Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul zilei de Miercuri 25 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on marți, 24 noiembrie 2015 | 06:27


Horoscop de azi Miercuri 25 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 25 Noiembrie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu astepta ceva anume doar dintr-o singura directie, pentru ca s-ar putea ca paleta de optiuni sa fie mai larga decat o vezi tu acum. Astepti iubire de la o anumita persoana, astepti vesti bune doar dintr-o singura directie, iti legi asteptarile de o singura pasiune, or lucrurile bune pot aparea din sute de directii interesante. Fii deschis la alternative, nu-ti seta visele spre un unic scop, pentru ca ar putea trece pe langa tine multe alte idei la fel de bune. Fii gata sa primesti si lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat inainte, tot asa cum trebuie sa fii gata sa renunti la alte idei, pentru ca nu sunt singurele bune in aceasta situatie. Ia vezi cate feluri ai in meniu, nu doar cel pe care il consumi din obisnuinta de fiecare data!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este In totalitate realizabil, nu te lua dupa senzatia de moment. Da, poate exista si animozitati, poate ai dat piept cu suficiente amanari si refuzuri, dar ai sa vezi intr-o zi ca toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui ii plac usile trantite in nas, ai sa spui? Nimanui, dar cand vei ajunge la final vei intelege, ba chiar vei aprecia, ca ti s-au dat atatea hopuri pe parcurs, pentru ca si ele faceau parte din scoala vietii. Ai invatat sa lupti, sa nu renunti, sa crezi cu tarie in succesul final, sa nu abandonezi, altfel cum ai fi aflat ca le poti face pe toate? Nu tot ce pare greu sau rau, la prima vedere, chiar e in dezavantajul tau!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Candva ai emis judecati foarte aspre la adresa cuiva si tot duci dupa tine resentimentele. Azi ceva iti spune ca te-ai pripit, ca ai judecat gresit niste cuvinte fara sa analizezi unde era adevarul. Azi ai putea descoperi unele indicii care iti atrag atentia ca ai gresit in felul cum ai reactionat si vezi ca adevarul era undeva la mijloc. Recunoaste ca ai judecat pripit si intinde o mana spre reconciliere fata de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Si el abia asteapta sa iasa adevarul la lumina si sa reluati relatia pe un teren pasnic si armonios. Lasa garda jos si renunta la orgoliu, pentru a vedea clar adevarul.










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

De cate ori iti poti permite un moment de totala detasare in care sa te apleci doar asupra lucrurilor frumoase si sensibile ale vietii? Te vezi complet rupt de agitatia cotidiana ocupandu-te de floricelele din casa, facand goblen, citind poezii sau sortand timbre? Nu? Atunci incearca sa-ti imaginezi cum ar fi, pentru ca aceasta zi iti ofera exact acest gen de ragaz, in care nimic nu te impinge de la spate cu obligatii urgente, ci doar ti se ofera pe tava cateva ore complet libere in care te poti apleca spre bucuriile sufletului. Adu-ti aminte de acele activitati placute si linistite care iti insufla starea de zen!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu te uita la ceilalti si nu te compara cu ei: ca au mai mult, ca sunt mai norocosi, ca o duc mai bine, pentru ca nu de aici iti extragi tu fericirea. Gandeste-te la abundenta de daruri frumoase pe care le ai la dispozitie, la cat de multe ti-a oferit tie viata, pentru ca sigur rezultatul suna mult mai optimist. Intotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decat tine, dar cu siguranta ai si tu atuurile tale pe care merita sa le pui mai bine in valoare. Azi ai ocazia sa descoperi ca, desi cineva are aparent mai mult decat tine, sigur are si ceva ce-i lipseste iar tu ai. El are noroc, dar n-are sanatate, are bani, dar n-are caracter s.a.m.d. Tu ai atatea altele care sa compenseze!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu ajunge doar sa visezi frumos - desi acesta e cel mai bun start catre ceea ce vei obtine - dar trebuie sa si faci ceva concret pentru ca visele tale sa prinda contur. Azi treci la fapte, pui mana pe unelte si gasesti cea mai directa cale spre implinirea dorintelor tale. Esti multumit de felul cum evolueaza lucrurile, semn ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, de aceea te implicit trup si suflet in aceasta minunata constructie. Privesti spre finalul acestei etape cu nerabdare, cu entuziasm si cu bucurie, convins ca numai de tine depinde ca acest plan sa ajunga acolo unde ti-ai dorit. Visele tale se materializeaza superb, dar trebuie sa pui umarul concret pentru a atinge acest tel!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti in fata unui moment in care parca nu ai vrea sa lasi lucrurile sa curga de la sine, la voia intamplarii. Esti mult mai curios fata de ce te asteapta, ca atare vei fi, cel putin azi, un mare devorator de literatura cu tenta esoterica sau spirituala. Numerologia, astrologia, orice alte domenii care deschid o portita catre viitor, sunt marile tale atractii, poate incepi chiar sa le studiezi, pentru ca esti in cautare de raspunsuri si le poti gasi cu ajutorul lor. Nici tie nu-ti vine a crede cat de avid esti de a afla ce te asteapta, de aceea un horoscop ca cel pe care il citesti acum e doar punctul de plecare spre o lume atractiva de predictii astrale care te motiveaza.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Stai de ceva vreme cu o anumita declaratie pe buze si tot nu ai curajul sa o exprimi liber. Ti-e putin frica de impactul cuvintelor tale, si preferi sa taci, deocamdata, asteptand momentul potrivit pentru a-ti exprima public opinia. E ca si cum ar trebui sa spui ultimul cuvant intr-o situatie si inca nu esti suficient de bine pregatit. Poate a venit vremea sa spui un da sau un nu la o intrebare capitala: daca accepti sau nu un job, daca refuzi sau nu o oferta… Sau poate trebuie sa spui adio unui loc sau unei persoane, si tot tragi de timp, cu speranta ca se mai schimba ceva. Ei bine, a venit vremea sa deschizi gura si sa spui ce ai ales: va fi ca o eliberare!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Este o zi ceva mai comoda, in care iesi cu greu din starea de confort in care ai alunecat. Te rasfeti in lucruri frumoase si calme, de parca ai obosit sa tot tragi la o caruta care nu mai misca asa cum ai fi dorit. Ia-ti acest mic ragaz, daca ti-l poti permite, pentru ca o scurta detasare de stresul cotidian face bine, iti reincarci bateriile, creste din nou interesul pentru ceea ce ai inceput candva si iti oferi o serie de mici recompense dragute, suficient de bune cat sa te readuca in circuit. Daca vezi ca nu apare nimic nou in peisaj, deocamdata, nu te ingrijora, pentru ca mai vin si perioade de liniste totala, acel platou in care totul pare sa fi amortit, dar nu e decat linistea dinaintea furtunii. Curand, reincepe nebunia!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tu ai principii foarte ferme pe care te bazezi, nu iti schimbi opinia de la o stare la alta, dupa cum bate vantul. Daca ai spus ceva, asa ramane, si-ti sustii punctul de vedere pana in panzele albe. S-ar putea sa auzi de la unii ca e semn de incapatanare, de rigiditate, de teama de schimbare, dar nu e nimic din toate acestea: e o impamantare a ta in ceea ce crezi cu adevarat! Nu te abati de la propriul tau adevar si lupti pentru a-l demonstra prin cele mai corecte mijloace. Nu accepti ca altul sa puna la indoiala declaratiile tale cat timp sunt documentate, argumentate si sustinute cu dovezi clare!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai puterea de a spune lumii clar si raspicat ce doresti tu cel mai mult. Nu mai tine in tine, pentru ca uneori lucrurile devin realitate doar daca le transpui in cuvinte, in afirmatii, in declaratii de credinta. Esti acum pus in fata unui astfel de discurs, de parca cineva apare in calea ta si te intreaba foarte ferm: tu ce doresti? Trebuie sa ai forta de a spune cu incredere, nu pentru ca ar sta in puterea acelei persoane sa-ti realizeze dorintele, ci a le recunoaste public, a le spune cu voce tare e semn ca ai incredere in visele tale si daca deja la expui si altora, inseamna ca ai pornit deja spre implinirea lor. A spune ce vrei si sa le lasi doar la nivel de vis, nu e in avantajul tau, deci spune si apoi construieste!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti incantat sa vezi ca modul tau corect de a rezolva o problema este apreciat si ai ajuns la roade demne de toata lauda. Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile si legile, nu te-ai abatut nicio clipa de la ce ti s-a cerut iar acum iata, se vad rezultatele cele mai bune. Esti mandru de tine ca ai reusit sa respecti totul intocmai si nu ai incalcat nicio regula, si e normal sa jubilezi cand vezi ca altii, care nu au facut totul ca la carte, acum au de platit. E tarziu sa vii cu replici gen v-am spus eu, pentru ca vorbesc de la sine adevarul si rezultatele la care ai ajuns.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții