Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 6 Iulie 2015

Written By NIKE B. on luni, 6 iulie 2015 | 07:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 6 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 6 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Zi dedicată visărilor, reveriilor sentimentale, melancoliei. Probabil, vei retrăi toată povestea ta de dragoste mai mult din amintiri și nostalgii. Intuiția te poate duce ușor către o conexiune telepatică mai accentuată cu ființa iubită. Poți încerca momente, când îi vei citi ușor gândurile, intențiile. Ar fi indicat să savurezi din starea sentimentalistă de care dai astăzi dovadă și să faci comunicate emoțiile. Ființa ta iubită, cu siguranță va aprecia asta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Te vei simți astăzi probabil mai iubit\iubită. Poți primi aprecieri vizavi de tine și relația ta de la cercul tău de prieteni. Sau chiar cineva dintre prietenii tăi îți poate face niște avansuri amoroase. Astăzi totul devine mult mai armonizat și te poți trezi, că ți se împlinește unul dintre visele tale emoționale. Ar fi indicat totuși, să personalizezi și să individualizezi starea ta din cuplu. Deci multă sinceritate și sensibilitate, decât un scenariu plin de tam-tam social, colectiv.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Afișarea sentimentelor în public astăzi primează! Vei tinde să îți etalezi importanța ta, mai ales printr-o escapadă in domeniul carieristic. Poate tensiunile din sufletul tău, te impun să îți declari emoțiile incisiv și demonstrativ. Încearcă însă, să analizezi disconcordanța dintre personalitatea ta și sentimentele pe care le afișezi. Poate ființa ta iubită nu e altceva, decât ceea reflectezi tu în mod periodic. Conștientizează valoarea ta, importanța lucrurilor, dar lasă spațiu și realității amoroase. Nu mai presa evenimentele.


Horoscop pentru femeia din Rac

Vei tinde să aderi aparteneța relației tale la o categorie sau domeniu filosofic anumit. Viziuni despre ce ar trebui să faceți pe viitor, vă poate solidifica uniunea dintre tine și persoana dragă. În tot cazul starea ta emoțională și sentimentele pe care le nutrești și manifești astăzi, contează enorm. Pot deveni ca o supapă minusculă sau majoră de evoluție în cadrul cuplului tău. Verbalizarea, comunicarea vă va fi de bun augur ție și ființei tale iubite!




Horoscop pentru femeia din Leu

Niște emoții mai intense și răscolitoare astăzi îți vor crea dizarmonii în starea ta de cuplu. Cât și cea interioară personală. Ar fi indicat să înțelegi, că uneori rutina are tendința să deregleze partea frumoasă, de poveste a relației la care visăm cu persoana iubită. Analizează-ți stările, dar nu dramatiza. S-ar putea ca ființa dragă să te iubească și să țină la tine mai mult decât crezi. Neâncrederea și tensiunea o poți echilibra cu o partidă amoroasă în care tu și partenerul\partenera ta să vă redobândiți starea de tihnă sentimentală.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Partenerul\partenera ta de cuplu astăzi contează. Relația ta se pare că e centrată și acolo îți e îndreptată marea parte a energiei tale. Uniunea părerilor și viziunilor vă va ajuta să luați decizii împreună. Vizavi de niște planuri de viitor, o planificare de călătorie, sau o simplă declarație și comunicare a sentimentelor reciproce. Spre seară, vei avea tendința parte de emoții puternice, care se pot finaliza cu o partidă de sex.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi relația ta va fi retrăită mai degrabă în rutină decât în detalii siropoase. Se pare că de la o vreme încoace totul tinde să se consume în interiorul tău. Toate retrăirile sunt mai degrabă intime şi profunde. Şi totuşi, uneori prea multă tăcere şi profunzime abia perceptibilă te pot separa, printr-un văl difuz de realitatea relaţiei în care te afli. Ar fi indicat să fii mai relaxat/relaxată şi să savurezi frumuseţea emoţiilor chiar şi pe tava banalului pe care îţi e pusă. Oricum, ştii tu cum să aduci romantismul şi farmecul. Ai clasă!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi te poți aștepta la niște avansuri sau scenarii romantice la servici. Poate niște complimente sau doar simple gesturi de flirt. Dar toate luate împreună îți pot înfrumuseța ziua de lucru. În relație cu partenerul\partenera ta emoțiile se desfășoară în cadrul unei rutine axată mai degrabă pe intimitatea căminului. Ai putea înfrumuseța povestea ta de dragoste cu niște detalii mai emotive, ca spre exemplu o cină in doi. Vă va scoate din banal.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Multă emotivitate, sensibilitate. Dragostea plutește în aer pentru tine și ființa ta iubită. Mai ales în a doua parte a zilei te poti regăsi pe niște tărâmuri de vis, în care tu și ființa ta iubită sunteți eroii principali. Vei fi dispus astăzi, spre o mare forță de dăruire sentimentală și creativitate. Rezultată din stările romantice, care te vor învălui. Cu siguranță tu și iubitul\iubita ta vă veți înconjura cu vorbe mieroase și discuții drăgăstoase.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ești continuu de la un timp bun încoace, subiectul unor pasaje de romantism. Sexul opus îți cam trage ocheade și te simți extrem de volatil\volatilă. Astăzi în incinta inimii și sufletului tău va păși emotivitatea. Însă, într-o tendință de interiorizare enormă. Ca o ideie, ar fi frumos, astăzi să serbezi sentimentalismul tău, într-un mediu mai restrâns și mai intim cu partenerul\partenera ta. Contează căldura relației și profunzimea, nu afișările și pălăvrăgeala.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai parte astăzi de o comunicare cu ființa iubită, una plină de reverii emoționale. Vei avea tendința să construiești casteluri roz în cadrul verbalizărilor tale. Dar atenție nu tot ce vei recepționa sau transmite, va reflecta sută la sută realitatea. Azi ești mai sensibil la subtextul mesajelor și melancolii. De aceea ar fi indicat să vă programați tu și partenerul\partenera ta de cuplu o escapadă în lumea filmului. Sau de ce nu într-o oază de relaxare prin masaj și băi aromatizante!


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi pentru tine e o zi de clarificare a motivațiunii valorice. A posturii tale în cadrul relației pe care o ai. Așa cum ești cam agitat și prins/ă în stări tensionate amoroase, ar fi de dorit să nu mai bați apa atâta în piuă. Urmărește-ți mai bine jocul minții! Și descoperă adevărata fațetă a ta și a ființei tale dragi, vizavi de relația voastră. Poate primești un dar ceva. Unul mai fin și abia perceptibil! Ca spre exemplu un gest tandru. Sau o drăgălășenie la adresa ta.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții