Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 30 August 2015

Written By NIKE B. on duminică, 30 august 2015 | 06:44


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 30 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 30 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi nostalgia, părerile de rău, probabil ușoare doze de suferință îți vor sălășlui intimitatea sufletului, imaginației tale. Acum e momentul în care dragostea pur și simplu e tema zilei. Ești extrem de amorezat/ă, însă se pare că ceva nu merge. Sau poate oferi prea puține șanse de reușită. Gîndește-te însă la acea parte din viața ta, care cere maximă maturitate. Dar mai ales responsabilitate din partea ta. Și vei înțelege de ce viața îți pune în fața anume astfel de examene!



Horoscop pentru femeia din Taur

Dragostea pentru tine de la o vreme e o sursă de inspirație, imaginație, fantezie intensă. Urmărește firele trase la suprafață de subconștient și vei sesiza, că probabil acele suferințe sau neajunsuri sunt numai și numai în capul tău. Azi vei avea posibilitatea să vezi și partea bună a paharului. Mai ales dacă vei lăsa grijile cuplului tău deoparte. Și ve-ți ieși împreună undeva în oraș să vă distrați. Direcția club, amici ar fi ideală!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi emoțiile tind să acapareze o latură primordială, de vază în viața ta. Preferi să dai totul pe dinafară. Să te manifești public. Să îți demonstrezi valorile pe care le-ai acumulat pînă acum. Relația ta este una care te face din ce în ce mai împlinit, din ce în ce mai fericit. Totuși etapa de maturitate la ca care ești supus/ă actual, o poți simți ușor spus ca și o piedică. În calea fericirii cuplului tău. Totuși, dacă stai mai bine să te gîndești, vei înțelege că asta nu e altceva decît o perspectivă de evoluție a ta. Și a emoțiilor pe care le nutrești, față de partenerul/ra tău/ta de cuplu!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi s-ar putea să resimți o nouă briză, proaspătă de aer în cadrul relației tale. Dar mai ales în cadrul viziunii și rațiunii tale, asupra lucrurilor. Acum îți propui să reîncepi totul de la început! Să te pui bine financiar, să încerci să îți aranjezi bine gîndurile pe rafturi. Adevărul este că schimbările sunt la un pas de a fi realizate. De aceea indicat este să îți stabilești scopurile și să îți continui calea propusă.




Horoscop pentru femeia din Leu

Senzația de deziluzie, decepție astăzi îți acaparează domeniul comunicativ. Senzația de frustrare o resimți la nivel de schimb de gîndire, colaborare cu cel/cea de lîngă tine. Chiar dacă necesitatea de a ține conversații, de a da explicații sau poate de a le cere este foarte marcantă nu te mai simți în apele tale. Ceva nu mai merge. Nu mai puteți înghiți niște adevăruri! Sau poate niște minciuni astfel camuflate!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ultima vreme necesitatea de posesivitate este una extrem de intensă. Partea financiară joacă un rol extrem de important. De aceea azi poate exista un conflict, o dilemă la acest nivel. În cadrul relației tale cu ființa iubită. Rolul tău acum este de a nu da frîu liber constrîngerilor și asupririlor vizavi de cel/cea pe care îl/o iubești. Sau pur și simplu ca și ideie asupra domeniilor vitale, caracteristice cuplului tău!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi probabil vei resimți doza de presiune emotivă, din cauza graficului zilei. Supraplinul responsabilității cuplului tău, vine din direcția rutină zilnică. A momentelor prime, care face ca relația ta să meargă sau nu. S-ar putea însă să existe o doză de deziluzie verbalizată. Probabil idealurile de la o vreme încoace au fost ridicate la un nivel mult prea înalt. Iar acum deprimarea poate căpăta o formă majoră. Una peste alta, azi înveți să prețuiești mai mult pragmatismul, stabilitatea cuplului tău!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acum probabil rănile din interiorul tău, tind să creeze probleme în relaționarea cu ființa iubită. Orgoliile s-ar putea să fie prea mari. Afecțiunea are o latură de pesimism în interiorul și deplinătatea sensului acesteia. De aceea urmărește sau indicat ar fi mai degrabă să dai dovadă de mai mult exprimare afectivă. Iubirea pe care o resimți ca sălășluindu-ți cuplul tău, s-ar putea să nu o exprimi prin forma tocmai prezentabilă unui bun mers al lucrurilor.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi există o mare doză de senzații de insatisfacție sentimentală. Una inhibitorie de moment. Vremurile restriște sunt la un pas de a înghiți armonia cuplului tău. De aceea trebuie să înveți să fii extrem de consecvent în comportamnetul tău. Vizavi de relația ta, de cel/cea care ești ca și individualitate, comportament. Sau pur și simplu să devii mult mai așezat în făgașul tău interior. Ca și individuum. Ca și latură a celulei tale familiale. Care la rîndul său compune armonia în sectorul vieții tale afective!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astăzi emoțiile tale vor lua o formă vizionară, schimbările și dorința de expansionism o vei resimți prolifică. Acea doză de decizii, probabil care el ei acum. Sau cel mai probabil, iluminarea de care dispui la momentul actual, atît de ordin afectiv cît și de ordin mental te vor ajuta să evoluezi. Net superior etapelor precedente din viața ta! Acum e momentul în care sentimentalismul dă pe dinafară. iar senzația de platonicitate este din ce în ce mai intensă!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi profunzimea simțirilor, emoțiile tranșante vor fi cele care vor guverna situația cuplului tău. Acum e perioada în care baza materială, siguranța zilei de mîine, stabilitatea sunt indicii cei mai importanți în viața ta de cuplu. De aceea acum mai mult ca niciodată este nevoie de multă transformare la nivel emoțional, la nivel profund interior. Astfel încît, schimbările să te facă să evoluezi enorm în vederea spirituală, afectivă, relațională.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi importanța relației tale este imensă. De la o vreme schimbările, adierea aceea de revoluții, schimbări în direcția afectivă este absolut necesară. Resimți transformările ca și prolifice atît planului vital, cît și schimbului de păreri opinii în cadrul cuplului tău. Mai ales la nivel evolutiv, filosofic, te ajută să crești, să te schimbi. Una peste alta, acum mai mult ca niciodată este momentul în care destinul te ajută să depășești limitele și să iei deciziile de rigoare, în favoarea reformelor afective.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții