Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Mai 2015

Written By NIKE B. on marți, 26 mai 2015 | 07:08


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Mai 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi cea mai mare energie s-ar putea să-ți fie acaparată de rutina zilei, arhiplină. Urmărește o claritate a gîndurilor și exprimărilor emoționale vizavi de ființa dragă. Pentru că în direcția aia s-ar putea să se ducă lupta. Probabil iubitul\ta tău\ta se simte cumva strîmtorată afectiv. Tot încearcă să-și ascundă emoțiile și sentimentele pe care le nutrește față de tine. Abordînd o tactică de limitare a exteriorizării acestora. Azi vei obține un echilibru relațional garantat, dacă vei ști cum să îmbini utilul cu plăcutul. Și obișnuitul cu neverosimilul emoțional în viața ta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi vei resimți iubirea în viața ta ca pe o doză imensă, care te va străfulgera emotiv. Te va face să-ți pierzi mințile, dar totodată va intra și cu un demers autodistructiv în lumea ta interioară sentimentală. E complicat atunci cînd nu mai relatezi adevăratele sentimente și gînduri. E greu atunci cînd nu mai există o exprimare între voi doi. Și totuși, în cazul în care vrei să obții fericirea relațională ai nevoie de un pic de răbdare, diplomație și multă considerare față de ceea ce se poate fi numită ființa dragă. Și iubirea pentru care lupți, pe bune!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi marele conflict de ordin emotiv, marea gălăgie vine din interiorul tău. Sau dintr-un conflict la domiciliu cu partenerul\ra tău\ta de cuplu. Probabil va trebui să manifești mai multă răbdare și tact, vizavi de relaționarea cu acesta\easta. Deoarece, altfel tinzi să obții un mare haos afectiv. Ceea ce nu îți va asigura nicidecum fericirea și colaborarea de viitor. Probabil, acum mai mult ca oricînd ai nevoie să-ți revizuiești propriile valori. Sufletul tău cu tot ce a străns de vreme multă încoace. Domeniul casnic, căminul pe care îl formați tu și ființa dragă. Acolo îți e îndreptată atenția, energia. Și în direcția aia trebuie să clarifici multe dileme. Azi vei fi supus\ă încă odată încercărilor de acest gen!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e ziua cu o accentuată conotație de comunicare, verbalizare afectiv-relațională. Probabil vei simți acut nevoia să exprimi ceea ce simți. Să fii pas în pas cu firul logic sau pur si simplu mentalizat al emoțiilor. Vizavi de relația ta. Asta te-ar putea ajuta să ai o imagine mai clară și evazivă, vizavi de cuplul tău. Bineînțeles în cazul în care vrei să clarifici niște problemuțe care se tot țin scai de tine, atîta timp cît e vorba de relația ta. Vei fi impus\ă cumva să pui totul în ordine, de la acțiuni, argumente pînă la aparențe. O ideie ar fi, ca fiecare să-și spună clar cerințele vizavi de celălalt. Asta va crea lumină în cuplul vostru!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi probabil, cel mai mult ce te va interesa va fi legat de valorile relației tale. Cuplului tău ca stratificare palpabilă relațională de viitor. Ai din ce în ce mai mult nevoie de niște dovezi clare, despre mersul acesteia. Mai ales că există atîtea neclarități și atîta ceață. Mai ales cînd merge vorba despre o colaborare în direcția obținerii unor rezultate materiale comune. Important și chiar indicat este să nu lăsați ca problemele de ordin financiar să vă distrugă relația. Înțelege, că acum e momentul în care sectorul afectiv are nevoie de maximă transformare. Dar nu în direcția distructivă, ci poate doar în cea evolutivă!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ești extrem de atractivă sexului opus. Ești predispus\ă să dai mai multă importanță imaginii tale publice. Mai ales atunci, cînd vine vorba despre niște activități de grup. Niște activități, care îți vor îmbunătăți aspectul carieristic. Cît și al propriului renume, reputații. Totuși la nivel comunicativ relațional, mai e încă tensiune. Un fel de opoziție a părerilor și colaborării verbalizate. Urmărește ca orice discuție dintre tine și ființa iubită să fie însoțită de mai multă considerare și calm. Îndreptat unul în adresa celuilalt. În cazul în care cuplul tău și atmosfera de pace e extrem de importantă pentru tine și relația ta.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi vei avea un moment de maximă corelare cu imaginea publică vizavi de relația ta. Sectorul vieții tale afectiv. Probabil vei trece prin niște stări de-a dreptul melancolice și nostalgice, cînd amintirile își vor croi drum nemilos printre stările tale emoționale. Azi va trebui să accepți starea de fapt a relației tale. Va trebui să te lași mai degrabă prins\ă de o introspecție la acest nivel. Care te va ajuta să depășești unele momente dificile din cuplul tău. Sau pur și simplu cu conotație evoluționistă la nivel afectiv.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi vei avea un moment de maximă corelare cu imaginea publică vizavi de relația ta. Sectorul vieții tale afectiv. Probabil vei trece prin niște stări de-a dreptul melancolice și nostalgice, cînd amintirile își vor croi drum nemilos printre stările tale emoționale. Azi va trebui să accepți starea de fapt a relației tale. Va trebui să te lași mai degrabă prins\ă de o introspecție la acest nivel. Care te va ajuta să depășești unele momente dificile din cuplul tău. Sau pur și simplu cu conotație evoluționistă la nivel afectiv.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Acum e o vreme cînd dai mai multă importanță carierei și prezenței tale publice. Decît echilibrului și colaborării de la domiciliu. Asta din nefericire, s-ar putea să provoace ușoare discrepanțe la nivel afectiv. Urmărești să te expui mai mult. Și mai puțin să trăiești detașat și necondiționat povestea ta de iubire. Un moment de obținere a armoniei în cuplul tău, ar mai fi ca să dai mai puțină importanță stărilor tale inconștient-pesimiste. Indicat azi ar fi să ieși undeva cu amicii tăi, să te distrezi pe bune. Ca să reînvii la maximum optimismul în viața ta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca azi să simți o ușoară presiune din exterior emoțională. Probabil expunerea pe care va trebui s-o manifești azi de ordin sentimental, nu va avea tangențe cu necesitatea ta accentuată de a controla situația și stările tale la maximum. Asta te va putea scoate ușor din minți. Dar totodată, vei fi ușor surprins\ă atunci cînd îți vei putea da seama de rezultatele pe care ți le va oferi acest demers. Și vei înțelege, că de cele mai multe ori iubirea are nevoie de întreținere din ambele direcții și de exteriorizare afectivă.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi s-ar putea să primești niște vești de la ființa iubită. Perioada asta se pare că în sfîrșit îți va aduce ceva claritate relațională. Vei simți cum tu și persoana dragă veți merge în tandem către noi culmi ale iubirii. Niște culmi în care se vor vrea implimentate alte valori, noi. Care să meargă. Care să facă ca cuplul vostru să-și reînceapă povestea pe filă nouă. Indicat ar fi încă să urmărești tacticitatea în comunicare. Dă dovadă de mai multă răbdare și înțelegere a faptului, că iubirea ta va avea sorți de izbîndă. Numai atunci cînd vei înceta să mai crezi, că toate trebuie să ți se ofere fără prea mult efort depus în direcția aia.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi vei avea parte de sentimente extrem de intense. S-ar putea ca iubirea pe care o nutrești să te facă extrem de pasional\ă. Pe undeva extrem de gelos\oasă. Mare atenție încă la latura carieristică, care s-ar putea să-ți bulverseze cumva bunul mers al relației tale. Anume din acest considerent, ar fi indicat din moment ce ești cu ființa dragă să lași ca grijile de la servici să rămînă în acel sector. Ca nu cumva să îți pericliteze relația voastră. În principiu poți obține rezultate frumoase în direcția emoțională, dacă tensiunea și intensitatea o vei îndrepta într-o sursă focalizantă de pasiune erotică.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții