Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 August 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 1 august 2015 | 06:44


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 1 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea să resimți o nouă briză, proaspătă de aer în cadrul relației tale. Dar mai ales în cadrul viziunii și rațiunii tale, asupra lucrurilor. Acum îți propui să reîncepi totul de la început! Să te pui bine financiar, să încerci să îți aranjezi bine gîndurile pe rafturi. Adevărul este că schimbările sunt la un pas de a fi realizate. De aceea indicat este să îți stabilești scopurile și să îți continui calea propusă.



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi s-ar putea ca segmentul relațional să fie unul de primă importanță în viața ta. Totuși s-ar putea ca colaborările cu ființa iubită să fie din ce în ce mai supuse limitărilor. Probabil, vei resimți un comportament mai rece, rigid a acesteia vizavi de tine. Fobiile și angoasele pe care ți le tot alimentezi în interiorul sufletului tău, emoțiilor tale s-ar putea să fie cauza care nu lasă relația să se dezvolte. Astăzi optimismul este necesar în colaborare.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei avea parte azi de multe reînnoiri la nivel emoțional. S-ar putea să primești niște vești de la mare depărtare. Ființa iubită este probabil cea care actual, te face să întrezărești necesitatea ta de a evolua. Pe diverse planuri vitale. Dar mai ales, și în mod special pe plan mental, filosofic. Acum e vremea în care te poți maturiza, pe plan sentimental și relațional, mai ales în urma apariției unui copil. Care să vă unească cuplul și mai mult. Dar mai ales care să îți ofere capacitatea să percepi iubirea ca și un concept aparte!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi resimți emoțiile care te guvernează extrem de tranșant! Ca și un plan de resistematizare a ta ca și individuum. Dar mai ales ca și o conștientizare, că orice etapă de creștere în viață, are nevoie de transformări ciclice. Acum treci printr-o perioadă în care valorile contează cel și cel mai mult. De aceea urmărește ca legămîntul relațional să fie unul guvernat de nișe profund valorice în viața ta!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi relația pentru tine e una dintre cele mai importante tematici! Partenerul de cuplu devine ușor ușor centrul universului pentru tine. Acum este momentul în care trebuie să faci schimbări majore, în planul relațional. Este nevoie să alegi bineînțeles ghidîndu-te de ipoteza: ,,Suntem ceea ce reprezint eu în raport cu tine!,,. Și nu inversul. Principiu pe care îl abordai anterior. Acum mai mult ca niciodată trebuie să te simți important/ă, împlinit/ă, realizat/ă! Abia după aia și relația ta va prinde forme realistice, majore!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Treci printr-o perioadă de ușoare crize la nivel relațional. S-ar putea să fie din cauza banilor. Sau din simplul motiv, că ai nevoie de schimbări majore în viața ta. Bineînțeles, cel mai mare aport în direcția unei bune armonii de cuplu, ar fi conexiunea ta la partea realistică a situației. Indicat ar fi să știi să balansezi echilibrat între obligațiunile și drepturile fiecăruia dintre voi. Astfel încît, momentul de respiro de care aveți nevoie să fie ciclic abordat în cadrul relației voastre. Azi ai nevoie să combini munca, rutina cu senzațiile extrafine emotive din cadrul poveștii tale de iubire!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Acum cu siguranță e o perioadă cînd rutina și cariera ta te poate face din ce în ce mai agitat\ă. Îți poate periclita chiar și relația. Poți avea senzația unei tensiuni interioare, care nu îți mai dă pace să te relaxezi. Probabil iubești, vrei să fii alături de cel\cea la care ții. Dar emoțiile tale să le prezinți sub un alt tipar, alt aspect. Mare atenție la crizele tale interioare, mai ales vizavi de tot ceea ce reprezintă transormări. S-ar putea să te facă prea rigid\ă și categoric\ă în a lua decizii! De unde și posibilitatea de a rupe fără motive marcante povestea ta de iubire!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi poți avea o senzație de amorezare, urmată de frici sau obsesii interioare. Sau pur și simplu o stare emoțională ușor bulversată, controversată! S-ar putea ca siguranța de care ai nevoie, să fie însoțită de o acută senzație de preselecție a ceea ce îți dorești intens și profund! Cel mai bine ar fi, ca o perioadă să lași lucrurile să se aranjeze în voia lor. Să colaborezi mai mult cu ființa iubită într-o atmosferă naturală, neforțată. Fă astfel încît, graficul zilnic să nu îți creeze disconfort în a-ți trăi povestea de iubire frumos și magic!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi în relație cu ființa iubită vei avea mare nevoie să asculți cu atenție vocea intuiției. Mai ales dacă evoluția etapei relaționale în care sunteți actual implicați, ține de o hotărîre. O luare de decizii expromtă! S-ar putea inima să ia într-un timp mai scurt decizii, decît ar putea-o face mintea! De aceea ar fi bine să lași ea să aleagă, cea mai bună cale pe care aveți de mers ambii în continuare. Pe una de răscruce sau împreună spre un înnalt comun. O relație în care există mai puține tangențe de realitate, s-ar putea să nu aibă prea multe să vă ofere. Sau loc pentru evoluție.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea ca azi să începi să conștientizezi într-un mod intens importanța relației tale de cuplu în viața ta! Necesitatea de a fi împreună cu ființa iubită, ar putea înclina balanța în defavoarea serviciului. Pentru care probabil ai depus și așa prea mult efort și timp! Acuma însă e vreme de socializat, colaborat, comunicat cu cel\cea pe care îl\o iubești. Important este să reții, că indiferent la perioada dificilă care vă e pusă în față unele momente sunt bine de armonizat. În funcție de liniștea și echilibrul interior, familiar pe care vi-l doriți!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi e o zi absolut perfectă pentru tine, cînd romantismul, sentimentalismul și iubirea asaltează sectorul vieții tale emotiv cu o viteză nebună! S-ar putea să retrăiești actual povestea vieții tale. Povestea vieții tale de iubire! Încearcă să iei la maximum din oportunitățile pe care ți le oferă viața! Ai nevoie de distracție, ieșiri sub clar de lună în doi. Senzații magnifice regizorale în doi. Care să vă ducă pe culmile iubirii și amorului. Așa cum nici nu a-ți visat vreodată. Azi e una din zilele alea care pot fi reținute pe tot parcursul vieții tale!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi s-ar putea să fii predispus\ă la a resimți și retrăi toată gama de emoții și stări romantice în interiorul ființei tale. Vei avea nevoie de interiorizare și recapitulare a motivelor sentimentale din sectorul vieții tale afectiv. Bineînțeles nu merg toate strună! Relația ta se pare că a dat-o în bară la capitolul colaborări. Dar așa cum niciodată nu există numai un singur vinovat, azi încă odată ai ocazia să aranjezi toate momentele astfel încît să meargă din ce în ce mai bine! Iar în cazul în care încă iubești, să lași cale de fericire cuplului tău și poveștii tale amoroase!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții