Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 4 Mai 2015

Written By NIKE B. on duminică, 3 mai 2015 | 07:32


Horoscop de azi Luni 4 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 4 Mai 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Vindeca-ti inima de emotii negative, pentru ca le-ai acumulat fara motiv. Chiar nu ai de ce sa suferi: ti-ai infestat singur inima cu trairi negative care iti fac rau, de aceea ai nevoie de o detoxifiere totala. Iarta, uita, inchide sipetul cu amintiri triste, nu mai privi inapoi la lucruri care te dor. Ce a fost a fost, ar trebui sa mergi mai departe cu lectia invatata, fara sa tot treci in revista ce a fost mai neplacut. Imagineaza-ti ca tristetea ta se duce pe o apa, la vale, si in urma ramane un suflet eliberat de o povara nemeritata. Arunca balastul peste bord si zboara liber din nou!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu stii incotro s-o iei, ori pentru ca, momentan, nu ai nicio solutie, ori pentru ca ai mai multe variante la dispozitie si niciuna nu e pe placul tau. Daca tot esti in asemenea dilema, stai pe loc, nu lua azi decizia finala, pentru ca vor mai aparea unele detalii foarte curand care te vor ajuta sa intelegi mai bine pe ce nivel te afli. Cere ajutor sau indrumare, accepta sa fii calauzit pe una din aceste directii, pentru ca ai pe cineva alaturi care a depasit cu brio un astfel de hop si acum stie sa dea sfaturi si la altii. El poate fi un exemplu care a reusit si care e demn de urmat.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.











Horoscopul zilnic de azi Rac

Toate s-au asezat bine acasa, atmosfera este din nou placuta, pasnica, armonioasa, pentru ca puneti fiecare in prim plan iubirea care va leaga. Esti cel care inspira liniste si incredere deplina celor dragi, le oferi cuvinte de incurajare, promisiuni clare si tot felul e dovezi care-i asigura pe ceilalti membri ai familiei ca toate merg bine, ca sunteti pe calea cea buna si nimic nu va va lua prin surprindere. Succesul unei zile frumoase in familie depinde si de felul in care ai facut pace cu tine insuti, pentru ca daca tu esti calm, zambitor si multumit de tine, vei reusi sa le inspiri si altora aceeasi impresie.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Atmosfera zilei depinde enorm de mediul in care nimeresti. Ai tendinta sa te alaturi celor tristi, pesimisti, negativisti, care te vor molipsi si pe tine, in loc sa cauti compania oamenilor veseli, care iti pot ridica moralul si atrage in actiuni constructive. Nu te complace in starea de comoditate si liniste pe care ti-o inspira cei tristi, pentru ca acum nu conteaza faptul ca tu le faci lor bine cu prezenta ta, ci ca ei te trag mult in urma, facandu-te sa semeni cu ei. Daca vrei o zi reusita, inconjoara-te de cei mai optimisti decat tine!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Simti nevoia sa te izolezi, ori dintr-o nevoie majora de odihna si relaxare, ori pentru ca nu te poti concentra la un proiect important daca in jur e galagie. Te retragi intr-un loc linistit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu incarcatura spirituala deosebita, pentru ca in astfel de locuri linistite reusesti sa-ti extragi starea de pace dupa care tanjesti. Singuratatea iti prieste si chiar o preferi pentru o zi, pentru ca vei simti, la finalul zilei, ca ai realizat o multime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat daca ai fi fost in miezul altor activitati.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special. Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest moment, azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice. Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mult, nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Ar fi bine sa te asezi doar pe tine azi in prim plan si sa te ocupi mai mult de tine. Ai si tu nevoie de ocrotire, de ingrijire, de infrumusetare, de aceea orice activitate in care acorzi prioritate corpului sau sufletului tau este binevenita. Ca mergi la un concert sau citesti o carte, ca te duci la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur ti le oferi cu ingaduinta se vor vedea imediat si se vor traduce prin buna dispozitie, calm, tonus ridicat si o stare de confort general de care rareori ai parte. Lasa pe oricine altcineva la o parte si adu-ti aminte de propriile tale nevoi si dorinte.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator


Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prost, ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Cand toate iti merg de minune, esti mult mai vesel si mai generos si iti place sa impartasesti bucuria cu ceilalti. Indiferent care ar fi formele de gratitudine pe care le ai la indemana, esti atat de darnic si de bun, incat oferi totul cu inima deschisa. E modul tau de a arata lumii ca esti multumit, ca esti recunoscator pentru tot ce ai primit, o forma altruista de a darui si altora ceva din fericirea ta. Le va face bine si lor aceasta atitudine deschisa, optimista, luminoasa, pentru ca se vor molipsi de la tine de buna dispozitie, de curaj, de determinare si incredere. Esti un exemplu demn de urmat catre fericire!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Lumea nu te intelege deci sa nu te mire ca auzi in jurul tau si judecati nemeritate sau incorecte la adresa ta. E pentru ca tu esti cu cativa pasi inaintea multora iar ei nu pot accepta viziunea ta moderna, avangardista originala. Mergi pe calea ta, nu te lasa nici oprit din drum si nici tras inapoi de cei cu pareri conservatoare. Intr-o zi iti vor da dreptate si vor gandi ca tine, dar tu deja vei fi atins un nivel net superior lor. Tu trebuie sa ai rabdare cu cei demodati, invechiti sau fricosi sa mai incerce si altceva, pentru ca tu esti liber sa urci pana unde vrei, dar cat mai sus!




Horoscopul zilnic de azi Pesti

Mai prudent si poate si mai temator din fire, privesti cu nesiguranta spre zilele care vin, de parca ai presimti ca urmeaza evenimente pe care nu stii cum le vei gestiona. Lasa orice frica deoparte si porneste cu capul sus, cu planuri marete, cu mai multa incredere in capacitatea ta de a face fata provocarilor. Stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi, ca atare nu trebuie sa spui ca nu poti, ca nu stii, ca nu meriti. Ba da, toate sunt posibile daca il iei pe da in brate si crezi cu tarie in calitatile tale de a reusi orice ti-ai propune!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții