Horoscop tarot zilnic 20 Aprilie 2024

Horoscopul tarot zilei de 20 Aprilie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vez...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Martie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 25 martie 2015 | 06:47


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Martie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 25 Martie 2015 in functie de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Posezi multă inițiativă, multă energie astfel încât să faci schimbări în sfera relațională a vieții tale. Azi comunicarea poate deveni pe lîngă extrem de necesară, totodată extrem de anevoiasă. Cu ființa iubită. Adevărul e că confuzia vine din subconștientul tău. Iraționalul de la o vreme subjugă acea latură realistcă a vieții tale. De aceea este nevoie să lași ușor frîile, în ceea ce privește imaginația. E vreme de schimbări, dar schimbări bine calculate și cu urmări pe măsură!



Horoscop pentru femeia din Taur

Neînțelegerile în cadrul cuplului tău pot surveni din cauza nedistribuirilor corecte financiare. Există o fluctuație intensă în această direcție. Iar adevărul e că cheltuielile s-ar putea să fie mult prea mari în ultima vreme. De aceea indicat ar fi să încerci să nu dai vina în direcția partenerului/rei tău/ta de cuplu. Ci să conștientizezi că stabilitatea atît materială, cît afectivă este necesar de întreținut zilnic, ciclic și constructiv!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi este o zi în care pe lîngă multă atenție de care vei dispune din direcția sexului opus. Vei avea parte și de multă agitație, atît mentală. Cît și emotivă. Neînțelegerile pot surveni, dacă nu vei ține cont și de faptul că versalitatea ta, de la o vreme ar necesita mai multă stabilitate, maturitate și consecvență în cadrul cuplului tău. Azi formula fericirii ține de posibilitatea ta de a aplana lucrurile, neinsistînd pe o direcție informativă. Ci cu multă înțelepciune să știi să le depășești!



Horoscop pentru femeia din Rac

Azi există multă gălăgie în interiorul imaginației tale. Adevărul e că ultima vreme presiunea este prea mare, schimbările simți că sunt absolut necesare de făcut. Dar parcă una peste alta, toate sunt atât de controversate, ori alertate, încît îți vine să dai bir cu fugiții. Ce ar fi însă, dacă ți-ai asculta din ce în ce mai mult intuiția?! Ți-ai readuce calmul prin implimentarea unor norme constructive în cadrul inconștientului tău. Norme care să vină cu soluții, întru o armonie și echilibru mental, afectiv și emotiv.




Horoscop pentru femeia din Leu

Din ce în ce mai mult, s-ar putea să fie necesară o introspecție ce vizează starea cuplului tău. Dar mai ales direcția afectivă, amoroasă a vieții tale de cuplu. Acum e vreme cînd schimbările de viziune/ni, transformarea interioară te va ajuta să accezi la o nouă treaptă evolutivă a cuplului tău. Astăzi va trebui să dai mai puțină importanță părerilor unora din cadrul clubului, cercului tău de cunoscuți/amici. Și mai multă șarmului tău/pasiunii tale. Și nu în ultimul rând iubirii tale pe care o nutrești!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

E vreme cînd schimbările ce țin de cuplu tău se fac resimțite. Adevărat, prin metode tranșante, bulversante. Dar uneori ca să ne decidem de unele reînnoiri este nevoie de metode mai dure aplicate. Azi v-a putea exista careva neînțelegeri în relația ta, survenite din cauza realizării tale carieristice. Una peste alta însă vei putea păstra armonia în cadrul cuplului tău, dacă vei invita partenerul la niște discuții pline de reculegere, iertare și înalt vizionarism.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi probabil vei resimți că informația referitoare la unele viziuni este cumva poziționată greșit în cufărul tău de valori. Mai mult ca atît probabil niște mesaje te fac să vezi neghina lucrurilor. De aici și colaborarea anevoioasă cu ființa iubită. Pentru o revigorare personală cît și a relației tale este nevoie să îți faci clare intențiile, gîndurile, simțirile. Acum e timpul cînd limitările mai ales financiare vin cu un scop. Cel de însușire a unor lecții emotive, de colaborare. Indicată este o gîndire astăzi cît mai pozitivistă.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te vei simți încă extrem de răvășit sentimental, emoțional. Ultima perioadă iubirea, povestea ta de amor îți ia din timpul propriu, personal. Marea luptă se duce pentru putere, orgolii. E multă gelozie, dar mai ales tendință de posesivitate care te mișcă. În a face alegeri de viață. În privința cuplului tău. Azi stările tranșante te pot face să rupi legăminte marcante din viața ta. De aceea este nevoie de multă chibzuință în alegeri.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Relația ta azi va avea tendința să devină primordială. Totuși ființa iubită s-ar putea să pară mult prea posesivă. Probabil tendința acesteia de a controla situația te-ar putea scoate din echilibru. Indicată este azi multă diplomație în colaborare și relaționare. Ceea ce ar putea să vă pericliteze relația este bineînțeles, atît comunicarea cît și starea din interiorul căminului. Armonia este necesar să pornească din acea direcție.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi presiunea de la servici, a rutinei zilei îți va crea probabil probleme de comunicare cu ființa iubită. Un lucru este sigur și clar. Va trebui să depășeșeti pe cît este de posibil problemele și grijile, dar mai ales surmenajul. Astfel încît, relația ta să nu aibă de suferit. Urmărește o dozare mai clară a frazelor transmise și recepționate. Acestea sunt primordiale în stabilirea nui contact echilibrat, între tine și ființa iubită.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi inima ta poate avea tendința să resimtă iubirea cu o putere înmiită. Că e de bine ori ba, ca și urmări, tu poți decide în deplinătatea lucrurilor. Adevărul e că situația a devenit din ce în ce mai împotmolită. Mai ales de comunicare. Există tendința să existe prea multe iluzii sau minciuni la mijloc. Latura financiară de asemeni este un motiv din cauza caruia relația ta de iubire încă mai e periclitată. Orice nu s-ar întâmpla azi, încearcă să păstrezi un legămînt echilibrat între voi doi.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi prima jumătate a zilei îți va da mari bătăi de cap, la adresa echilibrului relației tale. Presiunea va pluti în aer. Ființa iubită e cea care te provoacă la mari sentimente. Însă s-ar putea ca puterea de control a relației pe deoparte și alta să fie peste măsură de încrâncenată. Există acea doză de fatalism, care vă guvernează relația. Indicată este diplomația colaborării și reamintirea faptului că un cuplu sănătos are nevoie de ambele părți implicate. Cu multă considerație și mai ales răbdare vizavi unul de celălalt.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții