Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 August 2015

Written By NIKE B. on vineri, 28 august 2015 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 28 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Gelozia în viața ta se pare că ia viteză din ce în ce mai sporită! Se prea poate ca iubirea și sentimentele la care ești supus de la o vreme încoace, să-ți dea clar momente emoționale tulburătoare! Relația ta de iubire poate căpăta o nuanță din ce în ce mai intensă și din ce în ce mai dramatică! Astăzi există marea probabilitate, ca să primești mesaje de amor de la ființa dragă în timpul orelor de muncă. Asta îți poate da o oarecare doză de încredere vizavi de loialitatea dînsei, față de propria-ți persoană! Însă mare atenție la doza de confuzie, la care poți fi supus pe tot parcursul zilei. Că te poate face să înțelegi greșit mesajele recepționate de la cel\cea pe care îl\o iubești! Iar ele să nu reflecte absolut deloc realitatea pe care tinzi să o presupui!



Horoscop pentru femeia din Taur

Gelozia în viața ta se pare că ia viteză din ce în ce mai sporită! Se prea poate ca iubirea și sentimentele la care ești supus de la o vreme încoace, să-ți dea clar momente emoționale tulburătoare! Relația ta de iubire poate căpăta o nuanță din ce în ce mai intensă și din ce în ce mai dramatică! Astăzi există marea probabilitate, ca să primești mesaje de amor de la ființa dragă în timpul orelor de muncă. Asta îți poate da o oarecare doză de încredere vizavi de loialitatea dînsei, față de propria-ți persoană! Însă mare atenție la doza de confuzie, la care poți fi supus pe tot parcursul zilei. Că te poate face să înțelegi greșit mesajele recepționate de la cel\cea pe care îl\o iubești! Iar ele să nu reflecte absolut deloc realitatea pe care tinzi să o presupui!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare că începi să pierzi puțin cîte puțin terenul emoțional de sub picioare. S-ar putea ca partenerul\ra tău\ta de cuplu să îți vină în întîmpinarea cerințelor tale. Însă asta, probabil nu e ceea ce ai tu nevoie la nivel emoțional. Cel mai important e că sentimentele tale, cele mai profunde nu prea au tangențe cu realitatea în care vă aflați voi doi ca cuplu. Probabil, nevoia ta exagerată de siguranță să te aducă într-o stare de ușoară inactivitate. În a lua alegeri, vizavi de relația voastră. Pe cînd ființa iubită să fie exact pe inversul tău. Are nevoie de clarificări de situație și maximum de inițiativă într-o direcție comună. Zi plină de emoții tranșante!


Horoscop pentru femeia din Rac

Este foarte probabil, că azi vei simți marea nevoie să începi viața s-o trăiești așa cum te duce capul. Ai nevoie de mari transformări, schimbări, trepte de evoluție în cadrul cuplului tău. Partenerul\ra tău\ta de relație s-ar putea să fie din ce în ce mai greu de înduplecat! Colaborarea dintre voi doi se pare că intră ușor pe un făgaș de insecuritate sentimentală. S-ar putea astăzi să fii ușor confuz, referitor la ce gen de alegere ai nevoie să faci!? Pentru ca totul să iasă ok. Un singur lucru e clar! S-ar putea ca nivelul ăsta emoțional, în care cuplu tău se face doar pe baza unei presupuse stabilități, să nu mai funcționeze! Azi comunicarea pe o notă de înțelepciune îți va aduce armonia în viața ta sentimentală!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi în domeniul iubirii și relației cu ființa iubită, ar fi indicat să îți depășești propriile frici și obsesii! S-ar putea ca acestea să fie singurele obstacole care îți încurcă de-a binelea întreaga ta relație de dragoste. Astfel, încearcă să nu mai aștepți ca norocul și fericirea să îți bată singure la ușă. Poate e nevoie și de dorința și curajul tău, ce zici?! Însă dacă și astăzi vei fi prins în valul de îndoieli și neîncrederi în propriile forțe s-ar putea, ca încă mult timp de acum înnainte să regreți acest fapt. Astfel, tărăgănarea evenimentelor e un moment absolut nedorit în domeniul tău amoros, acționează!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi în discuția cu ființa iubită, este obligatoriu să te ții fix de opiniile tale și să nu permiți să îți încalce granițele. Chiar dacă adeseori ai tendința să cazi de bun acord cu partenerul\ra tău\ta de cuplu cînd acesta\easta nu are dreptate, azi va trebui să faci tocmai inversul! Oare este nevoie de fiecare dată să mergi la compromisuri vizavi de relația ta?! Azi colectînd curaj, vei putea să-ți expui clar, direct și lejer propriile pretenții. Probabil acest demers va fi pentru ființa ta dragă o mare descoperire. Pentru tine însă, poate fi exact ca o briză de vînt răcoros în propriile-ți emoții!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi te poți trezi asaltat\ă de o insistentă atenție din partea cuiva foarte cointeresat\ă de tine. Probabil îți vei dori să aluneci ușor printre complimente, ca să nu fii nevoit\ă să iei o decizie anume. Sau invers, deoarece alegerea va sta de partea ta poți direcționa lucrurile în care parte îți dorești. Printr-un refuz diplomatic, ori printr-un accept sublim. Totul depinde de tine! În cazul în care întrezărești în cuceritor\oare un scîntei de atracție s-ar putea ca pe viitor să faceți un cuplu frumos împreună. Dacă vrei ca totul să decurgă liniștit și benefic ție, va trebui să urmărești diplomația în exprimări și replici!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astăzi pentru tine vine un moment, cînd va trebui să înveți să te mobilizezi în a acționa atent, vizionar și mediatic. Nicidecum împins\ă de stări de nervozitate, sau emoții neechilibrate. Chiar dacă vei avea un mic conflict cu partenerul de cuplu, va trebui să dai dovadă mai degrabă de înțelepciune și bună înțelegere, decît să tensionezi și mai mult situația. Ideal ar fi mai bine să încarci atmosfera cu umor. Care va reprezenta cea mai veridică cale de a soluționa problemele și dificultățile dintre voi doi. Cu o doză de rîs ve-ți putea depăși furtuna extrem de ușor. În acest mod situația creată se va limpezi parcă de la sine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi vei avea parte de o relaționare calmă, plină de armonie cu persoana iubită. Ar fi ideal ca pozitivismul să fie deviza ta pentru ziua curentă. În astfel de circumstanță, aceasta se va dovedi a fi una dintre cele mai echilibrate variante de a stabili armonia dintre voi doi. Ai nevoie de o comunicare sinceră, pe față. Pentru ca să poți să delimitezi clar diferența dintre propriile senzații, suspiciuni și închipuiri de realitatea în care vă regăsiți ca cuplu. Astăzi e o zi cînd profunzimea retrăirilor și emoțiilor te vor ajuta să iei decizii absolut corecte.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pentru tine, dragostea se pare că capătă o nouă coloristică. Atâta timp cât romantismul, pasiunea și buna dispoziție te face să îți schimbi ușor viziunea asupra relației tale. Azi primești niște mesaje emoționante de la ființa pe care o iubești. Poate ca își dorește să ieșiti undeva!? Comunicare dintre voi doi astăzi e primordială întru echilibrul cuplului vostru. Poate chiar, ajunge-ți astăzi de comun acord, referitor la niște probleme și alegeri, care vă frământau de mai mult timp încoace. Azi verbalizarea emoțiilor, plimbările și comunicarea dintre voi doi sunt cei trei piloni ai temeliei iubirii voastre!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi dispui de o oarecare șansă de noroc în ale iubirii. Vei dispune de o atenție sporită din partea se_ului opus, care te poate face mai plin\ă de exaltare și mai iubit\ă. Mai important\ă! Îți vei dori să ieși cu ceva în față și probabil ai cu ce. Dispui azi de flerul și echilibrul emoțional pentru a te face remarcat\ă public. Există probabilitatea, ca astăzi să ieșiti tu și ființa ta dragă undeva în incinta unui local sau spațiu în care să vă fie etalată relația. Ar fi indicat totuși, să fii mai atent\ă la stările tale controversate de a actiona și a întreprinde măsuri. S-ar putea pe de-o parte să te confrunți cu dorința de a aduce evoluție în sectorul tău amoros. Pe de altă parte s-ar putea să ai nevoie de o purificare din temelie a relației în care te afli! Alegerea e de partea ta, însă trebuie totul să cîntărești la maximum!


Horoscop pentru femeia din Pești

Dacă vrei să iei astăzi ce-i mai bun de la sectorul amoros al vieții tale. Atunci, fă-te auzit, referitor la ceea ce simți! Sau măcar remarcat. Dacă nu o poți face direct, păi atunci încearcă măcar prin intermediul cercului tău de prieteni. Poți invita persoana dragă la o activitate în comun cu amicii tăi, colegii de breaslă. Sau pur și simplu la un club. Unde vă veți putea relaxa ambii, simți absolut formidabil. Iubirea are nevoie de simple impulsuri mai neordinare, ceva ieșit din banalitate. Iar despre asta se pare că tu ești cel mai bun cunoscător. Mai ales, că extraordinarul și ieșirea din anonimat e ceea ce te provoacă cel mai, și cel mai mult! Tot azi poți atrage ființa iubită într-un joc pasional ușor inventiv. Vă va face împliniți, cu siguranță!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții