Horoscopul zilei de 30 martie 2024

Horoscop Special zilei de 30 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopul lunii Mai Taur 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 mai 2015 | 09:39


Horoscop zodia Taur, luna Mai 2015

Previziuni astrologice pentru Taur luna Mai 2015

Straduinta de a-ti pastra terenul castigat si a avea noi victorii pe campul de lupta al intereselor tale se invigoreaza pe 4 mai 2015 sub vibratiile Lunii pline din Scorpion si a VII-a casa a Taurului. De aceasta data, miza aflata in joc consta in demonstrarea valorilor si resurselor personale, in special in relatiile de parteneriat. Este posibil sa ii spui unui asociat mai raspicat care sunt opiniile tale despre demersurile voastre comune sau sa nu mai suporti sa-ti accepti rolul de vioara a doua ori partener din umbra. Gratie cuadratului dintre Soare si Jupiter din aceeasi zi de 4 mai, nimic din ceea ce ai de facut nu ti se pare sa fie prea greu. Esti purtat pe varful de val al unui incandescent entuziasm, insa o exagerata incredere in tine insuti poate sa te conduca catre esecuri, mai cu seama daca nu iti discerni cu realism obiectivele spre care merita cu adevarat sa te indrepti.

Trigonul Soarelui cu Mercur de pe 6 mai 2015 iti da posibilitatea sa iti dezvalui ce iti este ascuns de altii si sa obtii raspunsuri la intrebari care nu-ti dau pace de multa vreme. Vointa de a privi adanc in tine insuti si in ceilalti te poate ajuta sa solutionezi o iritanta problema. Vigoarea si perseverenta iti netezesc calea catre succese.


Incepand cu 8 mai, tranzitul lui Venus in Rac si a III-a casa a Taurului iti faciliteaza comunicarea cu cei din jurul tau, asa ca poti avea acces la informatii pretioase, utile dezvoltarii proiectelor tale personale. Viata de zi cu zi tinde sa-ti fie presarata de numeroase evenimente pozitive, iar oamenii par sa se ralieze cu bunavointa, intr-o sporita masura, telurilor tale.

Pe 18 mai 2015, Luna noua rasarita in Taur si intaia ta casa pune accentul asupra prezentei tale personale, a imaginii pe care o oferi celorlalti. In acest context astraL, te poti intreba cu seriozitate daca iti afirmi cu claritate valorile si idealurile in relatiile cu altii, sau daca nu cumva trebuie sa le adumbresti putin, dand dovada de mai multa flexibilitate in interactiunea sociala.

Abilitatile tale mentale si de comunicare sunt indreptate spre afaceri si chestiuni financiare odata cu 1 mai 2015, sub impactul tranzitului lui Mercur in Gemeni si a II-a casa a Taurului. Ai astfel capacitatea de a descoperi noi metode de a face bani si a-ti ridica nivelul de trai. Aplecarea catre studiu si perfectionarea talentelor tale native reprezinta un atu major din acest punct de vedere. Pari sa-ti doresti sa vezi cu orice pret rezultate palpabile, concrete ale eforturilor tale, indiferent de domeniul de activitate in care te implici.

Marte isi croieste si el drum, din 12 mai, in Gemeni, imboldindu-te sa faci hotaratori pasi inainte in plan financiar. Inzestrat cu cu un curaj de zile mari, poti cere si obtine o marire de salariu. Ai, oricum, prilejul sa-ti cresti simtitor veniturile, dar si tendinta de a cheltui peste poate pentru a-ti spori confortul de acasa. Nu este exclus sa trebuiasca sa faci fata unei ingrijoratoare acumulari de facturi neplatite, fiind necesar, asadar, sa te feresti sa arunci banii pe fereastra. Nu este o perioada prielnica cumparaturilor pe credit sau in rate decat daca ti-ai planificat cu minutiozitate asa ceva.

Situatia ta materiala te preocupa si mai intens din 21 mai 2015, ca urmare a calatoriei Soarelui in Gemeni si a II-a casa a Taurului. Inca o data, te simti motivat sa iti rotunjesti contul din banca ori sa pui cat mai multi bani sub saltea. Exploatarea la maximum a resurselor tale interioare te sprijina sa iti intaresti siguranta financiara. Treci printr-o vreme de bun augur platirii datoriilor, incheierii unor contracte foarte favorabile si investirii in viitorul tau. Foloseste-ti banii cu chibzuinta, cu atat mai mult cu cat poti fi tentat sa te lansezi in speculatii financiare sau sa ii directionezi prea mult catre hobby-uri si distractii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții