Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citeste Horoscopul zilei de Joi 2 Aprilie 2015

Written By NIKE B. on miercuri, 1 aprilie 2015 | 07:50


Horoscop de azi Joi 2 Aprilie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 2 Aprilie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Astepti mult de la oameni, dar mai intai trebuie sa pretinzi mai mult de la tine insuti. Catre tine trebuie sa-ti concentrezi acum sperantele si pretentiile, pentru ca, daca tu investesti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalti. Fii sigur ca nu depinde numai de ei, ci e o actiune colectiva in care si tu joci un rol principal. Ca e o afacere care evolueaza lent sau un proiect profesional de durata, trebuie sa te implici mai serios, sa dai tot ce stii si ce ai pentru succesul acestui demers, pentru ca asa cum tu astepti enorm de la colaboratori, si ei asteapta mai mult de la tine. Fiecare trebuie sa-si aduca mai serios contributia!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Astepti mult de la oameni, dar mai intai trebuie sa pretinzi mai mult de la tine insuti. Catre tine trebuie sa-ti concentrezi acum sperantele si pretentiile, pentru ca, daca tu investesti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalti. Fii sigur ca nu depinde numai de ei, ci e o actiune colectiva in care si tu joci un rol principal. Ca e o afacere care evolueaza lent sau un proiect profesional de durata, trebuie sa te implici mai serios, sa dai tot ce stii si ce ai pentru succesul acestui demers, pentru ca asa cum tu astepti enorm de la colaboratori, si ei asteapta mai mult de la tine. Fiecare trebuie sa-si aduca mai serios contributia!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Iti place sa detii controlul absolut in situatia in care te afli, insa nu toate depind numai de tine. Esti implicat intr-o actiune la care participa si alte persoane, poate la fel de orgolioase ca tine, poate la fel de dornice sa fie ei sefii, deci de aici se pot naste conflicte aprinse. Fiecare are personalitatea sa puternica si de la o banala disputa la o lupta crancena nu mai e decat un pas. Nu ii poti domina pe ceilalti, asa cum ti-ar placea, dar nici sa fii tu condus de altii nu tolerezi, incat e normal sa te ridici pentru dreptul tau de a vorbi si actiona in voie. Incearca sa privesti lucrurile cu un dram de lejeritate, nu atat de incrancenat. Cu cat vrei sa le controlezi mai mult, cu atat te enervezi mai tare!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Visele tale cele mai frumoase in acest moment sunt direct legate de viata sentimentala. Poate tocmai te-ai indragostit de cineva si descoperi ca aluneci din ce in ce mai des pe ganduri si numai la el te gandesti. E frumos sa visezi, dar inainte de a construi castele inalte din iluzii, ar fi bine sa afli mai concret si ce simte celalalt pentru tine, ca nu cumva sa fie doar o iubire unilaterala… sau iluzorie… sau imposibila... Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discutie lamuritoare intre voi, o declaratie, o marturisire, o intalnire in doi ochi in ochi, fata-n fata, ca sa descoperiti ce e in inima voastra. Poate iesi de aici o poveste de dragoste asa, ca-n basme, dar inainte de a te lasa coplesit de tandrete si visare, cunoaste-l mai bine pe care te-a cucerit.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Visezi frumos, dar vei vedea ca ceea ce se naste acum in mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se cladeste sub ochii tai. Tu esti arhitectul sef, tu esti creatorul, tu esti inginerul care transpune in realitate acest vis, dar primul pas e sa lasi imaginatia sa zboare in voie pana la acel nivel in care deja stii mult mai clar ce doresti. Ai toate sansele sa vezi acest vis implinit foarte curand, pentru ca sta numai in puterea ta sa-l scoti din imaginatie si sa-l transformi in fapte. Fiecare mic succes de pe parcurs il genereaza pe urmatorul, deoarece e un proiect care se cladeste pas cu pas, etapa cu etapa, pana la forma ideala. Viseaza, creeaza, construieste! Poti!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo! Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta. Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva. Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Vestile care vin astazi de departe au o semnificatie cu totul speciala asupra ta, pentru ca te impresioneaza la maximum. Poate sunt vesti importante despre cei dragi de peste hotare care te misca atat de mult, incat esti in stare sa urci in primul avion si sa ajungi la ei, acolo! Pe de alta parte, si calatoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasari pe care le programezi astazi pentru perioada urmatoare au o influenta majora asupra psihicului tau, pentru ca genereaza o stare de nerabdare fantastica, de parca nu mai poti astepta pana ce ajungi la destinatie. Daca ai putea, ai porni acum la drum!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci sa nu te mire ca partenerul vrea ceva mai multe dovezi in acest sens. Nu inseamna ca se indoieste de sentimentele tale, dar are unele temeri adanc in suflet care se cer alungate de marturii incontestabile. Daca te simti cu musca pe caciula, cumva, fa ceva sa scapi de aceasta senzatie de vina, pentru ca si cel drag o resimte cum planeaza in aer. O discutie sincera, lucida, cu cartile pe fata, ar fi de preferat, chiar daca la originea ei nu se afla ceva foarte placut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine sa iasa adevarul la iveala si sa incepeti sa reparati situatia, decat sa va adanciti si mai mult in suspiciune si minciuna.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Tot amani un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simti foarte pregatit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauti scuze sa scapi de raspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu detii toate resursele necesare si, daca intri acum in competitie, nu vei lua nota maxima. E bine sa recunosti deschis ca nu esti pregatit si sa ceri o amanare a termenului, decat sa te implici si sa nu faci fata asa cum ai dori. Pe de alta parte, poate amanarea vine pur si simplu asa, din senin, fara sa ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine ca ti se mai ofera un ragaz. Profita de el si aduna repede resursele lipsa!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Pentru dreptul tau la succes, e nevoie de o adevarata confruntare de forte, dar tu detii toate resursele necesare pentru a iesi invingator din competitie. Ai ambitie, ai energie din belsug, ai o dorinta fantastica de a te impune deasupra tuturor iar rivalitatea pe tine nu te sperie, ci te motiveaza si mai tare. Cu cat e mai bun contracandidatul tau, cu atat iti concentrezi mai bine vointa catre succesul visat. Ai toate sansele sa fii tu primul in aceasta lupta de orgolii, de personalitati puternice, de idei, de ambitii, dar atuul tau e curajul, spiritul intreprinzator, nu agresivitatea, ca la ceilalti.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Participi la o petrecere adunata in jurul unui motiv frumos de fericire. Cineva trece prin momente superbe si simte nevoia sa impartaseasca fericirea sa cu altii. Esti si tu invitat sa te alaturi si o faci cu inima deschisa, bucurandu-te sincer pentru vestile bune aflate. E o sarbatoare a zambetului, un motiv de amuzament, o ocazie de a rade cu pofta, pentru ca toata lumea e libera sa se manifeste in voie. Chiar se simte un aer copilaros, nastrusnic, in preajma ta, de parca toti au uitat ce varsta au si simt nevoia sa se distreze, sa se joace un pic!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Uneori, un mare hop nu e un capat drum de care nu mai poti trece, ci poate fi motivatia ideala de a o lua de la capat. Ajungi intr-un punct mort al proiectelor tale, din cauza interventiei nefaste a unor rivali care au vrut, astfel, sa te trimita spre esec. Desi, pe moment, ai fi tentat sa spui ca te-au invins, ca interventia lor malitioasa a dat roade, vei vedea ca totul raul e spre bine, intr-un final. Nu e un esec, nu e timp pierdut in zadar, ci dimpotriva: ai invatat ceva util din toate acestea. Pentru ca trebuie s-o iei iar de la zero, de data aceasta s-ar putea sa iasa mult mai bine. Daca nu ar fi aparut acest hop, nu ai fi stiut ca se poate si mai bine de atat, deoarece a doua oara iese excelent!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții