Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citeste Horoscopul zilei de Vineri 31 Iulie 2015

Written By NIKE B. on joi, 30 iulie 2015 | 05:53


Horoscop de azi Vineri 31 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 31 Iulie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar cativa pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atat de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Te apropii mult mai usor de oamenii care iti seamana din cel putin un punct de vedere: aceeasi varsta, aceeasi profesie, acelasi mediu social, pentru ca acesta e punctul comun care faciliteaza primele discutii. Aveti multe de povestit impreuna din acelasi domeniu, ceea ce este un excelent punct de plecare spre o eventuala prietenie. Nici tie nu-ti vine a crede sa descoperi ca mai sunt si altii care gandesc ca tine, au aceleasi preocupari ca si tine, prefera sa faca aceleasi lucruri, si simti nevoia sa impartasesti cu ei ceea ce va leaga.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Iesi foarte bine dintr-o confruntare de forte, pentru ca te folosesti de argumente logice, corecte, fara sa te abati de la reguli si legi, ceea ce te aseaza intr-o pozitie favorizata fata de rivalii tai. Aproape ca jubilezi in fata celor pe care ii vezi acum dati la o parte pentru ca nu au urmat caile cele mai bine. Acum vezi, pentru a cata oara, ca adevarul invinge, ca nu se poate ajunge la succes fara sa urmezi linia dreapta, deci fa tot posibilul sa te comporti ireprosabil si sa actionezi ca la carte. Daca gresesti, stii ca platesti, deci mai bine evita astfel de gesturi!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai la cine apela, la nevoie, privesti in jurul tau si descoperi ca ai prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie la actiunile tale cu ceea ce pot. Totusi, nu toti se vor tine de cuvant, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul in piept ca-ti poate rezolva tie cine stie ce problema. Unii arunca promisiuni in vant, altii se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile. Tot tu, de unul singur, esti capabil sa depasesti momentul!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti atras pe o pista falsa si iti vei da seama ca ai consumat inutil timp si energie mult mai tarziu, dupa ce te vei fi implicat deja prea mult in aceasta actiune inselatoare. Fii mai atent la detalii, pentru ca sunt suficiente informatii premergatoare care pot fi interpretate gresit, dar daca ai analiza un pic la rece situatia, ti-ai da seama unde gresesti. Cineva te impinge intr-o directie amagitoare, dar numai de luciditatea ta depinde daca ii urmezi sfaturile sau te opresti la timp, inainte de a fi prea tarziu sa mai repari ceva.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Ai o presimtire sumbra cu privire la adevaratul caracter al persoanei de langa tine. Influentabil cum esti de multe ori, esti gata sa-i cazi in capcana, pentru ca se pricepe sa umble la coarda ta sensibila si sa te convinga, dar totusi intuitia ta ramane alerta. Simti ca ceva e in neregula cu felul sau de a fi si, mai devreme sau mai tarziu, vei intelege cine este si ce intentii are. Chiar daca esti usor de pacalit de mastile sale mincinoase, lasa loc si ratiunii sa analizeze situatia, alaturi de suflet, pentru ca asa vei vedea si lucrurile cele mai ascunse.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Nimeresti intr-un mediu ostil in care nu ai nicio placere a dialogului, a cooperarii. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare aduna-ti fortele inainte de orice incercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alaturi oameni care cred in aceleasi lucruri, oameni usor de condus sau de indrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o data, descoperi in jur rivali gata sa-ti strice tie toate planurile. Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poti evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Primesti un sfat care, pe moment, ti se pare ca blocheaza evolutia unor proiecte si esti gata sa-l tratezi cu indiferenta. Daca nu-l vei asculta, va veni ziua cand vei da piept cu roadele acestui sfat si vei regreta atunci ca nu ai tinut cont de el la vremea potrivita. Chiar daca acum, pe loc, ti se pare ca nu te ajuta asa cum ai fi dorit, accepta-l, urmeaza-l intocmai, pentru ca acest pont se bazeaza pe experienta prin care a trecut deja cel care ti-l ofera azi cu draga inima. Ar fi pacat sa-l respingi doar pentru ca efectele sale nu se vad imediat. Vor aparea si ele, dar ceva mai incolo!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Incepi si tu sa te indoiesti ca planul la care muncesti cu sarg are sorti de izbanda cand atata lume se opune ideilor tale. Nu te lua dupa orice disputa care se naste, ci asculta mai intai argumentele contra. Unii nu stiu decat sa contrazica, sa critice, sa puna bete in roate, fara a oferi solutii viabile in schimb. Cel care ti se opune azi cu atata incapatanare nu are o idee mai buna, ci asa ii place lui sa comenteze tot ce aude de la altii. Daca ar avea un sfat, ar merita ascultat, dar daca e doar un refuz si atat, fara nimic care sa-i sustina punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atentie.



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te mai gandi ce are altul de pierdut atunci cand tu culegi laurii unei victorii, pentru ca intotdeauna cand unul urca, altul coboara. Asa e si acum, tu esti intr-un punct de maxim, la apogeu, dar altul, in umbra, sufera o infrangere. Lasa altruismul deoparte, bucura-te de sansa ta fara sa cauti nod in papura la succesul de care ai numai tu parte. De ce sa te intereseze ce spune lumea, ce parere are cel pe care l-ai dat deoparte, cat timp esti mandru de calea pe care ai urmat-o. N-are rost sa te gandesti ce pret a platit altul pentru ca tu sa ajungi aici: acum contezi doar tu!



Horoscopul zilnic de azi Pesti

In viata de cuplu s-a instalat rutina si monotonia, dar poate ca nu este chiar asa de rau! Pentru ca lucrurile s-au cam dat peste cap in ultima perioada intre tine si partener, e nevoie uneori de o atmosfera mai tihnita si mai banala pentru a restabili normalitatea in relatia voastra. Nu grabi lucrurile, ia-le incet, pas cu pas, bucura-te de calmul care planeaza peste voi, pentru ca ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie sa le iei in pripa. Stii si tu ca graba strica tot, deci stai de vorba pe indelete cu jumatatea ta ca sa vedeti ce rol are fiecare in povestea pe care o traiti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții