Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 6-12 Iulie 2015 :Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 6 iulie 2015 | 07:32



Horoscop pentru femei saptamana 6-12 Iulie 2015: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 6-12 Iulie 2015: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In aceasta saptamana, aspectele sexuale ale relatiei dumneavoastra vor cantari mai mult decat in mod normal. Veti fi mai atent la aceasta parte a relatiei, iar partenerul va va urma. Probabil ca veti discuta subiecte intime si ca veti fi surprins de ce veti auzi. Este o saptamana buna si pentru a da o petrecere cu mai multe persoane, mai ales pentru cei care inca nu au un partener. De asemenea, este momentul ideal de a negocia un imprumut, fiindca stiti cum sa vorbiti si pentru ca va veti respecta promisiunile. Cea mai buna zi in ceea ce priveste dragostea va fi cea de duminica. Ce va retine din a oferi un buchet mic de flori acestui Capricorn? Cu siguranta ca va aprecia acest gest.



Horoscop pentru femeia din Taur

Incepand cu saptamina aceasta, stabileste-ti un nou ritm de viata care sa includa plimbari revigorante si frecvente. Simti nevoia cronica de a-ti imbunatati conditia fizica. Starea mentala se va imbunatati si ea in aceste conditii. Fa o plimbare scurta de 15-30 de minute prin cartier, alergand pe strazile din jurul blocului. Nu tebuie sa faci un efort mare sau sa concurezi la profesionisti, ca sa fii in forma din nou. Viata ta sexuala va primi un impuls pozitiv datorita antrenamentului si aerului curat. Majoritatea nativilor din zodia asta ar fi motivati de aceasta informatie, care circula deja prin cercul tau de prieteni si cunostinte.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cel mai bine ar fi ca saptamana aceasta sa faceti doar lucrurile pe care le puteti face fara probleme. In unele perioade, este bine sa evitati toate riscurile, iar saptamana asta este una dintre acele perioade. Evitati jocurile de noroc cu orice pret. Daca urmati aceste sfaturi, saptamana dumneavoastra va fi extrem de placuta. Daca va prefaceti ca n-ati auzit, nu va fi deloc usoara. Probabil ca stiti ce vreti... Saptamana aceasta aveti capacitatea de a tine oglinda mai multor persoane pentru a se deschide in fata ei. Le demonstrati ca gresesc, dar intr-un mod in care ei inteleg. Astfel, ii ajutati sa se inteleaga mai clar. Ar trebui sa va uitati in oglinda saptamana aceasta. Doar acolo veti vedea toate calitatile si defecte pe care le aveti.




Horoscop pentru femeia din Rac

La prima vedere, saptamana aceasta va fi obisnuita. Cu toate acestea, totul se va schimba din momentul in care veti face o achizitie neasteptata. Va trebui sa reparati ceva inainte ca ce ati cumparat sa functioneze. Veti consuma timp, energie si multi nervi. Daca nu va simtiti in forma pe moment, nu va faceti griji. In curand, totul se va rezolva. Aveti grija cu corpul dumneavoastra, odihniti-va des. De ce nu faceti o pauza de cateva zile? La locul de munca, veti capata niste bonusuri in urma unor activitati desfasurate in trecut, iar visele vi se vor adeveri, si asta doar pentru ca v-ati straduit din greu.




Horoscop pentru femeia din Leu

Saptamana aceasta din punct de vedere sexual relatia ta va fi mai implinita. Vei acorda mai multa atentie acestui aspecta al relatiei, iar persoana iubita va face la fel. Probabil ca veti discuta lucruri de natura intima si veti fi surprinsi de ce veti afla. Deasemenea este o saptamana excelenta pentru o petrecere mare. In special pentru native din aceasta zodie care nu au pe cineva in viata lor. In plus este o saptamana buna pentru a negocia un imprumut, pentru ca esti intr-o forma buna sa porti o discutie de acest gen si pentru ca te vei tine de cuvant. Cea mai prielnica zi pe plan sentimental este Duminica. Oare ce te impiedica sa oferi un buchet de flori acestui nativ din zodia Gemeni? El sau ea va aprecia cu siguranta acest gest.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ar fi intelept sa reflectati putin. Puteti invita pe cineva la cina sau puteti sa iesiti impreuna in oras intr-o seara. Cu aceasta ocazie, ati putea da viata unei relatii mai vechi. Nu strica putina gandire creativa. Ridicati-va de pe scaun si treceti la treaba! Sambata va veti apropia foarte mult de cineva din anturajul dumneavoastra. Veti avea niste ocazii neasteptate. S-ar putea sa incepeti relatie pe termen lung cu o cunostinta. La prima vedere, ar putea parea surprinzator, dar la sfarsit veti vedea ca este vorba de una si aceeasi persoana. Acordati timp acestei relatii. S-ar putea ca pasiunea sa dureze o perioada destul de lunga. Daca nu sunteti cu nimeni, veti fi in curand.


Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

V-ati creat o latura extrem de emotiva. Experientele din ultimele luni v-au facut sa va dati seama cine sunteti si ce vreti de fapt de la viata. Tensiunile parca s-au evaporat. V-ati recuperat echilibrul: mintea si corpul sunt in armonie perfecta din nou. Gandurile si experientele penetrante ale acestei perioade recente v-au facut sa va dati seama de ce aveti cu adevarat nevoie. Stiti exact ce si cat de mult puteti oferi altora, dar si ce va asteptati sa primiti in schimb. Veti gasi timp sa petreceti atat acasa, cat si la munca. Chiar de saptamana aceasta veti incepe sa va impartiti timpul in mod egal. Iesiti mai des din casa. Aerul curat va ajuta, iar sportul va mentine.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Este o saptamana in care va veti ocupa de probleme legate de afaceri din sfera privata. Asta inseamna ca fie cumparati, fie vindeti o proprietate, redecorati o casa sau va faceti niste planuri financiare pentru viitor. Veti rezolva totul cum trebuie, atat in plan mental, cat si in plan material. Persoanele mai in varsta, cu precadere femeile, va dau sfaturi si va simpatizeaza. In plan emotional, sunteti mai "matur" in acest moment. Saptamana aceasta veti avea companie selecta: veti beneficia in urma cunostintelor pe care cei din jur vor sa o imparta cu dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Luati-o usor saptamana aceasta. Corpul dumneavoastra trebuie sa se odihneasca. Portughezii sunt singuri europeni care nu sufera de suprasolicitare. Puteti, astfel, sa adoptati tiparul portughezilor. Relaxati-va, nu va mai grabiti. Nu ii faceti nimanui niciun rau. Mai bine faceti fiecare lucru pe rand, dar bine, decat toate lucrurile deodata si prost. Veti avea o surpriza placuta saptamana aceasta. Sa fie un mesaj de la un prieten vechi? Un SMS? Veti afla maine dimineata sau in cateva zile.


Horoscop pentru femeia din Pești

Nu prea ai chef de glume saptamana aceasta, pentru ca s-ar putea sa scape de sub control. Da tot ce poti din tine imediat ce o persoana are chef de glume. Ai grija la o Balanta printre prietenii si cunostintele tale. El sau ea are ceva cu tine. Pe plan profesional vei avea parte de noi ocazii si responsabilitati. Asta ti s-a prevestit si luna ce tocmai a trecut. In mod surprinzator colegii tai sunt foarte entuziasmati de aceste schimbari. In decursul acestei saptamani te vei simti asa bine, incat vei incpe sa radiezi bucurie si prietenie. Asta va fi pe placul prietenilor si familiei tale. Fii atent/a cu banii. La momentul asta iti cam bate vantul prin buzunare. Daca nu te abtii banii tai se vor duce pe apa simbetei si vei ajunge sa regreti amarnic aceasta cheltuiala din sapataminile ce vor urma. Tine-ti banii in buzunar!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții