Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 2 August 2015

Written By NIKE B. on duminică, 2 august 2015 | 06:40


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 2 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 2 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi nostalgiile și melancolia, sunt la ele acasă. Amintirile și o ușoară stare de hipersensibilitate te guvernează. Și probabil, nu te vor lăsa să vezi partea plină a paharului în evoluția relației tale de iubire. Cert e că, vă iubiți enorm, tu și ființa ta dragă! Iar destinul și de data asta, îți dă o șansă de reculegere a momentelor importante și cu adevărat valoroase, pe care le-ați adunat împreună. Clipă de clipă! Zi în care fanteziile tale , se pot transforma în niște momente pline de pasiune și dramatism. Vă puteți organiza o zi plină de erotism, provocări și partide de amor! Favorabil relației voastre și emoțiilor voastre veridice!



Horoscop pentru femeia din Taur

Acum pentru tine a venit o perioadă de reînnoire emoţională. O perioadă în care sentimentele se consumă mai degrabă în cadrul unei rutine impuse. Din cauza graficului încărcat de la servici. E una în care comunicarea cu fiinţa iubită extrem de facil poate trece de la o adversitate la alta. Aici e nevoie de mult tact, chiar dacă electricitatea contrarierilor vă incită. Azi e o zi în care vei atribui iubirii în viaţa ta o anumită valoare. Valoare sudantă relaţiei tale, cu perspectivă de mariaj de ce nu?!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi poate fi o zi uşor tensionată pentru tine. S-ar putea ca senzaţia ta emotivă să fie una încrîncenată. Uşor depresivă. Astea s-ar putea să vină din necesitatea ta acerbă şi obsesivă de stabilitate relaţionalo-afectivă. Indicat ar fi să înţelegi că timpurile astea negreşit îţi vor aduce o depurgare de mult fals în sectorul tău emoţional. Inclusiv de persoanele nefavorabile sau neiubite de tine. De emoţiile contrafăcute. Urmăreşte foarte bine potenţialul relaţiei în care eşti cu bune şi rele, iar dacă merită efortul păstreaz-o. În ea s-ar putea să găseşti o comoară nepreţuită, de viitor!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi în care comunicarea, colaborarea cu ființa dragă va fi la maximum favorizată. S-ar putea ca tot azi, în cazul în care nu ai pe cineva să întîlnești pe cineva de sex opus cu care să legi o potențială relație. Și deoarece asta mai e o perioadă în care poți vindeca niște răni sentimentale, tot azi mai e posibil să le poți readuce în realitate prin verbalizare, expunere prin comunicare! Zi în care emoțiile profunde te vor ajuta să scoți la iveală anume acele fire de contact de care ai nevoie, ca povestea ta de iubire să meargă.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi ușor tensionată emoțional. Cînd gama largă de senzații emotive vor trebui sacrificate unei retrăiri interiorizate și inhibate în propriul subconștient. Asta s-ar putea să te facă deloc colaborator\oare bună în relația ta de cuplu. Ai mare nevoie să îți revizuiești propriile simțuri și sentimente, atîta timp cît ele există vizavi de cel\cea pe care îl\o iubești. Indicat ar fi să fii mai cooperant\ă cu ființa iubită. Căci relația voastră chiar are multe părți bune. Iar acum e momentul să le observi și să iei cei mai bun de la viață.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi poți avea parte de o revelație sentimentală. De o oportunitate în a-ți reînnoi culmile amoroase cu principii noi, cu șanse noi de izbîndă a relației tale. S-ar putea ca colaborarea ta cu ființa dragă să fie posibilă. Să aibă tangențe cu realitatea în sfîrșit! Mai ales atîta timp cît tu nu vei mai lăsa tăcerea să se manifeste, în defavoarea unei buni colaborări prin comunicarea a ceea ce simțiți defapt. Azi e o zi splendidă pentru expansiunea unor detalii sudante a cuplului vostru.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi cea mai mare energie s-ar putea să-ți fie acaparată de rutina zilei, arhiplină. Urmărește o claritate a gîndurilor și exprimărilor emoționale vizavi de ființa dragă. Pentru că în direcția aia s-ar putea să se ducă lupta. Probabil iubitul\ta tău\ta se simte cumva strîmtorată afectiv. Tot încearcă să-și ascundă emoțiile și sentimentele pe care le nutrește față de tine. Abordînd o tactică de limitare a exteriorizării acestora. Azi vei obține un echilibru relațional garantat, dacă vei ști cum să îmbini utilul cu plăcutul. Și obișnuitul cu neverosimilul emoțional în viața ta.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e ziua în care tot ce se va face, se va face ,,din,, și ,,pentru,, iubire! S-ar putea ca asta să fie una din zilele extra încărcate cu energie amoroasă. Cînd informația cu referire la sentimentele, emoțiile tale și ale persoanei iubite te va ajuta să ai acces la o altă lume afectivă. Acuma e momentul cînd deciziile pe care le vei lua, vor avea tangență directă cu viitorul imediat următor al vieții tale de cuplu. Mai ales că ființa iubită încă rămîne o mare dilemă pentru tine! Prea multe confuzii se produc, încă. Indicat ar fi să nu lași deziluziile să vă strice povestea de iubire!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi în care vei avea parte de niște interiorizări emoționale, de ordin analitic. Probabil îți vei dori să contemplezi mai mult ceea ce simți. Vei avea nevoie să pui totul la punct într-un mod mentalizat. Poate ușor prea logic, pentru un mers normal al lucrurilor. Pentru o armonie deplină interioară, trebuie să înțelegi că de cele mai multe ori taciturnitatea sau fatalitatea relațională vine din incapacitatea exprimării adevăratelor sentimente. Acuma e o perioadă de maximă importanță în evoluția sectorului tău afectiv și relațional, cînd destinul îți cere veridicitate și valoare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi vei fi prins într-un val al mesajelor scrise, convorbirilor telefonice, cunoștințelor în plină stradă. Sau în drum spre servici, casă, cumpărături. Mare atenție însă la tiparul în care îți expui poziția sau emoțiile. S-ar putea ca o ușoară tensiune de păreri și viziuni să te pună pe tine și ființa dragă, într-o situație în care extremele exprimărilor vor putea lua forma unor conflicte. Indicat încă rămîne să armonizezi cele două laturi ale fiecăruia din cuplul vostru. Tu mai puțin expansionist\ă și orgolios\oasă. Ființa dragă mai puțin categorică și domestică. Făceți-vă cît mai mult timp pentru îndeletnicirile ambilor, corelîndu-le periodic!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi frumoasă cînd ușor ușor poți simți energia, exaltarea și curajul să vrei să schimbi lucrurile în mai bine. Vizavi de sfera emoțională a vieții tale. Probabil vei fi tentat\ă să-ți lărgești orizonturile, acceptînd o stare anume a relației tale. Și promovînd-o spre noi culmi ale unui viitor luminos în doi. E nevoie însă să nu lași cumva deziluzia să-ți ea din speranța împlinirilor. Oricum puțin cîte puțin ființa dragă îți va fi alături în tot ceea ce vei întreprinde, ori face. Perioada favorabilă poveștilor de amor!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e ziua cînd o hiperbolizată doză de senzații emoționale acute vă va cuprinde relația ta cu ființa iubită. Probabil în sufletul tău vei avea nevoie de niște afirmări, sau confirmări de iubire. În caz contrar s-ar putea să devii extrem de suspicios\oasă. Iubești, dar s-ar putea ca persoana la care ții să fi devenit ușor suspectabilă. Ceva se înîmplă cu ea, de nu poți s-o mai înțelegi. Indicat ar fi să lași lanțurile mai lejer, astfel încît naturalețea să-i creeze senzația de prospețime și degajare în relație. Nicidecum inversul!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții