Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 31 Iulie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 31 iulie 2015 | 07:08


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 31 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 31 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi e o zi frumoasă care ar putea să vină cu o perspectivă relațională în viața ta. Iubirea poate căpătă forme primordiale, platonice, romantice. Oricum ușor ușor ai nevoie să ieși din ipostaza de criză emotivă. Să treci la o nouă fază în care, sentimentele tale să vă ajute pe tine și ființa iubită să creșteți evolutiv. Azi o senzație amicală, de schimb de idei cu persoana dragă. Iar asta ar putea să te facă împlinit\ă. Mai iubit\ă! Zi excelentă ieșirilor cu cel\cea pe care îl\o iubești în cadrul unor cercuri de prieteni, club undeva.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi emoțiile vor căpăta valoare primordială. De natură publică pentru tine. Ființa iubită se pare că e din ce în ce mai dispusă să împărtășească cu tine romantismul care vă leagă. Adevărat e că, poți avea parte de niște senzații de confuzie de stări. Însă în mare parte intensitatea emoțiilor și necesitatea de a-ți croi un viitor alături de persoana iubită, perioada asta s-ar putea să dea mari rezultate. Crizele și transformările prin care treci te vor ajuta să restructurezi din temelii o relație la care ai visat. Azi demonstrativitatea emoțională va fi cea care își va spune cuvîntul.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi perfectă pentru multe activități, expansiune vizionară și multă distracție alături de partenerul\ra de cuplu. Bineînțeles iubirea de la o vreme tinde să se instaleze ușor ușor în relația voastră. Iar ăsta e un motiv mai degrabă de fericire, decît de distrugere a acestor momente superbe prin tendințe deziluzionante. Evident poți trece foarte ușor de la o stare la alta, cînd orice latură roz o poți transforma într-una gri. Dar este foarte important să înțelegi că fericirea poveștii tale de iubire ține de capacitatea ta, de a avea încredere și de a da șanse de viitor acesteia!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi vei avea parte de o doză imensă de emoții tranșante. O careva sursă de gelozie, mici suferințe provocate din cauza confuziei tale. Vizavi de emoțiile care le nutriți tu și partenerul\ra de cuplu unul față de celălalt. S-ar putea ca iubirea pe care o simți să nu îți fie răsplătită cu aceeși monedă. Iar acțiunile ființei dragi ție, să ți se pară ușor incapabile de a fi catalogate la o sferă emotivă anume. De aici și senzația de stări de criză emoțională. Indicat este să înțelegi, că de cele mai multe ori persoana dragă nu e tocmai un ideal construit de imaginația noastră. Iar iubirea trebuie s-o luăm ușor și constructiv, cu bune și rele!




Horoscop pentru femeia din Leu

În mod clar astăzi vei simți o careva doză de presiune din partea ființei dragi. S-ar putea ca dorința de constrîngere emoțională să te facă să te simți ușor presat\ă. Necesitatea de libertate în acțiuni și realizări e probabil, una dintre cele mai mari primordiabilități la momentul actual. Însă, încearcă să urmărești situația și dintr-o altă prismă! Poate manipularea emotivă, nu e altceva decît propria manifestare de acest gen reflectată în celălalt?! Acuma a venit vremea cînd, mai mult ca oricînd e nevoie de armonie exercitată în direcția intensității trăirilor!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi poate fi una din zilele cînd nervozitatea și suprasolicitarea graficului îți poate agrava nivelul de comunicare cu ființa iubită. Indicat ar fi, să dai dovadă de mai multă diplomație și intuiție în a simți starea celui\celei de lîngă tine. Astfel încît să îți poți dirija energiile în direcția unei mai bune colaborări. Important este să te încrezi încă odată în forța magică a iubirii, așa cum o făceai odinioară. Și să nu te lași prins\ă de latura deziluzionării și dezamăgirilor. Acestea de cele mai multe ori pot fi simple himere ale așa zisei ,,realități,, procreate de rațiune, nimic mai mult!



Horoscop pentru femeia din Balanță

În sectorul tău de viață amoros, lupta cea mai mare se duce între emoții și simțul și doza valorilor acestora. Te poți confrunta de la o vreme cu ideia, de demolare din structuri a unor sisteme foarte atent construite de tine și ființa dragă anterior. Însă, poate e vreme de pus niște reguli în acțiune. Reguli care te-ar face să depistezi dacă iubirea pe care o manifești, nu cumva e încă o scuză de la ,,așa-zisa,, stabilitate. La care atît de mult ții și visezi să o obții. Cu orice preț! Azi în sectorul amoros s-ar putea să ai parte de o adevărată furtună emoțională, de la care ar fi bine să iei învățături!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

De la o vreme bună, în mod clar relația ta are parte de multe contrarieri. Pe de-o parte și de alta a situației, s-ar putea ca astea să se manifeste din cauza intensității trăirilor tale interioare. Din dorința de a demola niște structuri proprii, deja ușor învechite și nonfuncționale. Perioada asta mai mult ca oricînd, ai nevoie să dai dovadă de multă diplomație. În cazul în care îți dorești să păstrezi cuplul tău intact. Și ar fi bine să o faci sincer și sigur\ă, că tot ceea ce clădim în profunzimea propriilor trăiri, are proprietatea de a ne dirija viața la exterior!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Acum e o perioadă în care toată gama de evenimente, stări și trăiri amoroase se duc în mintea, rațiunea și subconștientul tău. Azi te vei putea confrunta cu o stare și dorință de a manipula emotiv persoana iubită. La nivel infomațional. Indicat ar fi să lași acest demers mai lejer, ca nu cumva persoana iubită să se simtă ușor spus tiranizată. Bineînțeles ai nevoie atît de autocontrol, cît și de controlul tuturor situațiilor în sine. Dar asta nu îți oferă mai multe drepturi, mai ales cînd e vorba de iubire și relaționare. Azi e nevoie maximă de dirijare a energiei comunicaționale și a verbalizării cu ființa iubită!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acum necesitatea de realizare proprie, de cîștig, de afirmație s-ar putea să primeze. Chiar și în fața momentelor de mare intensitate emoțională, amoroasă. Azi totuși vei da dovadă de mulltă sensibilitate. Izvorîtă din trăirile interiorizate emotive, la care vei fi supus\ă. Bineînțeles necesitatea de a iubi și a te simți iubit\ă sunt extrem de importante. Dar parcă nu îți mai dorești jumătăți de măsură. Azi ești predispus\ă să cîntărești totul cu ajutorul intuiției tale de fier și să lași întîietate veridicității trăirilor și sentimentelor nutrite!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acum e perioada în care amorul, tinde să capete forme extrem de primordiale în viața ta. De mare întîietate și poziție fruntașă! Azi este foarte posibil ca necesitatea emoțională și siguranța simțirilor să vă fie satisfăcută. Ție și ființei iubite, pe ambele părți. Probabil tot ceea ce încă ar putea să mai pericliteze atmosfera cuplului, încă rămîne a fi comportamentul tău ușor categoric și taciturn. Bineînțeles, schimbările și transformările sunt de mare folos performanțelor întru perfecționismul relațional! Doar cu o singură condiție, ca nu cumva să se facă abuz de zel în această direcție!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi extrem de romantică și plină de senzații izvorîte de doruri ascunse pentru tine. S-ar putea ca relația ta de iubire să necesite astăzi o mică pauză de degajare. De lejeritate. Mai ales în exprimări. Cel puțin asta vei simți tu! Pentru că într-un mod clar vei avea nevoie să te separi cumva de valul gălăgiei în care sunteți prinși emoțional. Și să simți totul prin prisma emoțiilor fluide, a intuiției. Asta bineînțeles te va ajuta să îți pui la punct niște păreri, senzații, stări și poate să îți creezi o armonie interioară! Indicat este ca ființa iubită să înțeleagă că necesitatea ta pentru calm și introspecție, nu e un război pe față declarat nevoii ei de clarificare verbalizată!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții