Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citeste Horoscopul zilei de Duminica 7 Februarie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 februarie 2016 | 06:51


Horoscop de azi Duminica 7 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 7 Februarie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu poti ajunge la succes chiar din prima. Gandeste-te la campioni, de cate ori au cazut pana au ajuns pe podium. Inventatorii de cate ori au esuat, pana au spus evrika. La fel si tu: experimentezi intruna, incerci ba una, ba alta, strici si o iei de la capat de nenumarate ori pana intr-o zi cand vei putea spune cu mandrie ca ti-ai atins marele scop. Nu te teme deci de esecuri, de hopuri, de probele nereusite, pentru ca ele sunt absolut firesti in ascensiunea oricarui om catre succesul deplin. Ai de invatat din fiecare etapa care, aparent, nu ajunge inca unde doresti, dar... insista!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Uneori, constiinta iti spune sa te opresti, pentru ca e mult mai diplomatic sa taci si sa nu duci mai departe ce ai inceput daca stii ca cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar daca ar fi in beneficiul tau sa continui ce ai inceput, azi te gandesti mai mult la ceilalti. Daca cel putin o persoana are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori sa-l faci, ceva te trage de maneca la timp si astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va intelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te darui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi facut asa in locul tau, dar tu crezi in aceste principii si te supui lor, sacrificandu-te pe tine.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu renunta nicio clipa sa crezi cu tarie in norocul tau, in sansa ta de a-ti indeplini un mare vis, pentru ca esti pe drumul cel bun. Trebuie sa ramai concentrat permanent la scopul tau cel mare, deoarece e o calatorie care dureaza si in care fiecare pas facut conteaza. Crede cu tarie in succesul final si investeste in ceea ce te asteapta la capat toata energia ta, toata gandirea pozitiva, toate sperantele, pentru ca ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile. Esti inca la faza constructiei, ridici acum zidurile puternice ale cladirii de mai tarziu, dar fii sigur ca fiecare caramida e pusa la locul potrivit. Continua cu rabdare!










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Se presupune ca ai invatat destul de la viata ca sa stii acum ce ai de facut. Esti in fata unui nou inceput fata de care, acum ceva vreme, aveai unele rezerve sau temeri, dar intre timp ai mai acumulat ceva experienta si informatii utile ca sa stii mult mai bine incotro sa mergi. Porneste acum cu incredere si entuziasm, pentru ca pasii urmatori vor veni pe parcurs. Nu trebuie sa ai toata planificarea in fata ochilor de la start pana la finish, ci totul ti se va revela pas cu pas, etapa cu etapa, pana la tinta finala.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ti-e dor de lucruri frumoase din trecut si ai dori cumva sa te intorci in acele timpuri, cand era iubire in viata ta, cand te simteai rasfatat si ocrotit, cand totul parea idilic. Nu exagera cu nostalgiile, pentru ca si prezentul are multe de oferit, dar nu te poti abtine sa nu compari mereu cu vremuri mult mai frumoase din trecut. Adu dupa tine, din amintiri, ce e mai bun si mai motivant pentru ceea ce faci acum, pentru ca din trecut poti extrage o resursa excelenta de energie pozitiva, pentru ca, daca atunci lucrurile au mers bine, le poti repeta si acum. Scoate de la naftalina motivatia de a mai trai totul odata ca atunci, nu regretul ca s-a dus!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Chiar daca nu toata lumea te aproba si ai uneori sentimentul ca nimeni nu te intelege, nu trebuie sa te izolezi de unul singur in lumea ta. Fiecare om e unic in felul sau, dar pot convietui foarte bine, fara a se judeca unii pe altii. Da, poate nici tu nu te simti tocmai confortabil in pielea ta, nici tu nu intelegi de ce esti altfel decat restul lumii, dar trebuie sa-ti accepti unicitatea si sa te folosesti de atu-ul tau. Te poti completa perfect cu altii la fel de originali si de diferiti ca si tine, si fiecare sa-si puna in joc propriile talente speciale.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Asteptarea ta a luat sfarsit deoarece se poate spune ca ai ajuns, finalmente, in fata unui vis implinit! Totul se termina cu bine, poate chiar asa cum ai dorit si de aceea ai toate motivele sa fii mandru de tot ce ai realizat pana acum. poate mai e loc de ultimele retusuri inainte de a pune punctul final, deci profita de aceasta zi pentru a trece in revista etapele parcurse, punctele slabe, succesele. Nu spune totusi nimanui de realizarea ta pana ce nu devine deja un fapt concret pentru care poti baga mana in foc.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

A sta acasa, singur, impovarat de stresul acumulat pe parcursul saptamanii, nu e cea mai buna solutie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature - a unui parinte sau a unui frate mai mare - care sa te asculte si sa-ti povesteasca din experienta sa bogata. Nu-ti turna cenusa in cap daca nu e nimeni prin preajma sa te ajute; poate nu stii tu la usa cui sa bati. Gandeste-te cine ar fi cea mai potrivit persoana pentru a te sustine intr-un moment delicat, pentru ca exact prietenii pe care poate te-ai fi bazat sunt primii care dispar. Cauta cu mai mare atentie confidentul tau de suflet!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Unii nu-si dau seama ca ai ceva pe suflet si vor face de multe ori haz de slabiciunile tale, ceea ce te va rani si mai mult. Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu sta in asteptare sperand ca se iveste de undeva un miracol, pentru ca nu apare! Numai de tine depinde cum depasesti acel hop in care te simti blocat: e o chestiune de vointa, de liber arbitru, deci ai curajul schimbarii chiar acum! A continua sa te complaci in rutina, comoditate si monotonie nu e solutia cea mai buna pentru tine, ca atare cauta de undeva acel carlig de salvare care sa te scoata din aceasta pasivitate si sa te impinga intr-o directie noua mult mai activa. Ai sa vezi cat de usor e sa depasesti un hop doar prin ambitie, deci spune-ti chiar acum cu incredere si curaj, tie insuti: da, pot!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Lasa cuvintele aspre care-ti stau pe varful limbii pentru altadata, pentru ca azi ai avea mai mult succes daca ai apela la tot arsenalul de cuvinte frumoase si aprecieri. Pune-te in pielea celuilalt: la ce ai avea o reactie mai buna? La o nota proasta si o mustrare sau la un stimulent prin care ti se recunoaste valoarea? Sigur, raspunsul e simplu, deci fa si tu la fel cu cei pe care-i intalnesti. Chiar daca o critica ar fi justificata in acest moment, o poti transmite si cu un ton mult mai placut, ambalat intr-o gluma si un zambet. Ce tie nu-ti place altuia nu face!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Incearca sa schimbi ceva in modul de a judeca o situatie prin care ai mai trecut si altadata. Din obisnuinta, mentii acelasi ton critic si autoritar, cand mult mai bine ar fi sa devii mai ingaduitor, mai diplomat, ca sa nu judeci aspru situatii care nu sunt deloc atat de grave pe cat par. Fii tu cel tolerant, coboara tonul si incearca sa schimbi ceva in modul de a comunica, pentru ca nu merita sa fii un judecator atat de aspru. Problema de fata are cai de rezolvare mai pasnice si mai amiabile, nicidecum critici sau pedepse atat de severe, deci incearca sa asezi inima pe primul loc.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții