Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Martie 2015

Written By NIKE B. on joi, 26 martie 2015 | 06:50


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 26 Martie 2015 in functie de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Comunicarea în cadrul cuplului tău este din ce în ce mai anevoioasă. Indicat este să dai mai multă importanță valorilor realistice din viața ta. Intuiția de asemeni este unul din segmentele și direcțiile, de care v-a trebui să te lași ghidat. Atunci cînd vei vrea să tragi concluzii să îți formezi păreri. Dar mai ales să te rezumi la tăcerea abordată din cadrul relației tale. Risipirea tensiunii comunicative, încă mai poate fi o cale de soluționare a problemelor de cuplu.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ești extrem de romantic\ă și sensibil\ă. Atragi privirile, atenția tuturor cu care intri în contact. De aceea, pe plan amoros, tinză să ai un anume șarm și succes. Poate un pic sentimentalismul și visarea să difere de stările emoționale ale partenerului tău. Care se pare, are nevoie de mai multă comunicare și interacțiune directă cu tine și inima ta. Oricum, tu simți că ai nevoie de transformări majore, la nivel emoțional . De aceea s-ar părea, că totuși gelozia,orgoliul și evaziunea în himerele sufletului tău, nu sunt tocmai bune, pentru a vă crea o armonie sentimetală între voi doi. Relaxează-te în sfărșit și savurați din distracții și libertea acțiunilor pe care v-o oferă activitățile cu amicii voștri comuni.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Dacă vrei să iei astăzi ce-i mai bun de la viața ta amoroasă. Atunci, fă-te auzit, referitor la ceea ce simți! Sau măcar remarcat. Dacă nu o poți face direct, păi atunci încearcă măcar prin intermediul cercului tău de prieteni. Poți invita persoana dragă la o activitate în comun cu amicii tăi, colegii de breaslă. Sau pur și simplu la un club. Unde vă veți putea relaxa ambii, simți absolut formidabil. Iubirea are nevoie de simple impulsuri mai neordinare, ceva ieșit din banalitate. Iar despre asta se pare că tu ești cel mai bun cunoscător. Mai ales, că extraordinarul și ieșirea din anonimat e ceea ce te provoacă cel mai, și cel mai mult! Tot azi poți atrage ființa iubită într-un joc pasional ușor inventiv. Vă va face împliniți, cu siguranță!



Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi, cariera și viața de cuplu se interferează armonios într-o activitate în comun. Sau poate, pur și simplu echilibrul și buna înțelegere a ființei tale dragi, vizavi de ceea ce faci tu, și perspectiva ta de viitor, vă readuce fericirea în căminul vostru. Atâta doar, nu lăsa ca situația ta finaciară, sau orice motiv de această nuanță să îți provoace relația ta de dragoste la o neânțelegere! Adică, poate trebuie să faci mai multe cadouri, decât obișnuiești celui\celei pe care o iubești. Ca să nu se creeze impresia că ești prea avar\ă. Asta, neținând cont de faptul, că dorința ta de acumulare a finanțelor, defapt e o perspectivă de viitor pentru voi doi. Romantismul azi ia o întorsătură plină de manifest, chiar și într-un mod mai public, ca alte dăți!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi va trebui să fii foarte precaut\ă, atent\ă. Urmărește ca toate aspectele legate de relația ta să fie bine dizolvate într-o notă de armonie. Nu mai da motiv de certuri, sau încurca și mai mult firele cuplului tău. Adevărul e că, s-ar putea creea senzația că dai dovadă de rigiditate și răceală vizavi de ființa iubită. Iar aceasta ar putea deveni ușor iritată de acest gen de manifesturi. Mai ales că astăzi melancolia și sentimentalismul azi vă sunt călăuză. Indicat ar fi să fii cît se poate de sincer\ă cu tine, cu inima ta și persoana dragă fără scenarii sau măști!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi între tine și ființa dragă pot apărea tensiuni de înțelegere reciprocă. Disconcordanțe în comunicare. Se pare că interiorizarea emoțiilor tale, gîndurilor, amitirilor vizavi de cuplul tău te ajută să evoluezi. Te ajută să te transformi, să te aduni și să treci la o nouă etapă. În schimb s-ar putea să te desprindă ușor de la realitate. Într-o altă lume în care limita dintre iluzie și actual, palpabil și transparent e ușor confuză. Astfel tinzi foarte ușor, mai ales astăzi să pierzi tangența cu cel\cea de lîngă tine. Și stările sale emoționale. Indicat ar fi să tatonezi mai degrabă înspre lumea celui\ei de lîngă tine.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi probabil niște mesaje primite de la ființa iubită. Sau pur și simplu o informație, un apel telefonic ceva îți vor crea stări distorsionate, tensionate emoțional. S-ar putea să ți se spună sau să auzi ceva neplăcut. Ceva care să te rănească. Sau poate așa vei avea tendința să percepi doar?! Urmărește ca mesajul să fie clar disecat și înțeles fără concavități. Iar în cazul în care nu percepi ceva, nu te sfii să întrebi încă o dată. Ca să te asiguri că ceea ce ai sesizat rațional, nu cumva e o transpunere a propriilor trăiri și fantezii de subconștient. Azi e vreme de toleranță verbală!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Electrizezi totul în jur cu se_ualitatea și erotismul tău. De aceea un roi de admiratori\admiratoare azi te tot sorb din priviri. Poți simți o ușoară stare de tulburare interioară, dar e momentul să înțelegi, că reprezinți mult mai mult în ochii ființei dragi, decât tinzi tu să crezi! Chiar dacă, treci printr-o fază mai confuză a vieții tale emoționale, într-un final toate duc la un rezultat pozitiv. Chiar dacă ține și de o lecție de viață pe motiv amoros. Azi o atenție, un gest, o mică transformare psihică, te poate ajuta să vindeci o rană a inimii tale! Energia zilei, astăzi e de partea ta și a relației, sentimentelor tale!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi cea mai mare atenție va trebui s-o atragi incapacității tale de a percepe mesajele emotive, transmise de către ființa iubită. S-ar putea ca doza de tranșant, de sentimentalism ușor geloziv și emoții tulburătoare să te facă să vezi partea goală a paharului. Indicat este ca perioada asta să fii pur și simplu echilibrat\ă, diplomatic\ă în alegerile tale de a-ți demonstra emotivitatea, vizavi de cel\cea la care ții. Încă starea de tensiune, vă mai ține pe ambii pe poziții de luptă, mai ales atîta timp cît tu îți dorești cu orice preț preluarea rolului de guvernator de relație!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi niște probleme de rutină s-ar putea să-ți creeze bătăi de cap la nivel emoțional. Niște întîrzieri de comunicate, niște confuzii informaționale. Apeluri telefonice, care nu ajung la destinație, mesaje de la ființa iubită pe care nu le deslușești corect. Sau cel puțin îți par suspecte. Mai ales atîta timp cît în viața ta sentimentală e vreme de depurgare, de lucruri și detalii valoroase. De momente absolut dramatice, dar totodată marcate de nuanțe constructive. Care ți-ar putea da o siguranță de viitor. Clar ai nevoie de fațete amoroase veritabile de azi înnainte în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

În viața ta amoroasă se petrece marea transformare. Treci printr-o etapă în care unele detalii se diseacă în primordiabilități, altele în surse de învățăminte de viitor. Totuși atîta timp cît neclaritatea în cuplu tău mai predomină, încă trebuie să fii extrem de atent\ă. Ca nu cumva să te auto\iluzionezi. Azi e o zi cînd emotivitatea îți va pătrunde în interiorul profunzimii tale sufletești. Vei simți necesitatea de căldură în cadrul cuplului tău. Vei conștientiza niște detalii, pe care ai nevoie să le schimbi, transformi. Ca pe viitor planurile și visele tale în relația cu ființa dragă să devină realitate!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi reveriile și perceperea intuitivă a sentimentelor ființei iubite, vor fi probabil pista cea mai veridică către o stare emoțională pură. Către o doză pregnantă de romantism și melancolie sporită. Ai probabil în ultima vreme o nevoie acutizată de echilibru sentimental. Iar acesta cu siguranță poate fi obținut numai atunci, cînd învățăm să cedăm. Cînd învățăm să ne acceptăm cu bune și rele. Și cînd învățăm să iubim deliberat, intens. Dar totodată necondiționat. Asta e o perioadă de mari schimbări în sectorul tău emoțional!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții