ia-o ca atare!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te gandi la ce va spune lumea daca tu te exprimi intr-o maniera diferita decat restul! Ai tot dreptul sa fii original, sa fii altfel, unic in felul tau! Ceea ce te diferentiaza astazi clar de restul lumii e propria ta spiritualitate. Din respect pentru ceilalti, nu ai nimic impotriva modului in care ei isi urmeaza credinta si principiile spirituale dupa care se ghideaza, nici a modului lor de a se apleca spre cele sfinte, dar nu vei tolera criticile lor, daca se iau cumva de crezul tau! Ai stilul tau de a te ruga, de a te raporta la divinitate, deci nu accepta sa ti se tina predici despre cum se cade, cum trebuie, cum e bine… De unde stiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmeaza-ti calea ta!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Au ramas multe lucruri neimplinite in trecut, si uneori te gandesti ce-ar fi sa le reiei pe unele din ele si sa le duci acum la indeplinire? Bine faci, pentru ca, privind inapoi, spre alte vremuri, descoperi vise care nu au ajuns la implinire, scopuri care nu au fost atinse, planuri abandonate pe parcurs care ar putea reporni acum cu mai multe sanse de reusita. Intoarce-te la acel vis frumos de odinioara si reconstruieste-l acum. Nu te teme sa iei de la capat un scop de demult, chiar daca a stat o vreme pe linie moarta. Intre timp ai mai adunat informatie, ai mai acumulat experienta, si ii dai mai multi sorti de izbanda.




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te mai intoarce in trecut, in vremuri care nu-ti amintesc decat de lucruri neplacute. Numai de tine depinde sa inchizi odata acel capitol care te-a ranit, si sa spui adio dramelor din viata ta. Sigur, ai invatat enorm din ele, dar a vorbi mereu doar de tristetile vremurilor de odinioara nu face decat sa dea putere acelor emotii negative care iar iti invadeaza sufletul. Priveste cu detasare si luciditate acele amintiri, fara sa le alimentezi din nou, accepta faptul ca s-au dus si nu te mai pot atinge dupa atata vreme. E vremea sa arhivezi aceste amintiri in pod si sa le lasi acolo!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune in fata tuturor, pentru ca aceasta atitudine nu-ti da voie sa te exprimi liber. Iti reprimi ideile, sentimentele, gandurile, ceea ce nu te reprezinta! Tu esti o fire puternica, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se afla azi in fata ta au un efect negativ asupra ta. Pacat sa taci cand ai avea ceva de spus sau sa stai in banca ta lasand pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, sa iasa in fata. Vorbeste liber si deschis! Daca esti convins ca dreptatea e la tine, lupta pentru adevarul tau, dar nu te impune cu aceleasi mijloace ca ale celui din fata ta, deci nu-i reduce pe altii la tacere cu forta.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti atras intr-o alianta care nu te onoreaza, alaturi de un grup de persoane care prefera sa barfeasca si sa raspandeasca vorbe vrute si nevrute, in loc sa aprecieze partea buna a lucrurilor. Tu nu esti genul: tie iti place sinceritatea, adevarul, ai o viziune pozitiva asupra lucrurilor si oamenilor, deci a te cobori la nivelul acestui joc de culise nu te reprezinta. Chiar daca, in situatia de fata, a participa si tu la barfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenta, fara a te lasa atras in energiile lor negative. Tu consideri ca nimeni nu are dreptul sa judece pe altul fara sa cunoasca situatia, de aceea doar asculti, nu emiti si opinii!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Tu trebuie sa fii cel care da dovada de intelepciune in atmosfera in care nimeresti astazi. S-au adunat in jurul tau persoane nervoase, incarcate negativ, care nu au nici un fel de vorba buna fata de restul lumii, si incearca sa te atraga si pe tine in atmosfera lor toxica. Tine-i la distanta, nu le da satisfactie, pentru ca acesta e modul lor de a se elibera de toxinele lor interioare: le varsa in gesturi, cuvinte, intentii, judecati. Cu cat ii privesti mai detasat si cu mai multa toleranta, cu atat demonstrezi ca cel mai matur, dintre toti, esti tu, pentru ca nu te cobori la nivelul lor oribil de a trata lumea.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te tine cu dintii de niste principii, scrise sau nescrise, care iti reduc libertatea de a mai incerca si alte variante decat cele dictate de cei puternici. Chiar daca te afli intr-un mediu influentat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente in care trebuie sa te revolti impotriva acestor principii restrictive si sa te eliberezi! Imagineaza-ti ca tocmai ai pornit o revolutie personala cu scopul de a-ti recupera drepturile si de a incepe o viata mai buna. Nu mai poti tolera un regim limitativ si rigid, tu esti cu un pas inaintea tuturor si vezi ca se poate si altfel. Descatuseaza-te de sub dictatura!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu te mai supune atator restrictii si limitari! Ofera-ti mai multa libertate, ca semn ca te iubesti mai mult pe tine insuti, fara sa te mai supui unor restrictii atat de severe. Ai vazut deja ca daca nu-ti permiti diverse actiuni ci te supui unor limitari foarte dure (de timp, de alimentatie, de gandire, de miscare, de alegere), nu faci decat sa generezi mari frustrari in interiorul tau. A nu-si da voie sa faci ba una, ba alta, nu e decat o incercare de a-ti tine sub control viata, cand tu ai inaintea ta perspective imense care merita incercare. Renunta la nu e voie, la interdictii si usi blocate, si bucura-te de paleta larga de optiuni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții