Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 27 noiembrie 2015 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 27 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi e ziua în care intensitatea emoțiilor îți umple povestea de iubire cu scenarii explozive. Puțin dramatice. Indicat este să urmărești și să dirijezi cu starea ta de pesimism și alertă. S-ar putea ca multe din suspiciunile tale, sau durerile provocate aparent ție să nu aibă tangență cu realitatea. Decît în închipuirea ta, defapt. Azi în principiu, starea cuplului tău poate fi una excelentă. Mai ales dacă alegi să păstrezi un echilibru și o armonie a părților. Între tine și ființa iubită.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi s-ar putea să simți o ușoară stare de disconfort emoțional. Care nu îți va mai da pace. Care te va pune față în față cu retrăiri, fără de realizări curente. În viața ta de cuplu și relațională e mare tămbălău. S-ar putea să ai parte de multe\ți pretendente\ți la inima ta. Însă ceva din interiorul tău nu te mai satisface. Sau consideri, că o mare parte din gălăgia asta amoroasă îți distrage atenția de la țelurile ce vizează cariera ta. Și obținerea de rezultate în acel sector. Important este să înveți să echilibrezi aceste două sectoare de viață. Și să îți stabilești primordialul dintre ele două!












Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei avea parte de o șansă de a cunoaște pe cineva drag. Indicat este însă să dai drumul la vorbe și discuție. Să nu te mai închizi în sinea-ți! Să încerci să vii în întîmpinarea destinului cu o încercare de a-ți dori personal o evoluție pozitivă. Și o schimbare fericită în această direcție. În cazul în care ești deja într-o relație, s-ar putea ca partenerul tău de cuplu să devină mai înțelegător. Mai comunicabil și mai cooperant cu tine. Azi e o zi în care aveți nevoie să faceți schimb de opinii, de planuri, de dedicații amoroase!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi s-ar putea să fii extrem, dar extrem de emotiv. Profund sensibilizat\ă, melancolic\ă, dar s-ar putea să te simți un pic rănit\ă. Atragi sexul opus precum un magnet. Însă mare atenție la starea tensionată pe care o emani. S-ar putea ca sentimentele tale să fie un pic bulversate de comportamentul ființei dragi, mai rigid și rece. În profunzimea ta probabil simți o mare doză de iubire. Iubești cu toată inima, dar probabil nu știi cum să exprimi, interiorizezi. De acolo și tensiunea. Astăzi indicat este să lași mai degrabă sensibilitatea să te guverneze și mai puțin pesimismul.




Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele emoționale și tensiunile din cadrul cuplului tău, s-ar putea să te provoace din ce în ce mai intens, la stări absolut sensibilizante. Pline de visare și melancolie. S-ar putea mesajele transmise de cel\cea iubită să îți apară sub o altă formă decît ți-ai fi dorit tu. Decît te-ar fi putut face fericit\ă! Astăzi important este să nu te lași pradă stărilor de pesimism. Lasă rănile să apară în toată vîltoarea lor, cu realitatea care le reprezintă pe față. Iar mai apoi pur și simplu trecîndu-le prin sita analizei, scoatele ușor din realitatea insuportabilă. Care s-ar putea să te preseze la infinit!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pentru tine azi s-ar putea să apară o oportunitate de a lega o nouă relație, relația viselor tale. O relație care cu siguranță poate evolua în ceva mai mult, mai stabil. Mai ales că acum este perioada în care îți evaluezi sistemul de valori. Probabil de la o vreme ești asaltat\ă cu tot felul de oportunități de a lega relații. Sau pur și simplu ești un exponat extrem de vînat de sexul opus. Azi ieșirile în societate sunt indicate. Urmărește mai degrabă o colaborare și o comunicare fructuoasă cu ființa iubită, astfel vei putea depăși stările conflictuale nedorite.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e o zi în care emoțiile, atenția ți-o vei dori dedicată ție. De altfel, cum obișnuiești să o faci în ultima perioadă. S-ar putea să ai nevoie de recunoștință, respect, iubire datorate din niște emoții rănite. S-ar putea ca, detaliile amoroase vizavi de cuplul tău să nu mai meargă în direcția pe care ți-ai fi dorit-o. Iar asta te poate provoca la mici demonstrații de superioritate ierarhică sau superioritate sentimentală în cadrul relației tale. Mare atenție, căci tocmai asta poate încurca și mai mult firele. Indicat ar fi să abordezi o tendință amiabilă, plină de tact și înțelegere față de situația curentă.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pentru tine, azi e o zi cînd gîndești mai limpede, vezi situația sentimentală clar cu toate minusurile și plusurile sale. Bineînțeles acuma ai nevoie de o perioadă în care toate să se aranjeze în mintea ta, toate la locul lor. E complicat! Tensiuni, regrete, neînțelegeri! Toate astea se prea poate v-au creat mari dificultăți ție și ființei iubite. Totodată însă, asta s-ar putea să fie o etapă de finalizare. În care trebuie trasate limitele, sectoarele de acțiune și luare de decizii. Azi ai posibilitatea să vezi relația ta și situația din interiorul ei. Ai posibilitatea să dai un preț și o normă de viitor sau nu poveștii tale de iubire.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea, ca perioada asta să îți aducă situații de-a dreptul tensionate. Probabil viața sentimentală îți e încurcată de-a binelea. Nu că nu ai avea priză la sexul opus sau admiratori\oare, ci pur și simplu din motivul că nu ai ceea ce îți dorești. Probabil ființa dragă nu îți oferă atenția la care visai. Nu își mai dorește să colaboreze cu tine, nu mai aveți o comunicare, ceva nu mai merge. Ce-ar fi însă să te întrebi ce îți dorești tu cu adevărat?! Azi e o zi în care emoțiile profunde și tranșante te vor face să privești lucrurile dintr-o lumină mai pragmatică situația creată. Chiar dacă nu una pozitivistă!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Între tine și partenerul tău de cuplu pot exista conflicte pe bază de gelozie. Vei avea azi parte de reproșuri și de situații în care ființa iubită îți va demonstra clar atitudinea ei față de afișările tale publice. Sau față de flirturile tale cu care îți dorești să provoci atenție și să te faci remarcat\ă. indicat ar fi astăzi să asculți părerea celui\celei drag\i ție. Ai nevoie enormă de armonie și echilibru în sfera emoțională a vieții tale. De aceea cedează pozițiile negativiste, încercați să vă expuneți gîndurile, doleanțele unul vizavi de celălalt. Numai așa veți obține pacea în interiorul relației tale.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dragostea în viața ta îți poate capta acum cea mai mare atenție. Mai ales atîta timp cît te ține cu inima cît puricele. Ești îndrăgostit\ă, dar toate emoțiile și evenimentele, care îți guvernează sectorul relațional s-ar putea să îți creeze mari bătăi de cap. Cel mai indicat ar fi să nu mai faci din țințar armăsar și să lași lucrurile să se întîmple. Din simplul motiv că sunteți ambii, tu și ființa dragă motivați de realizare socială și posedați de un orgoliu acerbat s-ar putea să nu mai fiți disponibili să cedați. Sau să observați iubirea care vă leagă. Azi e o zi în care cariera trebuie combinată cu conștientizarea faptului, că amorul e primordial înn viața ambilor!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi s-ar putea să ai parte de niște evenimente, care să te facă mai amorezat. Sau de cineva care să te facă să simți din nou valul emoțiilor tulburătoare, pline de pasiune, dar și de gelozie. Folosește oportunitatea de azi de a clarifica niște probleme sau conflicte trecute. Pentru a readuce relația ta de iubire la platforma de unde a-ți pornit. Întreabă-te dacă ai nevoie și în continuare de suferințele și bulversările la care ești supus\ă!? Dacă ai nevoie de relația asta! Iar dacă răspunsul e pozitiv, atunci încearcă să schimbi vizorul de observație al situației. Folosește inițiativa diplomatică și nu cea combativă vizavi de ființa iubită!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții