Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Duminică 5 Iulie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 5 iulie 2015 | 07:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminică 5 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminică 5 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Prezenta ta e recunoscuta deja, pentru rasul contagios pe care il afisezi, ori de cate ori esti in centrul atentiei. Nimic nu te anima mai mult decat sa stii ca cineva te apreciaza si iti urmareste fiecare gest.



Horoscop pentru femeia din Taur

Partenerul de viata iti face o surpriza de proportii. Nu numai ca isi doreste ca relatia voastra sa evolueze, dar are si planuri pentru o vacanta cu totul inedita pentru voi.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

O fosta iubire din trecut apare in prezentul tau si iti cere sa rezolvati problemele pe care le-ati lasat neterminate intre voi. Chiar daca acum pare prea tarziu, o discutie lamuritoare va fi benefica pentru linistea ta interioara.


Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva din trecut apare din nou in viata ta si partenerul de viata actual nu e incantat de starile prin care treci. Aceasta persoana inca te influenteaza si nu prea poti sa iti ascunzi sentimentele.




Horoscop pentru femeia din Leu

Esti gata sa ii arati persoanei iubite cat de mult inseamna pentru tine. Asa ca, daca vrei sa pui la cale ceva special, poate ca ar fi bine sa te uiti la un film romantic, din care sa te poti inspira!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi va veti bucura de ocazia de a fi un pic nonconformist, ba chiar de a face ceav nebunesc care va va iesi de-a dreptul fantastic. Folositi-va de tot ceea ce inseamna nou (in toate domeniile) pentru a va schimba astfel viata afectiva in mod pozitiv! Va puteti schimba fara teama stilul vestimentar, coafura, viziunea asupra vietii si modul in care o abordati. Tot ceea ce va va impune bariere sau va limiteaza intr-un fel sau altul ar trebui indepartat din viata dvs. Este perioada ideala pentru o "revoluti" personala!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Relatia ta e romantica, dar intr-un fel ... isteric. Ceva c pare foarte amuzant e, pentru cei ce va privesc din afara, o mare doza de imaturitate si excentricitate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Partenerul de viata e intr-o dispozitie proasta, care iti scufunda si tie corabiile. Asta pentru ca are tendinta sa iti tot reproseze greseli din trecut, pe care tu le-ai prefera ingropate si lasate in trecut.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, simti ca e cazul sa le arati prietenilor ca se inseala atunci cand spun ca relatia ta se bazeaza pe o atractie superficiala. Scoti la iveala un lucru despre tine si perechea ta, care ii va uimi pe toti.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Energiile zilei te fac sa aluneci in fantezii din care nu vrei sa iti revii niciodata. Mai ales ca exista o persoana care te incurajeaza sa visezi, fara prea multe limite! Pofita de aspectul feeric al zilei, pentru a pune in practica cele mai indraznete fantezii!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi intelegi mai bine ce inseamna dragostea si romantismul. Tu si partenerul de viata simtiti nevoia sa iesiti intr-un loc diferit, care sa va scoata din rutina. Un loc linistit va ajuta sa va cimentati relatia.


Horoscop pentru femeia din Pești

Subiectul tau preferat de discutie este acela in care analizezi realizarile altora pe plan social. Astazi, va trebui insa sa incerci ceva mai creativ, daca nu vrei sa iti plictisesti partenerul de viata.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții