Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop Urania saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015 in functia de zodie.

Written By NIKE B. on vineri, 27 martie 2015 | 07:28



Horoscop Urania saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 28 martie – 3 aprilie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Săptămâna viitoare le aduce nativilor din Balanţă o Venus puternică, în domiciliu, pe care beneficiilor materiale provenind din relaţiile cu alţii sau cu instituţiile dar şi un Marte, din 31 martie, în aceiaşi casă mai determinant, mai periculos, mai dificil de acceptat sau gestionat în efectele lui.Acest Marte poate provoca, de-a lungul lunii aprilie, conflicte, certuri între persoane, dezbateri ale nativilor cu unele instituţii pe chestiuni de procedură sau metodă.

O uriaşă cramponare de toate aspectele materiale ale vieţii, mai ales în latura primirii unor bunuri sau foloase ca daruri, ajutoare, sponsorizări sau donaţii şi testamente se conturează pe harta nativilor, care se pot pierde cu firea şi care, pierzând noţiunea sau importanţa valorii bunului în cauză, pot ajunge la conflicte disproporţionate.În principal, bătălia se dă pe fleacuri materiale sau este alimentată reacţii subiective de orgoliu şi ambiţie, ambele fiind păgubitoare: pierdere de timp, de energie, de imagine pentru nimic sau pentru prea puţin ca să merite „războiul”.

Zilele de 3 şi 4 aprilie se conturează dinamice în relaţia cu alţii (soţul, partenerul de afaceri, de proiect, rivalul etc.). Certurile par a atinge cote maxime în funcţie de miza pusă în joc , de vârsta şi educaţia nativilor.Aspect prost din punct de vedere procesual, cu turnuri nebănuite, cu lovituri de teatru, cu mărturii şi declaraţii (în cadru oficial sau particular) care inflamează relaţiile şubrede şi le duc la paroxism pe cele deja alterate. Intervenţie salutară, poste şi cu o conotaţie juridică, ori de morală şi dreptate, datorată unei persoane cu statut oficial din apropierea nativului.

Horoscop Berbec pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Este de departe cel mai bogat semn zodiacal atât în planete cât și în aspecte, prin urmare este și cel mai solicitat. Nativii rămân ș în următoarea săptămână niște ființe active; unii vor lăsa aparența că sunt agitați. Poate că nu atât evenimentele cotidiene sunt cele care îl solicită pe câte un nativ cât mai ales gândurile, planurile, determinările și toate condiționările externe care îl obligă să se redimensioneze în permanență pus față în față cu o serie de modificări ale relațiilor în care a intrat de curând sau ale unor condiționări sociale, ele însele supuse unor transformări iar această stare nu este de loc ușor de suportat pentru că ea presupune rezistență la stres, putere de adaptare, luciditate în fața unei noi realități și reacții rezonabile.


Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Prima veste bună este legată de tranzitul planetei Marte prin semnul lor natal începând cu seara zilei de 31 martie, ceea ce va reprezenta pentru acești nativi un prilej de cuplare la energiile Pământului, la propriu și la figurat. De aceea r trebui luate în serios și, evident, în calcul, toate terapiile care au o legătură cu Pământul (inclusiv terapiile cu argilă). În al doilea rând, ar trebui luate în calcul toate tipurile de energizare a organismului printr-o alimentație bazată pe tot ceea ce se recoltează direct din pământ (mai puțin, sau deloc, pentru moment, fructe).


Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Din ansamblul celor șapte zile pe care le analizăm, perioada 1- 2 aprilie pare a fi mai antipatică pentru acești nativi care se vor confrunta cu chestiuni enervante, plictisitoare sau stupide legate de casă, domiciliu, cu probleme mărunte gospodărești, organizatorice. Într-o altă direcție astrală, ei se pot confrunta cu nemulțumiri adresate fățiș sau pe ocolite, mai ales dacă dinamica activității lor profesionale are și o dimensiune publică. Se pot pune bazele, după 31 martie, a unor ostilităţi, rezistenţe sau duşmănii ascunse care poate justifica, la un moment dat, un gest vizibil.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Casa relaţiilor publice, a ascensiunii profesionale sau a carierei are parte de un impuls deosebit de energic din partea planetelor ce tranzitează, în prezent, zodia Berbecului. Unii pot avea parte de surprize, alţii doar de o împlinire profesională pentru care au muncit, s-au pregătit sau pe care chiar au „forţat-o”.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Acest semn zodiacal este favorizat de multiplele relaţiile pe care planetele plasate acum, în cele trei semne de Foc, le fac, în beneficiul nativilor. Chiar dacă, în prezent, Jupiter se află în mers aparent retrograd, ceea ce încetineşte şi întârzie, producerea unor evenimente, totuşi, trigonul pe care îl va face în ziua de 3 aprilie este unul dintre lucrurile bune care li se întâmplă în această perioadă, chiar dacă, aspectul durează puţin la maximum de potenţial.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ Oarecum stranie predispoziţia astrală pentru perioada 28 martie – 3 aprilie, pentru nativii din Fecioară care nu vor fi prea solicitaţi de astre. Singurul mare şi important domeniu de viaţă care este, într-adevăr, complicat pentru aceşti nativi, este cel al banilor, al bunurilor şi al avantajelor materiale care provin din relaţiile cu alte persoane sau cu instituţii. Noi spunem „avantaje” pentru că aceasta este direcţia astrală de predilecţie dar, în viaţa de fiecare zi, aceste tranzite pot căpăta aspectul încurcăturilor sau necazurilor legate de aceste interese materiale, financiare sau personale.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Săptămâna viitoare le aduce nativilor din Balanţă o Venus puternică, în domiciliu, pe care beneficiilor materiale provenind din relaţiile cu alţii sau cu instituţiile dar şi un Marte, din 31 martie, în aceiaşi casă mai determinant, mai periculos, mai dificil de acceptat sau gestionat în efectele lui. Acest Marte poate provoca, de-a lungul lunii aprilie, conflicte, certuri între persoane, dezbateri ale nativilor cu unele instituţii pe chestiuni de procedură sau metodă.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Centrul vieţii şi activităţii Scorpionilor este legat, săptămâna viitoare, de muncă şi sănătate. Toate avertizările noastre cu privire la un risc dar şi la o conduită adecvată pentru a preîntâmpina o serie de afecţiuni noi ori de a le agrava pe cele cronice, rămân valabile. Doar că, prin apariţia în acest câmp astral, a planetei Mercur, începând cu 31 martie, latura activităţii psihice este solicitată de încă o ipostază, indusă de acest tranzit. Ea priveşte sau „loveşte” comunicarea, verbalitatea, exprimarea orală dar şi capacitatea de a înţelege un mesaj, o informaţie ori de a reda un conţinut ideatic.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Asemenea celor născuţi în zodia Berbecului sau Leului, şi cei născuţi în Săgetător, împărtăşesc beneficiile sau deliciile unor tranzite foarte active pe semnele de Foc. Săgetătorii au un cumul de planete pe casa a V-a şi, dacă după 31 martie, nu îl vor mai avea pe Marte agent provocator al petrecerilor şi exceselor, pentru că acesta va trece în casa muncii şi a sănătăţii, îl vor avea, în schimb, în sectorul creativităţii şi desfătării pe Mercur.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Săptămâna viitoare este dificilă pentru aceşti nativi pe una dintre secvenţele zodiacale personale ce ţine de destin, de karmă, de trecut, de moştenire, de strămoşi, de părinţi, familie bazată pe rudenie de sânge, pe credinţă, tradiţie, limbă maternă, educaţie, loc natal. Alte aspecte de viaţă şi activitate marcate de tranzitele planetelor prin casa a IV-a, respectiv, prin zodia Berbec, mai privesc casa, locuinţa, gospodăria, patrimoniul, averea.


Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ În general, cei născuţi în Vărsător, au succes atunci când vorbesc, când se exprimă în public sau în faţa unui auditoriu când au planete pe semnul lor zodiacal. Iată însă că tranzitele săptămânii viitoare îi pun în situaţia de a fi performanţi şi când au planete în tranzit pe semnul Berbecului, care patronează casa a III-a, a dialogului şi a schimbului e informaţii.Acum însă, departe de a fi doar un impuls, este o avalanşă de aspecte care suprasolicită această casă a comunicării.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ Rând de rând, planetele care au tranzitat zodia Peşti au plecat, în mişcarea lor firească de revoluţie, spre alte semne zodiacale. Au rămas cu două planete lente, de „nădejde”: Neptun şi Kiron. Pe 31 martie va părăsi zodia lor şi Mercur. Acesta va intra în casa banilor şi le va fi un aliat în orice discuţie pe tema banilor, a muncii, a unei o activităţi retribuite. De altfel, casa banilor rămâne una activă, trăită intens, cred, de către mulţi nativi, indiferent de vârstă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 28 martie – 3 aprilie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții