Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 3 August 2015

Written By NIKE B. on duminică, 2 august 2015 | 06:53


Horoscop de azi Luni 3 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 3 August 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Privesti la partenerul tau si nu-ti vine a crede ce atitudine noua observi la el! Se tine de cuvant, isi ia angajamente solide, isi ofera dovezi concrete de loialitate si iubire, ceea ce nu poate fi decat un motiv de a investi si mai multa incredere in el. Iti spune clar ce vrea de la tine, ca asteapta ca relatia voastra sa prinda si mai mult radacini, ca e pregatit sa-ti asume responsabilitati mature, deci e un semn ca relatia voastra a devenit extrem de serioasa si ai pe cine te baza. Ti tu te-ai schimbat in ultima perioada, dar el s-a schimbat mai mult si cand te uiti la el iti inspira deplina securitate!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Daca o anumita relatie lasa de dorit si nu mai gasesti cai de a te apropia de acel om care iti creeaza neplaceri, ar fi bine sa te gandesti inca o data daca merita efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranta, din alta directie, ai primi mult mai mult si ai fi mult mai fericit, dar daca tu te cramponezi neaparat de cineva, nimeni nu te poate opri sa-ti oferi singur motive de dezamagire. Ai vazut de atatea ori ca acea persoana de care te tii cu dintii nu merita nici pe departe dragostea sau increderea ta! Rupe-te de ea si cauta in jurul tau alti oameni care ar avea mai multe de oferit si mult mai placute inimii tale! Fii pregatit sa spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Bucura-te din plin de nivelul la care ai ajuns, priveste numai jumatatea plina a paharului pentru ca sigur ai realizat multe din ce ti-ai propus si ai cu ce te lauda. Lasa modestia la o parte, nu are rost sa imbraci o haina smerita care nu ti se potriveste, cand tu ai atatea lucruri minunate cu care te poti prezenta lumii cu cea mai stralucitoare atitudine de invingator. Ai un mare motiv de satisfactie, ori un succes recent, ori o luna plina de reusite care te face sa extragi acum o concluzie pozitiva despre tot ce ai realizat, ca atare nu o face pe modestul, asteptand sa te laude altii, ci vorbeste singur de motivele tale majore de satisfactie.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu sta sa analizezi o situatie negativa pe toate partile, pentru ca vei gasi din ce in ce mai multe motive de suparare si iritare. Mai bine iti pui mintea la contributie pentru a gasi iesiri din acest impas, pentru ca mintea ta e creativa si descopera unele din cele mai stralucite idei. Poate in momentele mai pesimiste nu esti tu chiar atat de indraznet spre teluri marete, dar suferinta naste de multe ori solutii geniale. Nu te mai chinui atat cu suspine si lacrimi, ci iesi din starea ta nefasta cu un plan nou de zile mari, care e acolo in mintea ta si asteapta sa fie eliberata pentru a da roadele scontate. Nu-l lua, deci, pe nu in brate, pentru nimic in lume!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Uneori nici nu e nevoie sa faci eforturi imense pentru a-ti indeplini visele. Ajunge sa trimiti in eter marile tale dorinte si sa astepti sa se manifeste. Exista o lege a universului care atrage in calea ta tot ce gandesti, deci de aici trebuie sa inceapa efortul tau personal: de a avea grija ce gandesti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiti sa intre in viata ta cu adevarat. Stai si mediteaza, iti prieste de minune aceasta stare aparent pasiva, dar tu in acest timp nu stai deloc degeaba, pentru ca mintea ta construieste lumi fantastice care au toate sansele sa se materializeze intr-o zi doar pentru esti convins ca gandurile tale prind viata.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Reusesti sa creezi o punte de legatura fantastica intre lucrurile inaltatoare, spirituale, si cele strict materiale, fara sa lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de usor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, si folosesti aceasta minunata inspiratie in viata ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru ca tu demonstrezi, acum, acea vorba precum in cer asa si pe pamant. Norocul tau vine de sus iar bunatatea ta se reflecta inapoi spre ceruri, creand cea mai puternica legatura cu ceea ce numai inima ta stie ca se afla deasupra. In ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu judeca lucrurile doar pentru ca nu se petrec asa cum ai fi dorit tu, pentru ca socoteala ta nu e neaparat cea mai buna. Undeva acolo sus lucrurile sunt programate complet altfel decat ti-ai propus tu si oricat te-ai stradui tu sa sari peste etape sau termene, tot asa cum ti-e scris se intampla. Mai bine accepti ritmul firesc de evolutie al lucrurilor, fara a comenta atata ca nu e cum visai tu, pentru ca, atunci cand vei ajunge la capat, vei descoperi ca intr-adevar aceasta era calea cea mai corecta si momentul cel mai potrivit. Ai incredere in cursul divin si nu mai carcoti atat!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Numai vesti bune se indreapta astazi spre tine, dar te cam indoiesti de ele. Daca incepi sa le analizezi pe toate partile, e si normal sa li se mai diminueze energia pozitiva, pentru ca ajungi sa descoperi si aspecte nu tocmai placute la ceea ce prea a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te incarci doar de energia buna care se resimte, nu cauta nod in papura cu orice pret, pentru ca atunci cand sapi dupa ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele si strica din bucuria aparenta. Lasa-te invadat de lucrurile minunate care se petrec in jurul tau si arata-ti fericirea cat mai clar, cat mai sonor, cat mai energic, pentru ca ai motive!



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Visezi la viitor cu ochii deschisi si ceea ce se prefigureaza in mintea ta te entuziasmeaza la maximum. Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti. Fiecare zi care te apropie de acel mare scop are un rol, pentru ca mai inveti ceva pe parcurs, mai adaugi ceva la constructia respectiva, mai completezi visul cu unele elemente, si daca totul ar evolua prea rapid spre tinta cea mare, ai descoperi ca nu a iesit chiar asa cum ai fi dorit. Bucura-te ca ai timp destul la dispozitie pentru a ridica acest edificiu exact asa cum il visezi!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Ceea ce iti doresti tu cel mai mult in acest moment are toate sansele sa se materializeze, dar e nevoie si de o strategie foarte precisa, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinta (desigur, e importanta, pentru ca e scanteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie si de vointa, si de organizare, si de capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai pornit. Esti in fata unui proiect important, de cursa lunga, care va avea urmari dintre cele mai grozave, dar gandeste-te la mijloacele pe care le ai la dispozitie, la resursele la care trebuie sa apelezi, la oamenii pe care sa-i atragi in planul tau. Va iesi excelent, pentru ca te bazezi pe un management propriu extraordinar.



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Privesti prea suspicios o anumita relatie care ar merita mai multa incredere din partea ta. Te porti extrem de prudent fata de acea persoana, dar… stii cum se spune: de ce ti-e frica nu scapi. Daca ti-e frica de tradare, de minciuna, de infidelitate, ele chiar vin! Daca ti-ai deschide mai mult mintea si inima in fata sa, v-ati cunoaste mai bine si ai vedea ca nu are rost sa impui distanta. Ba chiar s-ar putea sa descoperi ca simtiti sau ganditi la fel in unele momente si va aflati pe aceeasi lungime de unda. Din cu totul alt punct de vedere, una din relatiile tale de suflet, evolueaza atat de bine, ca aproape comunicati telepatic, fara sa mai fie nevoie de cuvinte. E o placere sa dezvolti asemenea relatie!



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai facut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat in jurul unui scop comun, dar nimic nu e vesnic. Nici prieteniile nu dureaza o viata, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea sa te retragi din acest mediu si sa-ti cauti alt sens. Priveste inapoi, la perioada in care ai fost parte din acest grup, cu deplina recunostinta, pentru ca ai invatat multe de la acei oameni care ti-au tinut companie o vreme. A fost un schimb reciproc de idei, de opinii,d e energii, de sprijin, dar acum e timpul sa pleci. Grupul se destrama si numai de voi depinde ce amintire va veti purta unii altora de acum inainte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții