Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citeste Horoscopul zilei de Miercuri 8 Iulie 2015

Written By NIKE B. on marți, 7 iulie 2015 | 06:59


Horoscop de azi Miercuri 8 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 8 Iulie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Trebuie sa faci o alegere importanta intre a ramane legat de o actiune care a devenit obositoare pentru tine, dar cu care esti obisnuit, si a porni spre alta complet noua care seamana cu o gura de aer proaspat. Nici nu e grea decizia in situatia de fata, dar vei alege prima varianta numai daca vrei sa te chinui tu singur pe mai departe. Planul numarul doi ofera mai multa libertate de gandire, de miscare de decizie, dar tu parca tot catre prima varianta inclini, pentru ca esti indecis. Cantareste acum cu un dram de detasare, ascultand si ce-ti transmite inima, nu doar mintea, care te trimite spre munca si stres, nu spre relaxarea pe care ti-ar oferi-o cel de-al doilea drum care ti se deschide inainte.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Chiar daca acum, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nimic nu evolueaza conform planurilor, continua in acelasi mod. Ai incredere in rezultatele finale, in ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decat o proba de incercare prin care trebuie sa demonstrezi ca nu te lasi invins cu una cu doua. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de asteptare, dar nu conteaza cat de anevoios e urcusul, ci doar ceea ce te asteapta in varf. Cat tu crezi cu tarie ca esti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capat cu brio!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni! Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.












Horoscopul zilnic de azi Rac

De unde nici nu te astepti, primesti exact solutia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corecta a unor lucruri. O consideri o rezolvare justa dupa ce, o vreme, te-ai simtit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par sa se calmeze in jurul tau si ai din nou motive de multumire. Traiesti mereu cu speranta ca fiecare primeste ceea ce merita, ca atare raspunsul pe care-l primesti azi de la viata este just, ca rasplata pentru faptele tale. Chiar de-ar fi o sanctiune, nu trebuie sa reactionezi agresiv, ci inseamna ca o meriti si ai ceva de invatat din asta!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Mare atentie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru ca exista riscul de a te lasa atras intr-o capcana. Exista in preajma ta persoane care nu te privesc cu ochi buni, si la originea antipatiei sale pare sa fie situatia ta financiara. Stai cu ochii pe bunurile tale, pentru ca nu sunt in siguranta. Ori te trezesti acasa fara portofel, ori faci vreo afacere proasta, deci, oricum ai privi lucrurile, tot nu-ti ies bine calculele! Nu te increde in cei care fac promisiuni de imbogatire rapida, pentru ca nu tu vei fi cel care castiga, ci ceilalti, pe seama ta!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai mari rezerve daca sa te implici intr-o afacere care pare buna, la prima vedere, dar prea observi in jur reactii de neincredere, incat te influenteaza si pe tine. Poate e mai bine sa tii cont de sfaturile precaute din jur, pentru ca tu esti mai impulsiv din fire si te-ai putea aventura intr-o directie mai riscanta. Poate cel care te trage acum de maneca a trecut deja printr-o situatie similara si si-a invatat lectia la timpul potrivit, iar acum te avertizeaza cu toata sinceritatea asupra problemelor pe care tu nu le vezi acum. Asculta-l, nu e o piedica, ci doar o avertizare ce poate fi in avantajul tau!



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Porneste cu incredere in sensul pe care tocmai l-ai ales, convins ca ai facut cea mai buna alegere si ca, la capat, te asteapta adevarul. Poate e un demers cu implicatii juridice, oricum, scopul catre care te indrepti este acela de a face lumina si a arata care e realitatea. Azi, adevarul are cele mai mari sanse sa iasa la lumina, si, daca acesta este telul tau suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obtine si a-l arata lumii. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula cu nimic, ai toate sansele sa-ti demonstrezi nevinovatia si de a-i demasca, in schimb, pe cei vinovati.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate incercarile tale de a comunica si a colabora, primesti inapoi replici monosilabice, refuzuri si chiar reactii neplacute, incat aproape ca ar fi bine sa reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupati de propriile lor probleme ca sa te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinta ta de a le fi de ajutor, la nevoie, si il iau pe nu in brate la orice propunere care vine din afara. Mai bine iti vezi de ale tale, fara a insista atat de mult sa participi la discutii sau sa legi prietenii. In loc de gesturi de prietenie, primesti semnale ostile de respingere.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un ajutor in avantajul tau, va avea efecte exact contrarii, pentru ca cel care vrea sa te ajute azi, mai degraba strica. El crede ca iti ofera sfaturi utile, ca iti ridica moralul, ca iti da exemple bune de urmat, dar o face intr-o forma atat de nepotrivita, incat binele face mai mult rau! Poate nici nu aveai nevoie de interventia sa, dar, din exces de zel, el se baga in treburile tale dorind sa-ti fie de ajutor, in felul lui, dar nu reuseste. Mai bine te-ai descurca de unul singur decat cu tovarasi care mai mult te incurca, deci alege-ti cu grija companionii. Unii chiar nu sunt adecvati situatiei in care te afli.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Incearca sa te apleci mai mult asupra celor din jur, si mai putin asupra dorintelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi iti vei gasi fericirea si linistea in orice gest care inseamna a te darui celor care spera la un cat de mic sprijin. Ca cineva drag din familie are nevoie de alinare si de ajutor sau un necunoscut de pe strada poate trai cinci minute mai bine datorita interventiei tale salvatoare, fii generos in astfel de gesturi cu tenta umanitara si altruista, pentru ca ai ce darui. Ai resurse imense de iubire si de darnicie, si cu cat oferi mai mult, cu atat primesti si tu de la viata!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineata, cum ca ceva urmeaza sa se incheie in mod ciudat si nedorit. Nu e o emotie prea placuta, e ca tracul de dinaintea unui eveniment caruia ii acorzi semnificatii deosebite, si ai tendinta de a lasa frica sa se manifeste deasupra tuturor celorlalte emotii. Daca presimti ca nu duce intr-o directie buna, mai bine te confrunti direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva inainte. Altfel vei regreta mai apoi ca nu ai luat masuri cand ceva iti atragea atentia ca s-ar putea intampla odata si-odata.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Tine-te de proiectul pe care l-ai pornit, chiar daca nu merge intotdeauna atat de repede si de bine precum ai sperat. Pastreaza interesul viu pentru ce ai inceput, munceste cu seriozitate, constient ca roadele de la final vor fi rasplata cea mai minunata! Spiritul tau intreprinzator se combina cu o tenacitate maxima si cand iti doresti atat de mult rezultatele pentru care tragi tare, ele nu vor intarzia sa apara. Tot ce obtii e numai rezultatul muncii tale asidue si a imensei dorinte de a reusi, ca atare nu te opri din vaslit, chiar daca valurile sunt uneori mari si iti mai taie elanul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții