Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citeste Horoscopul zilei de Duminica 2 August 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 august 2015 | 06:56


Horoscop de azi Duminica 2 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 2 August 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Azi sufletul tau cere cu mai multa putere sa ii indeplinesti o dorinta. Nu i te poti opune, e atat de intensa, incat va deveni un fel de obsesie si pana nu te ocupi de ea, nu te poti relaxa. Orice isi doreste inima ta, devine litera de lege pentru tine si lasi deoparte orice alta activitate pentru a te ocupa doar de ea. Ca vrea o zi de pauza si de relaxare sau vrea sa te ocupi de ceva ce iti face mare placere, vei avea numai de castigat din punct de vedere emotional si psihic, pentru ca este ceva ce te inalta, te linisteste, te bucura si te face sa te simti in deplina armonie, trup si suflet. Ofera-ti acest dar, il meriti!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu prea stii daca este o zi de succes sau una sub asteptari, de parca ai avea parte de ambele fete ale monedei aproape simultan. Un eveniment care ar fi trebuit sa te propulseze in frunte are si conotatii neplacute, de aceea ar fi bine sa nu pornesti la un drum important cu asteptari imense, ca nu cumva deceptia de la final sa fie mai mare. Profita de sansele excelente care apar, constient in permanenta ca nimic nu ti se ofera pe gratis, ci exista si ceva ascuns in umbra. Un succes are, deci, un pret de platit, dar daca-l accepti, rezultatele vor fi excelente!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai si tu nevoie de o zi de odihna, ca atare ofera-ti acest ragaz chiar acum, ai nevoie sa-ti reincarci bateriile, sa te ocupi mai mult de corpul tau, de mintea ta, deci rupe-te, pe cat poti, de restul lumii. O zi de izolare nu suna chiar asa de rau, chiar daca esti o fire sociabila care se vrea mereu acompaniata de cineva, dar azi te vei simti mult mai bine daca te retragi un pic doar in lumea ta, cu gandurile tale, cu dorintele tale. Uneori, oboseala e cel mai bun motiv de a-ti aminti de persoana ta, lasandu-i pe toti ceilalti pe planul doi. Azi contezi doar tu!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Tu ai un talent special de a simti chiar si cele mai subtile energii din jurul tau, si le simti atat de puternic, incat stii sa le descifrezi corect, sa le valorifici in favoarea ta sau sa tragi un semnal de alarma la nevoie. Daca sunt energii negative, vei sti sa te protejezi de ele si sa le elimini; daca sunt energii pozitive, vei sti sa te invalui in ele si sa le amplifici in beneficiul tau. Lasa-te condus de simturile tale fine, pentru ca ele vor fi cel mai corect instrument de masura a vibratiilor mediului in care te afli. Daca simti ca intri intr-un spatiu nefast, vei iesi imediat de acolo, pentru ca ceva iti spune stop. Simti usor si intentiile oamenilor, astfel incat sa stii cum sa relationezi cu ei.




Horoscopul zilnic de azi Leu

Cauta un pic in adancul tau ca sa descoperi artistul din tine. Se stie ca esti una dintre cele mai creative zodii, asta e adevarat, dar au fost momente cand nu ai lasat simtul tau artistic sa te domine. Ai o existenta in care vrei sa te bazezi pe lucruri mai solide, mai palpabile, considerand arta un hobby de vacanta, dar vine un moment in care exact aceasta latura a sufletului tau cere sa se manifeste mai intens. Indiferent spre ce iti canalizezi azi creativitatea, vei descoperi o reala satisfactie si iti vei da seama ca viata ta nu are nici un rost daca nu te exprimi artistic. Incearca sa valorifici mai mult aceste daruri!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Iubirea poate fi un joc si la fel te comporti si tu, astazi, fata de cel cu care dezvolti o relatie. Nu privesti intalnirile cu el ca si cum ar necesita un comportament mai special, mai controlat sau mai serios, ci te lasi dus de val, de emotii, de senzatii, fara sa te gandesti neaparat la viitor. Consideri ca sunt momente cand e mai bine sa te lasi purtat de destin incotro vrea el, fara sa urmaresti ceva anume. Si celalalt se bucura de senzatii placute si frumoase, deci de ce sa nu va jucati un pic? Va veni si ziua asumarii responsabilitatilor, dar nu acum!



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ia-ti o zi doar pentru sufletul tau in care sa scoti romantismul la lumina, sa te bucuri de tot ce vezi frumos in jur, sa iti arati latura sensibila. Nimic nu pare sa-ti deranjeze calmul, ca atare poti folosi de minune aceasta atmosfera tihnita pentru a te ocupa de lucrurile care iti imbata simturile. Parfumurile, gusturile rafinate. muzica placuta in fundal, imaginile superbe, texturile delicate, toate acestea trebuie sa faca parte din meniul tau, astazi, pentru ca simturile tale sunt foarte sensibile la tot ce e mai frumos si mai bun. Inconjoara-te de flori, pe cat posibil, chiar daca esti in plina iarna, sau de parfumuri florale sau de imagini care iti amintesc de anotimpuri colorate, pentru ca decorul iti va schimba major si tonusul, aducandu-ti zambetul pe buze. Redescopera deliciile vietii!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Iubirea cere rabdare, deci nu pretinde de la persoana iubita sa-ti ofere tot ce are de oferit uite-asa, din prima. Intra in aceasta relatie, sadeste ceea ce se va ridica intre voi si intretine aceasta minunata investitie pana la roadele cele mai frumoase. Esti intr-o relatie care are toate sansele sa-ti daruiasca enorm, dar nu trebuie nici sa sari peste etape, nici sa astepti miracole peste noapte, ci sa te implici trup si suflet cu convingerea ca toate vin la timpul potrivit. E o relatie demna de lauda, dar nu astepta sa ajungi repede la un anumit tel: si calatoria pana acolo face parte din frumusetea relatiei.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca ai mai avea nevoie de cateva ore pentru un anumit scop si nu stii de unde sa le scoti. E o chestiune de organizare eficienta a orelor pe care le ai totusi la dispozitie, renuntand, pe cat posibil, la sarcinile care nu sunt urgente, la treburile minore care mai pot astepta, la sarcinile pe care le mai poti pasa si la altii. Iata cate solutii ar mai fi la dispozitie si, daca te folosesti de ele, vei vedea dintr-o data cat se goleste lista ta de sarcini si vei gasi acele ore de care mai ai nevoie! Incepe, deci, sa faci putina ordine prin agenda si sa dai afara ceea ce nu e obligatoriu in acest moment.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

De cate ori ti-ai spus in ultima vreme te iubesc? Da, chiar tie! Hm, probabil o faci mult prea rar, ca atare e un moment bun sa te privesti cu ochi ingaduitori, admirativi, cu mai multa stima de sine, pentru ca detii toate calitatile care te fac demn de a fi iubit. Daca nu te iubesti pe tine insuti asa cum esti, cum ai vrea sa te remarce ceilalti si sa te adore? Priveste-te in oglinda cu un dram de detasare, nu pentru a-ti vedea defectele, asa cum adeseori faci, ci pentru a-ti descoperi maretia, unicitatea, miracolul care il reprezinti pe aceasta lume. Spune-ti cat de multe ai primit de la viata, de la destin, de la Dumnezeu, si ai sa vezi ce lunga e lista si atunci vei spune cu intelepciune si iubire: sunt fericit!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca pleci la drum astazi, stai cu urechile palnie la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca informatiile interesante vin de pretutindeni. Fii receptiv la sfaturi, la idei, la cuvintele care se aud in preajma, pentru ca, printre ele, se afla si unele informatii care se vor dovedi a fi esentiale pentru planurile tale. Cele mai bune vesti nu sunt accesibile aici, alaturi de tine, ci la o oarecare distanta de casa. Ori iei legatura prin telefon sau alte mijloace de comunicare cu acele zone, ori ajungi personal pe acolo datorita deplasarilor de azi, dar te intorci acasa cu inca o experienta acumulata. Daca ai sta pe loc, nu ar aparea aceasta ocazie minunata de a mai invata ceva util.



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Inainte de a construi viitorul, fii sigur ca ai lasat trecutul in cea mai stabila forma, ca sa nu te intorci acolo cand ti-e lumea mai draga. Ai foarte multe idei excelente pentru ziua de maine si abia astepti sa incepi sa le pui in practica, pas cu pas, dar e nevoie sa arunci si o privire in urma. Poate unele din planurile actuale depind de ceea ce ai realizat pana in acest moment sau lectiile deja asumate pot ajuta la ridicarea unui nou etaj la constructia de pana acum. Ai o viziune foarte clara asupra viitorului tocmai pentru ca ti-ai invatat foarte bine lectiile trecutului! Acum stii clar incotro mergi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții