Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citeste Horoscopul zilei de Sambata 29 August 2015

Written By NIKE B. on vineri, 28 august 2015 | 06:13


Horoscop de azi Sambata 29 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 29 August 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

In interiorul tau e o furtuna de trairi si de ganduri greu de controlat ce te face sa te comporti ciudat. Multi vor interpreta gresit atitudinea ta, pentru ca, din cauza stresului, esti mai tacut, mai retras, mai pasiv, fara sa faci nimic, ca sa nu strici ceva. Multi vor spune ca esti slab, ca e un semn de teama sau de lasitate ceea ce afisezi tu, dar tu consideri ca e mai intelept sa stai pe margine, fara sa intervii, mai ales atunci cand atmosfera e incarcata. Daca ai spune ceva, ai putea tensiona si mai mult lucrurile, ca atare incerci sa te abtii cat poti, sa nu faci ceva nelalocul lui.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Tu iti vezi de treaba cu seriozitate si simt de raspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care iti stau alaturi si care fac tot posibilul sa profite de eforturile tale si sa traga, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine. Mai bine iti urmaresti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru ca azi nu merita sa oferi nimic celor care iti tin companie.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Tu iti vezi de treaba cu seriozitate si simt de raspundere, dar nu la fel se poate spune de cei care iti stau alaturi si care fac tot posibilul sa profite de eforturile tale si sa traga, mai apoi, succesul doar pe turta lor. Fii foarte atent cu cine lucrezi sau cui iti oferi azi serviciile, ca nu cumva sa fie vorba de niste profitori mincinosi care se bucura de tot ceea ce faci, iar la final isi asuma ei toate creditele, uitand chiar sa-ti si multumeasca pentru rolul jucat de tine. Mai bine iti urmaresti doar propriile tale scopuri, cu un dram de egoism chiar, pentru ca azi nu merita sa oferi nimic celor care iti tin companie.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Daca cineva te invita azi intr-o mica aventura, nu refuza pentru ca efectele acestei iesiri din monotonia zilnica vor fi benefice pentru sufletul tau. Te intorci acasa revigorat, remontat, plin de optimism si veselie, ceea ce iti ofera certitudinea ca exact de asta aveai cu adevarat nevoie: sa ti se ofere mai multa atentie, dar sa iti acorzi tu tie insuti mai multa atentie, pentru ca ai cam neglijat in ultima vreme nevoile tale personale. Simti nevoia sa povestesti si altora ce mult iti doresti anumite lucruri, si, prin simpla verbalizare a acestor dorinte, deja le-ai transmis pe calea lor spre materializare. E doar o chestiune de timp pana le vei vedea acolo, langa tine!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Chiar daca nu ai alaturi de tine persoana cea mai potrivita pentru starea in care te afli, nu generaliza spunand ca esti singur, ca nimeni nu te iubeste sau nu te intelege. E doar o perioada mai terna, mai rece, in care resimti un oarecare blocaj de comunicare cu cei din jur, mai ales in relatia cu sexul opus, care merge cel mai defectuos. Femeile nu sunt sustinute de barbati, barbatii nu sunt intelesi de femei, si de la o banala confruntare la un conflict conjugal nu mai e decat un pas. S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranta, deci nu-l privi pe cel de langa tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece si el prin momente dificile, la fel ca tine. Sunteti la fel de stresati, deci intelege-l!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu accepta doar sa fii condus din umbra, ci, in situatia de fata, trebuie sa preiei chiar tu fraiele unui anumit demers. A fi simplu calator intr-o masina condusa de altul, nu se va dovedi a fi cea mai potrivita atitudine, deci lupta cu dorinta altora de a-ti da ordine ci incearca sa faci chiar tu totul. Altceva e sa incerci decat sa renunti la lupta si a-ti accepta pozitia de spectator la eforturile altora. Daca accepti doar aceasta pozitie de subaltern, cand ajungi la capat vei descoperi ca nu e locul in care doreai sa ajungi, deci cel mai bine e sa iei atitudine inca de la inceput, ca sa nu fii ghidat intr-o directie nepotrivita dorintelor tale.



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Starea neplacuta in care te afli azi nu e legata de vreo situatie din exterior care sa-ti provoace aceste emotii, ci de lipsa anumitor informatii de care ai mare nevoie. Cat timp nu stii clar incotro te indrepti si pe ce resurse te poti baza, e normal sa calci grijuliu, ca pe coji de oua. Tocmai pentru ca nu esti inca foarte bine edificat in privinta rezultatelor care te asteapta la final, fii foarte prudent, nu te avanta in directii neverificate si stai cu ochii la factorii de risc. Nici sa exagerezi nu e bine, ca si cum ar fi peste tot doar piedici si inamici, pentru ca atunci chiar ca se termina altfel decat ai fi dorit! Cineva te-ar putea ajuta in aceasta situatie, daca ai lasa orgoliul si ai cere sfaturi!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut. Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Ai curaj sa visezi, sa creezi din propria ta imaginatie lumi frumoase, pentru ca esti intr-un moment de creativitate maxima. Tot ce se naste acum in inima sau in mintea ta are mari sanse sa devina realitate foarte curand, pentru ca prinzi un val ascendent care te propulseaza in varf mult mai repede. De fapt, esti foarte motivat de acest vis si, pentru ca vrei sa ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insisti, depui eforturi pentru ca nu ai rabdare pana acolo. Pastreaza acest elan cat mai mult timp, pedaleaza repede! Vizualizeaza sau verbalizeaza ceea ce speri sa primesti, caci primul pas spre concretizarea unui scop e sa ti-l stabilesti tu foarte clar in minte.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Azi este o zi a schimbului de sfaturi, de gesturi, de energii, pentru ca si tu poti fi altora de ajutor cu ceea ce stii, dar si altii pot participa cu bucurie daca ii inviti sa ti se alature. Pe cine te poti baza cel mai mult daca nu pe cei din familie, ca arare priveste-ti rudele, parintii sau copiii, ca pe cei mai buni prieteni la greu. Ei vor sari in ajutorul tau fara sa stea pe ganduri, dar si tu esti capabil de si mai mult pentru cei care iti cer sfaturile. Relatia parinti copii este astazi in prim plan, pentru ca aici se petrec cele mai frumoase momente de daruire, devotament, apropiere, sprijin. Esti fericit ca sunteti impreuna si faceti totul cu drag unii pentru ceilalti!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Nu te lua dupa parerile nedrepte emise de unii la adresa ta pentru ca te pot influenta negativ fara rost. Ai incredere in valoarea ta, in imaginea ta, in ceea ce reprezinti si simte-te bine in pielea ta, fara a tine cont de comentariile critice venite de la cei care nu te au la suflet. Tot ce auzi azi in jurul tau sunt rautati, ca semn al invidiei unora, dar nu uita: cand esti barfit si ai inamici, e semn ca esti un om de valoare si asta ar trebuie sa te ridice si mai sus, deasupra tuturor. Prefa-te ca nu auzi ce spun ceilalti, pentru ca sunt acuze nemeritate. Fii sigur ca tu esti minunat, esti frumos, esti adecvat oricarei situatii, iar ceilalti sunt niste rai: evita-i!



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Chiar daca vezi cu ochii tai ca nu poti duce chiar acum la indeplinire un plan in care ti-ai pus atatea sperante, hei, nu abandona! Ce-i cu figura asta lunga si bosumflata? Totul va merge ca pe roate altadata, dar nu azi si nu in aceste conditii, ca atare vezi ce ai scapat din vedere, de ce nu merg lucrurile asa cum ai dorit, pentru ca sigur ai uitat sa rezolvi ceva la timpul potrivit. Uneori, un hop, chiar daca pe moment te demoralizeaza, se va dovedi a fi cel mai bun lucru pentru a te motiva sa te apuci de altceva. Asteapta, mai cauta si alte variante, pentru ca cea pe care te-ai fixat nu e nici singura si nici cea mai buna cale de a ajunge acolo unde visezi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții