Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 27 noiembrie 2015 | 07:31



Horoscop Urania săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Citește horoscopul săptămânii: pe scurt toate zodiile

Perioada cuprinsă între 28 noiembrie și 4 decembrie a.c. nu aduce evenimente astronomice cu semnificație astrologică.Planetele se află în aceleași semne zodiacale în care s-au aflat și în ultimele zile. Diferă, firește, relațiile care se stabilesc între ele. Astfel, întreaga săptămână viitoare, Saturn se va afla în cuadratură cu Neptun la 7 pe direcția Săgetător/Pești.

Pe 30 noiembrie Marte va face conjuncție cu Luna Neagră la 10° Balanță regăsindu-se apoi, în aceiași relație strânsă, la 11° Balanță până pe 3 decembrie. Soarele va face prima conjuncție cu Saturn la 7° Săgetător după 27 de ani (15 decembrie 1987).
Mercur va face cuadratură cu Jupiter la 21° pe direcția Săgetător/Fecioară pe 3/4 decembrie.

Spre sfârșitul perioadei analizate de noi, adică 3-4 decembrie se conturează un Careu în T alcătuit din maleficii Pluton, Uranus, Marte, Lună Neagră, antrenând zodiile Capricorn (vârful de scurgere), Berbec și Balanță. Configurația va evolua la grade tot mai apropiate până pe 11 decembrie când va intra în combinație cu faza de Lună Nouă care se va produce în acea zi. Luna va străbate, în perioada 28 noiembrie ora 00:00':01" și 4 decembrie a.c., ora 23:59':59", un segment zodiacal de la 1°29' Rac la 29°43' Fecioară.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 28 și 29 noiembrie acești nativi se vor confrunta cu tot felul de situații complicate, enervante sau greu de soluționat poate și din cauza faptului că influențele caselor I, IV, VII și X se întrețes, condiționându-se reciproc. În joc intră o serie de planete cu influențe negative care își pun amprenta pe direcțiile fundamentale ale existenței lor. O trăsătură a acestei perioade este și faptul că nu evenimentele sunt cele care le dau nativilor o stare de apăsare sufletească și chiar aceste trăiri (gânduri, îngrijorări, amărăciune, spaimă de viitor).

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 28 și 29 noiembrie Taurii vor fi obligați să se exprime. Fie să vorbească în fața unei comisii, să se justifice. Contextul nu le este favorabil din multe motive care se pot activa, de la caz la caz, în funcție de vârstă loc în societate sau realitate biografică individuală. Astfel, unii se pot simți stingheriți, alții pot face chiar o mică criză de orgoliu. Și, tot de la caz la caz, aceste ipostaze pot fi provocate de un context școlar, pedagogic, educațional alteori de relațiile cu frații/surorile, cunoscuții sau vecinii și, într-o altă ipostază, ele pot fi legate de evoluția unei stări de lucruri la locul de muncă.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie Noiembrie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 28 și 29 noiembrie banii devin o chestiune stringentă. Unii sunt obligați de împrejurări să facă o serie de plăți ori să se conformeze unor exigențe financiare care le dau peste cap planul curent de viață.Nevoile copiilor, un partener de suflet cheltuitor sau pretențios pot fi cauza acestor bulversări dar complicațiile pot veni și din alte domenii de viață și activitate. Pe 30 noiembrie, 1 și 2 decembrie până la prânz Gemenii vor fi în formă ori de câte ori vor fi obligați să se manifeste în public.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie Noiembrie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ 28 și 29 noiembrie – două zile în care nativii din Rac se pot simți bine, pot funcția mai aproape și mai în concordanță cu natura lor astrală autentică. Este adevărat că o parte dintre planete realizează în această perioadă relații dure, complicate cu Luna care este, pentru moment, singura favorabilă lor. De aceea, partea bună a acestui acest tranzit poate fi contracarată de situații care pot evolua surprinzător (mai ales pe direcția ascensiunii profesionale), păgubos (în plan partenerial) sau relațional (rude, familia din care provin).

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 28 și 29 noiembrie Leii se pot confrunta cu discrete tulburări de digestie sau cu stări proaste care își află originea în boli degenerative, reumatice cu afectarea pielii și sistemului osos. La locul de muncă nativi se pot trezi în mijlocul unor dispute, a unor situații contradictorii care pun în evidență două realități: o părere, o chestiune de conștiință personală care intră în contradicție cu un curent general de opinie sau cu interesul unei majorități.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 28 şi 29 noiembrie, Fecioarele sunt implicate în activităţi care îi implică alături de prieteni, colegi de “ideal” sau tovarăşi de drum care desfăşoară activităţi de interes public ori privat (losir, petreceri etc.). Tendinţa generală este de fidelizare a acelora, de apropiere, de cunoaştere reciprocă. În acest joc de interese este justificat şi destul de bine conturat astral interesul material comun. Uneori, aceste relaţii devin prea costisitoare sau de-a dreptul păguboase; surpriza unui interes material se intuieşte în spatele unor relaţii cultivate de nativul Fecioară în beneficiul personal; alteori, cultivarea unei Fecioarei de către un grup se explică prin avantajul, evident, al partenerilor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 28 și 29 noiembrie, un carusel existențial se realizează prin implicarea caselor fundamentale ale cerului astral al acestor nativi. Se pot pune, de la caz la caz, probleme de imagine, de percepție, de impact al prestației sau personalității unui individ într-o ipostază publică, de autoritate sau de o anume importanță în plan socio-profesional. Se poate pune problema rezonanței personale în fața unor evenimente care îl implică pe nativul din Balanță în așa fel încât acesta nu se poate sustrage lor, obligându-l să reacționeze, să gândească asupra naturii și consecințelor acestora în planul vieții personale.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 28 și 29 noiembrie se stabilesc raporturi subtile, armonice între planetele aflate, în prezent, în tranzit prin semnele de Apă (Rac și Pești) cu Soarele nativilor. Ei pot beneficia de această perioadă pentru a se ocupa, cu succes, de persoana lor, de sufletul lor, de gândurile lor. În aceste două zile activitatea practică este cam precară. Nu vor fi nici harnici, nici eficienți. În schimb, activitatea intelectuală, viața sentimentală, creativitatea, sensibilitatea vor fi trăite la cote mari și profitabile pentru construcția lor interioară.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Greu de spus, ce sector astral este mai supus încercărilor între 28 și 29 noiembrie: banii sau dragostea?! Teoretic, ambele sectoare astrale îl pun pe nativul din Săgetător în situația de a ofta, de a se enerva, de a alerga de colo-acolo, în încercarea de a le rezolva pe toate. Și, tot teoretic, șansa de a fi eficienți, este destul de redusă. Mai rămân de invocat și alte ipostaze posibile – din cele multe – capriciile unei persoane iubite, necazurile pe care le trage aceea, după ea, în relația cu un Săgetător, surpriza unor descoperiri personale care indispun și pun într-o ecuație dură viitorul relației.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Zilele de 28 și 29 noiembrie pun relațiile parteneriale într-un cadru dificil. Nativii vor constata că, parcă deodată, nu se mai pot înțelege cu nimeni. O stare generală de iritare, de nervozitate se țese în jurul lor alterând conversațiile sau dialogurile utile și necesare, transformându-le în ceartă sau dispută. Nimeni nu e atent la argumente, toată lumea, inclusiv Capricornul, reacționează. În contextul unor procese, anchete sau proceduri oficiale, contextul astral nu e de partea nativilor cu atât mai mult, cu cât, casa a X-a este viciată de doi malefici – Marte și Luna Neagră – care alcătuiesc, întreaga săptămână, o conjuncție la grad perfect, sporind riscul unor situații dintre cele mai stranii ca evoluție și ca efect.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 28 și 29 noiembrie se pun discrete probleme de sănătate legate de stomac, digestie, asimilare. Nota generală nu este de boală ci de o sensibilitate crescută la unele alimente sau medicamente. n plan psihic, Vărsătorii vor da dovadă în acest răstimp de o fire capricioasă, refractară la sfaturi sau soluții, făcând, adesea, figură de antipatici cu care nu se poate discuta. Între 30 noiembrie și 2 decembrie, până la prânz, Soarele în tranzit prin Leu, în opoziție cu Soarele lor natal, are darul de a spori o serie de trăsături esențiale ale nativilor: orgoliul, vanitatea, dorința de a impresiona, de a se impune cu orice preț, de a stârni discuții în jurul său ca despre o vedetă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Noiembrie–4 Decembrie 2015

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 28 și 29 noiembrie, Peștii par mai detașați de cele „lumești”: citesc poezie, filosofie, se roagă, ascultă muzică clasică, doresc să fugă de realitate, pentru a uita de sine, privind cu nesaț filme, mergând la teatru, la operă, la filarmonică, preferând o muzică tămăduitoare, care să-i introducă în armonii sonore, menite să le facă sufletul să vibreze și el o dată cu partitura. Părinții-Pești vor fi mai indulgenți cu copiii lor, îi vor copleși cu dragostea lor, cu atenții sau cu mângâieri. Cei tineri se țin de povești de dragoste și de aventuri

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 21–27 Noiembrie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții