Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 7 Iulie 2015

Written By NIKE B. on marți, 7 iulie 2015 | 06:46


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 7 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 7 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi ai tendinta sa faci experimente pe propira relatie. Iti supui persoana iubita la teste, incerci atitudini noi doar ca sa vezi cum reactioneaza. Amandoi sunteti cuprinsi de o energie si creativitate.



Horoscop pentru femeia din Taur

Atmosfera dintre tine si perechea ta e tensionata si ciudata. E multa pasiune intre voi, dar exista si o bariera intre nevoile tale si ceea ce primesti, in mod concret, de la partener. Va trebui sa comunici mai bine care iti sunt asteptarile!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simti ca toate intalnirile zilei duc spre drumuri infundate. O anumita relatie din trecut te tine in loc si nu te lasa sa mergi mai departe. Daca vezi ca problema persista, poate ca ar fi bine sa cauti raspunsurile care sa te elibereze!


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca comportamentul partenerului de viata te-a indus in eroare, poate ca e cazul sa iti acorzi un timp in singuratate, in care sa gandesti lucrurile in profunzime. Cateodata, putina distanta face lucrurile mai clare!




Horoscop pentru femeia din Leu

Dai peste genul de poveste de dragoste care ar putea sta la baza unui film care sa ia Oscarul pentru cel mai romantic scenariu. Trairile care te incearca sunt coplesitoare si inaltatoare totodata.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Schimbarea pluteste in aer azi, mai ales in plan sentimental. Ziua aduce pe cineva foarte interesant in viata ta. E vorba de cineva hotarat, care stie ce vrea si tu pari sa fii principala tinta.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Simti nevoia sa tragi un semnal de alarma partenerului de viata, a carui atitudine te-a cam calcat pe rabdari. Nu mai poti amana si spui ceea ce crezi, insa felul in care o faci are exact efectul opus celui pe care ti-l doresti.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

De obicei, inainte de a te implica intr-o relatie, analizezi bine persoana care te intereseaza. De data asta, dragostea te ia prin surprindere si nu mai ai timp sa stai sa faci analize psihologice detaliate.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de azi te face sa vrei sa iti sarbatoresti relatia. Daca simti ca nu mai suporti aceleasi activitati si aceleasi locuri, incearca ceva nou. Cu siguranta vei avea o atmosfera de sarbatoare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Viata sentimentala e atinsa de un strop de pasiune astazi. Scanteile sar in toate partile si nici macar nu e nevoie de atingeri. E momentul oportun pentru a descoperi lucruri noi, care sa va anime pe amandoi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ce e val, ca valul trece! Asta e motto-ul dupa care iti ghidai pana acum viata sentimentala. Iti dai seama ca, de data asta, valul nu prea vrea sa mai treaca. E o persoana care a reusit sa te faca sa vrei mai mult de la relatia ta.


Horoscop pentru femeia din Pești

Lucrurile par ciudate azi, mai ales in ce priveste atitudinea partenerului de viata, care pare sa vina de pe alta planeta. Nu reusesti sa intelegi ce vrea, pentru ca ba glumeste, ba are o mima serioasa si grava.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții