Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Zodiacul chinezesc saptamana 25-31 Mai 2015

Written By NIKE B. on luni, 25 mai 2015 | 08:16

Horoscop chinezesc saptamanal: 

Zodiacul chinezesc saptamana 25-31 Mai 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Zodiacul chinezesc saptamana 25-31 Mai 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Zodiacul chinezesc Sobolan pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana aceasta, se pare ca aveti parte de o atmosfera relaxata si vesela in familie, fara sa faceti prea mari eforturi. Parca totul vine de la sine. Partenerul si copiii sunt pe aceeasi lungime de unda cu dv si va transmit un sentiment al implinirii. Weekendul ar putea fi destul de solicitant. Probabil se deschide anotimpul curateniei sau al redecorarii locuintei. Zilele acestea, ar fi bine sa fiti atent la starea de sanatate a copiilor. La cea mai mica suspiciune, se impune o vizita la medic. Tot acum, cativa prieteni s-ar putea sa va aduca la cunostinta anumite zvonuri care circula pe seama dv. Ar fi bine sa nu plecati urechea la rautati si sa nu punetiu nimic la suflet. Din fericire, aveti o dispozitie generala plina de optimism, dar si de pragmatism. Saptamana este indiscutabil una favorabila.


Zodiacul chinezesc Bivol pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Expansivitatea dv este de bun augur, in special pentru ceilalti. Prezenta dv aduce o nota de voie buna anturajului din care faceti parte. Aceasta atitudine va este benefica inclusiv in plan profesional, deoarece va da puterea de a trece peste un obstacol care s-ar putea sa va iasa in cale. Colegii, si mai ales superiorii, se pot convinge ca se poate conta pe dv. In aceasta perioada ii convingeti chiar si pe cei sceptici in legatura cu performantele dv. Practic, in profesie va puteti asigura garantia zilei de maine. Financiar, nu intampinati probleme, pentru ca stiti sa va puneti la adapost din timp. Daca cineva va nedreptateste, riscati sa reactionati violent, sa uitati de bunele maniere si sa declansati un conflict de proportii. Daca simtiti ca dati pe dinafara, amintiti-va ca lucrurile bune se fac cu masura.


Zodiacul chinezesc Tigru pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana aceasta aveti toate sansele sa va simtiti bine in pielea dv. Parca dragostea va aduce zambetul pe buze, iar armonia cu persoana iubita va da o stare de plutire. Sunteti predispus la gesturi demonstrative, cum ar fi o invitatie la cina in oras. Daca pregatiti o surpriza, ea va fi, in orice caz, bine primita. La serviciu, puteti fi incoltit de un proiect ambitios, care trebuie acum neaparat dus pana la capat. Daca e nevoie, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva apropiat ! Daca situatia financiara va da batai de cap, s-ar putea sa va ganditi la speculatii. Oricum nu aveti nimic de pierdut. Totusi, daca jucati la loto, nu trebuie sa riscati prea mult. Nu se castiga doar cu cel mai scump bilet. Norocul functioneaza dupa alte principii. Starea de sanatate ar putea sa va cam supere. De aceea, n-ar fi rau sa tineti o dieta. Daca ati evita mancarurile grele, cafeaua sau tutunul, ati combate cu succes eventualele tulburari digestive. De asemenea, odihniti-va cat mai mult si enervati-va cat mai putin! Poate copiii va creeza si ei o stare de tensiune. Fiti mai indulgent cu cei mici!




Zodiacul chinezesc Iepure pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Zilele acestea, motivatia nu prea va lipseste. Se pare ca beneficiati de o energie debordanta, pe care o puneti in slujba activitatii profesionale. Va puteti astepta la o deplasare. Sunteti parca deja pe picior de plecare, asa ca nu stati sa va ganditi prea mult. Traversati o perioada in care serviciul va multumeste, mai ales daca nu sunteti nevoit sa stati permanent la birou. In privinta relatiilor, ar trebui sa fiti mai atent. Ar trebui sa evitati intalnirile cu persoanele care va fac sa pierdeti timpul degeaba. Domeniul relational va provoaca de altfel sa treceti la actiune si in planul personal. In special, relatia cu persoana iubita este favorizata acum. Puteti da dovada de sentimente puternice si va puteti inconjura acum partenerul cu foarte multa caldura. In ceea ce priveste sanatatea, aveti grija sa va protejati foarte bine pielea! O iritatie la nivelul dermei, poate o alergie, ar putea sa va creeze un oarecare disconfort.



Zodiacul chinezesc Dragon pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana aceasta, relatiile sentimentale sunt privilegiate. Daca aveti in plan o cina romantica, sunt mari sanse ca totul sa iasa dupa cum v-ati fi dorit. S-ar putea ca succesele dv sa fie umbrite totusi de o sanatate precara. Sunteti predispus la dureri abdominale, de aceea ar fi bine sa aveti mare grija de alimentatie! Daca aveti nevoie de sfatul medicului nu ezitati sa-l cereti cat mai repede. Trebuie sa luati, de asemenea, o serie de masuri care privesc situatia financiara. Trebuie sa tineti neaprat cheltuielile in frau. Relatia cu cei apropiati, mai ales cu membrii familiei, poate sa aiba si ea de suferit. Poate se impun o serie de schimbari la domiciliu, cu care nu toata lumea e de acord. Daca va apucati totusi sa daramati peretii sau sa aruncati mobila in strada, asigurati-va de la inceput ca dispuneti de suma necesara. Nu va intindeti mai mult decat va ajunge plapuma!




Zodiacul chinezesc Sarpe pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana aceasta pare a fi una a stagnarii. Daca va asteptati la o promovare profesionala, ea s-ar putea sa se reporteze pentru saptamanile ce urmeaza, sau pe un termen mai lung. Norocul va surade insa in relatia cu partenerul de viata. Va simtiti foarte dragastos, de aceea i-ati putea acorda lui toata atentia si tot rasfatul cuvenit. Daca lasati munca pe planul secund, va puteti refugia in armonia cuplului. Din fericire, stati destul de bine cu banii, asa ca v-ati putea permite mici extravagante in favoarea persoanei iubite. Daca intampinati probleme, ar fi bine sa va feriti acum de sfatul prietenilor. Parca toata lumea e ocupata si nu va sare nimeni in ajutor. De aceea, cel mai bine e sa va bazati de la inceput pe propriile decizii. N-ar fi rau sa va faceti mai mult timp sa stati de vorba si cu parintii, care simt nevoia sa va aiba aproape.



Zodiacul chinezesc Cal pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Relatia cu persoana iubita are ceva special in aceasta perioada. Atmosfera de bucurie si linistea sufleteasca asigurate de relatia pe care o aveti va dau energia necesara de a incepe proiecte noi. Confortul psihic va da incredere si curaj sa va afirmati in plan profesional. S-ar putea ca saptamana sa va aduca si o redresare financiara. Ati putea demara zilele acestea anumite tranzactii, dar ar trebui sa va sfatuiti dinainte cu cateva persoane abilitate. Starea de sanatate nu are de suferit acum. Incercati sa va mentineti intr-o forma fizica buna prin exercitii si prin alimentatie corespunzatoare! S-ar putea sa fiti nevoit sa va va ocupati de o problema de familie, care sa va solicite intens. Ar fi bine sa nu mai amanati si, daca e nevoie, chiar sa va luati cateva zile libere pentru a pune lucrurile la punct.



Zodiacul chinezesc Oaie pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana aceasta pare una destul de buna, cu mici exceptii. Chiar daca nu aveti prea multa disponibilitate de a face deplasari, s-ar putea sa fiti pus totusi in situatia de a pleca timp de cateva zile intr-o calatorie de afaceri. Poate fi vorba de o expozitie sau de un seminar, la care sa va reprezentati firma pentru care lucrati. Orice initiativa pe care o aveti are toate sansele sa fie incununata de succes. Punctul mai sensibil al saptamanii pare a fi relatia cu partenerul de viata. Va aprindeti prea repede si riscati sa aruncati samanta de scandal. Mai bine inabusiti de la inceput acest foc de paie. Sunteti usor irascibil, iar atitudinea dv ar putea sa-i deranjeze pe mai mult membri ai familiei. Incercati sa fiti mai putin critic! Va recomandam, de asemenea, mai multa cumpatare in privinta cheltuielilor.




Zodiacul chinezesc Maimuta pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Relatia de cuplu trece saptamana aceasta prin momente excelente. In sfarsit, se pare ca reusiti sa fiti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata. Aceasta schimbare in bine se datoreaza si faptului ca dv sunteti mai intelegator. Va simtiti plin de energie si puteti munci pana la epuizare. Nu trebuie sa va suprasolicitati, de aceea ar fi bine sa-i lasati si pe altii sa mai preia din responsabilitati la serviciu. In plus, nu e bine sa faceti dv totul. Altfel, mai multe puncte de pe agenda dv de lucru ar putea ramane nerezolvate. Simtiti nevoia sa va puneti in valoare talentele. N-ar fi rau sa va dedicati timpul liber hobbiurilor dv. Daca printre acestea se numara activitatile artistice, poate va ganditi serios sa va transformati pasiunea intr-o meserie.



Zodiacul chinezesc Cocos pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Zilele acestea, s-ar putea sa vi se puna niste piedici la serviciu. Acest lucru e posibil sa va demoralizeze. Daca plecati catre casa incarcat cu energii negative, ar fi bine sa o lasati la usa. Riscati sa generalizati atmosfera neprietenoasa de la locul la munca si sa o rasfrangeti asupra celor de acasa. Din fericire, munca dv pare ca nu se rezuma doar la cea de birou. Activitatea de teren va poate deconecta de la frustrarile provocate de colegii cu care aveti o relatie directa. Daca sunteti sofer, aveti mare grija la conditiile de trafic si la viteza! Daca va grabiti sa ajungeti intr-un anumit loc, nu apasati prea tare pedala de acceleratie! Ca sa rezolvati orice tensiune, fiti mai flexibil cu cei din jur! In curand, lucrurile se vor indrepta de la sine. Parca si prietenii au luat-o razna si se cearta acum intre ei. Incercati sa aflati parerile ambelor tabele inainte de a face pe justitiarul!





Zodiacul chinezesc Caine pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana aceasta functionati ca un magnet pentru ceilalti. Foarte multi prieteni va contacteaza in aceasta perioada si e posibil sa vina cu idei noi care sa va inspire in planurile pe care vi le-ati facut. Prietenii si familia reprezinta pt dv un stimulent in alegerile pe care le faceti. Suportati destul de greu rutina, de aceea va sfatuim sa iesiti cat de des. Relaxarea va face foarte bine, mai ales daca la serviciu aveti o perioada destul de incarcata. S-ar putea sa fiti pus in situatia de a lua o decizie de natura financiara. Poate va preocupa o tranzactie imobiliara. Daca va sfatuiti in prealabil cu apropiatii pe aceasta tema, veti putea fi in masura sa luati cea mai buna decizie. Nu luati hotarari de unul singur!


Zodiacul chinezesc Porc pentru saptamana 25-31 Mai 2015

Saptamana nu este una dintre cele mai bune, dar, din fericire, are numai 7 zile. La serviciu, sunteti intr-un oarecare impas. Problemele profesionale va irita la maxim si ar putea sa va dea peste cap inclusiv viata de cuplu. De aceea, incercati sa nu amestecati lucrurile! Daca rasfrangeti problemele de la locul de munca asupra partenerului, faceti cea mai mare greseala. Mai bine discutati pe diverse teme cu partenerul de viata, iesiti cat mai mult in oras, intalniti-va cu prietenii sau organizati scurte petreceri la sfarsit de saptamana. S-ar putea ca tensiunea nervoasa sa va destabilizeze starea generala de sanatate. Socializati cat mai mult si incercati sa alungati din mintea dv gandurile negative !

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții