Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 2 Mai 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 mai 2015 | 09:47


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 2 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 2 Mai 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi te vei simți nevoit/ă să marchezi clar granițele, normele relației tale de cuplu. Te vei pune într-o situație în care alegerea pe care o vei face îți va aduce schimbarea mult așteptată. Treci printr-o perioadă în care destinul tău are nevoie de reînoiri. Marcajul se face pe relația ta, importanța ta ca și personalitate, caracter în cuplul tău. Și mai ales echilibrul manifestat în cadrul relației tale de iubire. Azi legămîntul cu ființa iubită devine primordial!



Horoscop pentru femeia din Taur

Actual te vezi pus/ă într-o situație în care crizele emotive sunt cele care îți dictează regula vieții. Relația cu ființa iubită în ultima vreme a luat forme ușor divergente. Indicat este să păstrezi limita emoțiilor negativiste, certurilor sau pur și simplu a irascibilului. Acum e momentul în care înveți să prețuiești maxim aportul celui/celei de lîngă tine. Vremea în care maturizarea, limitele, situațiile de constrîngere vor fi ca și o bază pentru o nouă viață de cuplu. Mai plină de valori, mai plină de sens.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi segmentul amoros prinde forme de mare importanță. Sentimentul de iubire este major. Totuși există acea normă și limită, în care alegerile sunt primordiale. E vremea în care este indicat să păstrezi în armonie sentimentele și emoțiile vizavi de persoana dragă. Este momentul în care este necesar să iubești, fără să atribuiești închipuiri, suspiciuni, dar mai ales crize de nervi. Azi e o zi de mare însemnătate amoroasă!


Horoscop pentru femeia din Rac

Acum e perioada în care iubirea se manifestă nostalgic, melancolic. Astăzi emoțiile vor avea tendința să te guverneze interiorizat. De aceea recomandat ar fi să urmărești ca relația cu ființa pe care cu adevărat o iubești să fie lîngă tine. Să faci astfel încît situația să aducă numai beneficii ție și fericirii tale. Sectorul afectiv, pem lîngă cel familiar pot fi după carieră, cele mai importante direcții de urmat actual!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi mare atenție, că se poate isca o ceartă între tine și ființa iubită. Ceartă izvorîtă din dorința ta înflăcărată de a răvăși emoțional ființa dragă. Iar de cealaltă parte dorința acerbă de a comunica. Ceva oricum, la nivel de exprimare nu mai merge. E încrîncenată situația. De asta mare atenție că, orice demers de tăcere și neexprimare diplomatică ar putea duce la tensiuni nedorite în relația ta. Vine un moment în care stresul de la servici și din cămin se poate răsfrînge asupra domeniului tău afectiv. Însă ăsta nu e un motiv de rupt legătura cu ființa dragă.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi între tine și ființa iubită se poate duce o luptă și o discuție în contradictoriu pe tema banilor. Pe tema stabilității și materialismului în relația voastră. Important este să dai mai mult preț sentimentelor care vă leagă și mai puțin problemelor de moment de acest gen. Dacă păstrezi calmul și armonia pentru ceva timp, vei înțelege că asta a fost încă o încercare în a vă cimenta și mai mult relația. Zi în care echilibrul valorilor primează!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e ziua și în general acum e perioada, cînd îți poți folosi intuiția la scară largă ca să iei decizii referitor la relația ta. La povestea ta de iubire, care are tendința să ia forme din ce în ca mai mari. Evident, toate cele dinainte nu le mai poți înghiți iar acum ai luat decizia să mături tot vechiul și să începi pe filă nouă! Păi întradevăr, ai nevoie de reforme de subconștient, conștiință. Ai nevoie ca cuplu pe care îl vei forma de azi înnainte să fie bazat pe trăinicie și niște valori evolutive majore. Azi introspecția detaliilor te va ajuta la acest nivel!

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ceva tensiuni sentimentale în cadrul cuplului tău se pare că ai. Dar combinând frumos graficul zilnic cu programul alocat vieții tale sentimentale, vei obține armonia și echilibrul. Partenerul tău viață te poate provoca la niște transformări sufletești, care să îți schimbe ușor viziunea despre dragoste, forța și supremația ei. Și așa cum toate lucrurile din lumea asta nu pot fi impecabile, ar fi perfect să învățați ce e încrederea reciprocă, cum să vă suprapuneți drepturile și obligațiunile voastre, atfel încât să creați o armonie deplină. O relație, care va putea dura în timp.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Din ce în ce mai mult ai nevoie de susținere reciprocă din partea partenerului\rei tău\tale de cuplu. Referitor la cariera ta, referitor la activitatea ta socială, financiară. Valori care ar putea părea ușor banale și prea practice. Ieșite cumva din tiparul normal amoros. Însă da, se pare că pentru tine asta acum e cel mai important. Senzația de stabilitate, de încredere și siguranță în tine, forțele tale și viitorul cuplului tău. A unui cuplu bazat pe valori pline de însemnătate afectivă!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Asta poate fi perioada în care neînțelegerile schimbă cursul sectorului emoțional din viața ta. Ai nevoie să treci la un alt nivel de evoluție. Nivel care probabil ți-e greu să îl accepți. Mai ales că iubirea pentru tine a devenit sursă de tensionare de conștiință. Totuși vine o vreme, cînd demolările sunt absolut necesare pentru a construi ceva mai bun, mai sigur și mai de durată în viitor. Azi e o zi în care dezechilibrul între tine și ființa iubită se produce la nivel informațional, de mesaje incorect sau dezechilibrat recepționate!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine astăzi starea emoțională îți pregătește un moment de cumpănă în relaționarea cu cel drag. În schimb, te poate provoca la o stare de creație. Datorată unor crispări și tensiuni în cadrul vieții tale amoroase. În mare parte iubitul\iubita ta are nevoie de ceva mai multă interacțiune din partea ta. Poate de niște plimbări, ceva ieșiri în societate. Mai multă interacțiune în comunicare. Căci, se pare tu ești mult prea implicat\ă de la o vreme în probleme de ordin material și financiar. Ideal astăzi ar fi să îți uimești ființa dragă măcar cu un mesaj sau dedicație spectaculoasă de iubire. Atâta timp, cât nu îi poți acorda destul timp ei și relației voastre.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi complicată emoțional. S-ar putea ca o stare ușoară de tensiune și confuzie emoțională să te facă puțin mai negativist\ă la adresa relației tale. Important este să nu te lași prinsă de situația actuală. În care fiecare e prins de propriile himere. Încă comunicarea dintre voi doi mai e defectuoasă, de aceea urmărește să aplanezi această fațetă. Cu puțin discernămînt în scurt timp sau pe toată această perioadă, s-ar putea să obții mari schimbări în sfera ta relațională. Evident spre bine! Mai ales dacă buna comunicare vă va însoți mereu!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții