Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citeste Horoscopul zilei de Vineri 27 Martie 2015

Written By NIKE B. on joi, 26 martie 2015 | 06:57


Horoscop de azi Vineri 27 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 27 Martie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Misca-te in voie, pentru ca azi nu-ti interzice nimeni sa incalci anumite reguli. Cu cat ai mai mult curaj sa spui ce vrei si sa faci ce doresti, cu atat succesul e mai aproape. Numai de tine depinde sa pornesti azi un proiect indraznet, complet nou, chiar daca nu stii, deocamdata, incotro duce. Important e felul cum iei startul, deci investeste in acest prim pas doar gandire pozitiva, optimism, energie, chef, elan, entuziasm, tonus ridicat, tot acel arsenal de resurse pozitive care vor cladi ceea ce visezi. Nu te baza pe nimeni, ci doar pe fortele tale, pentru ca tu esti singurul care trage aceasta caruta. In fond, nici nu e o caruta grea!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Se citeste pe chipul tau o mai mare siguranta, incredere deplina in ceea ce reprezinti, atitudine ce te va ajuta sa duci la indeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine. Faptul ca esti atat de sigur pe tine te sustine in orice actiune care necesita un consum mare de energie, care cere rezistenta, vointa si rabdare. Ai convingerea ca la finalul acestui efort sustinut te asteapta un moment de glorie, care va incununa cu succes o etapa de lunga durata in care ai investit tot ce aveai mai bun. Cat timp te privesti pe tine insuti cu un tonus atat de pozitiv, reusita nu e departe!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Micile rautati ar trebui sa ramana mici, deci fa un efort sa nu alimentezi cine stie ce conflict, dar nici sa cazi in capcana altuia, pentru ca azi ai alaturi de tine oameni cu intentii nu tocmai pozitive. Daca te enervezi pe parcursul zilei, ai tendinta de a te intoarce acasa un pachet de nervi si pe cine iti eliberezi tu nervii? Pe familie, desigur, care nu are nicio vina. Ba chiar ar putea interpreta gresit iritarea din vocea ta, ca si cum ai avea ceva impotriva lor. Lasa toate problemele la usa cand te intorci acasa, si daca si ceilalti sunt nervosi, amintiti-va de iubire si diplomatie pentru a dezamorsa rapid bomba.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu toate visele se implinesc, de aceea trebuie sa discerni clar, astazi, care sens merita urmat catre scopul tau cel mare. Sunt momente cand mai renunti la unele aspecte neimportante, cand mai schimbi din mers directia, cand mai faci si compromisuri. Vei vedea ca toate aceste sacrificii de pe parcurs au si ele rostul lor, chiar daca, pe moment, ai impresia ca tot tu esti cel care trece cu vederea, ca tot dai de la tine iar si iar. Nu le considera esecuri, ci e ca si cum, pentru ca balonul tu sa se inalte, mai arunci din sacii cu nisip. Asta faci si tu acum: arunci bagajele care nu-ti trebuie!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Protejeaza-te singur, pentru ca te afli intr-un mediu tensionat, in care planeaza numai energii negative. Numai tu poti tine la distanta influentele nefaste, ca atare inchide poarta inimii si nu lasa pe nimeni sa se apropie de tine. Sunt prea multi oameni care abia asteapta sa otraveasca mediul cu vorbele lor urate, cu injuriile si criticile lor, si tu ai putea cadea usor prada atacurilor lor energetice, dar detii toate resursele pentru a te inconjura cu o platosa protectoare de care nimic nu mai trece. Nu raspunde provocarilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidente, deci blocheaza orice dialog cu astfel de oameni cu influente nocive.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu esti bine inteles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn ca nu le-ai explicat foarte clar ce intentii ai. Vorbeste-le pe intelesul lor, concis si la obiect, nu te abate de la subiect, pentru ca mesajul tau trebuie sa fie perceput corect daca nu vrei sa se nasca tensiuni inutile. Unii pot trata orice critica venita de la tine, chiar si una meritata, ca atac la persoana, tocmai de aceea trebuie sa ai grija ce cuvinte folosesti. Nu-ti ascunde parerile, spune-le sincer in fata, dar fa-o in asa fel incat sa nu generezi suparari din cauza unor eventuale interpretari eronate. Nu-ti convine ceva? Exprima-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Esti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arata tuturor ca te simti bine in pielea ta, ca esti mandru de tine. Unii ar putea sa trateze aceasta atitudine de invingator ca un semn de aroganta, dar nu te gandi la asta acum. Chiar meriti sa te lauzi, sa arati la ce esti tu cel mai bun, mandreste-te cu ceea ce esti sau poti, pentru ca numai alura de castigator sigur pe el te va ajuta sa ajungi la varful propus. Daca te lasi influentat de ceilalti care nu suporta sa vada ca altii au succes, risti sa te dai la o parte si sa permiti ascensiunea unui mediocru fara nici un merit. Lupta pentru sansa ta la victorie!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti un generator de idei inspirate, dar nu ajunge doar sa inventezi pe banda rulanta, ci sa si pui in practica ceea ce inventezi. Cauta o cale de a-ti materializa ideile minunate, altfel se duc, zboara, le uiti! Daca nu ai cum sa le si aplici in acest moment, scrie-le. Pune-le pe hartie si lasa-le o vreme sa se sedimenteze, caci va veni o vreme potrivita pentru a le transpune in realitate. Da, poate acum lipsesc mijloacele concrete de a le folosi, dar trebuie sa tii minte ca le-ai lasat acolo in asteptare si sa le reiei candva, cand conditiile unei evolutii vor fi indeplinite.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Nu asculta ce spun ceilalti despre faptele tale, nici despre proiectele la care iti aduci din greu contributia. Ei nu au de unde sa stie cata pasiune investesti tu in acest sens, nu iti cunosc puterile sau resursele, ca atare bazeaza-te pe principiul taci si faci si abia la urma le vei arata tuturor ce ai realizat. Faptele vorbesc de la sine, ca atare mergi pe calea ta in stilul tau personal chiar daca multi, de pe margine, te critica sau te imping in alte directii. Nu conteaza ca lucrurile evolueaza mai lent decat ar dori unii, deci nu te abate de la ritmul propriu. Tu esti pe calea cea buna: a ta!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu te lasa pacalit de niste aparente negre, pentru ca, daca te lasi furat de furie, s-ar putea sa gresesti. Mai informeaza-te inainte de a contra-ataca, mai sapa dupa adevar inainte de a te revolta, pentru ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par. Chiar daca dai piept cu o situatie care nu face nimanui placere si o iei foarte personal, ai tendinta de a face tot felul de banuieli cu privire la ce se ascunde in spatele acestei situatii. Exista riscul sa faci presupuneri eronate, deci mai asteapta o vreme. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a-ti da cu parerea, pentru ca primul impuls de astazi nu duce in directia corecta. Daca arunci acum cu declaratii dure, maine s-ar putea sa regreti.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Cand e greu, cand te confrunti cu probe de viata, ai tendinta de a privi in sus cu o usoara suparare, intrebandu-te de ce ti-e tie dat sa treci prin asta. Nu e atitudinea cea mai potrivita, fii sigur ca din toate ai ceva de invatat iar rezultatul acestor hopuri e numai in beneficiul tau. Daca toate ar merge struna, daca toate ar veni exact asa cum iti doresti, cum ai mai lupta? Piedicile de pe parcursul anumitor proiecte sunt anume date pentru a-ti testa tie increderea in ceea ce vrei sa obtii, vointa ca poti ajunge acolo si rezistenta. Doar asa vei vedea de cate esti in stare, caci, daca l-ai obtine usor, oare ai mai aprecia acel lucru?






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Priveste spre etapele urmatoare ale proiectului la care iti aduci contributia, pentru ca de pe acum trebuie sa-ti pregatesti terenul. Mergi intr-o directie buna, dar nu poti lasa lucrurile la voia intamplarii: e nevoie de o strategie, de o programare bine gandita in avans. Apleaca-te la modul cel mai serios asupra drumului pe care trebuie il parcurgi si stabileste, la nivel teoretic deocamdata, cu ce resurse intri in acest demers, pe ce cale mergi si mai ales ce vrei sa obtii la capat. Gandeste-te ca e un fel de plan de afaceri, in care fiecare cifra e la locul ei bine stabilit, caci asa vei obtine la final rezultatele visate. Fii riguros, curajos si un pic vizionar!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții