Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 8 Februarie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 7 februarie 2016 | 07:07


Horoscop de azi Luni 8 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 8 Februarie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Atmosfera se anima in jurul tau pentru ca se apropie niste evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o intelegere cu ceilalti, pentru ca aveti viziuni extrem de diferite, dar important in acest moment e sa-ti urmezi calea asa cum ai ales, fara sa te lasi influentat de parerile din jurul tau. Unii iti vor distrage atentia de la scopul tau, venind numai cu critici si dispute, dar tu vei reusi sa ramai concentrat la telul cel mare, fara sa te lasi invins de atatea oprelisti. Tu stii cel mai bine ce ai de facut si ce poti!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Uneori, constiinta iti spune sa te opresti, pentru ca e mult mai diplomatic sa taci si sa nu duci mai departe ce ai inceput daca stii ca cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar daca ar fi in beneficiul tau sa continui ce ai inceput, azi te gandesti mai mult la ceilalti. Daca cel putin o persoana are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori sa-l faci, ceva te trage de maneca la timp si astfel te sacrifici pentru unul singur. Nimeni nu va intelege de ce faci asta, dar e forma ta de a te darui, de a te dedica nevoilor altora, la greu. Nimeni n-ar fi facut asa in locul tau, dar tu crezi in aceste principii si te supui lor, sacrificandu-te pe tine.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te lasa influentat de cei din jur care au tendinta de a trata o problema ca pe o bagatela, pentru ca se va dovedi a fi cu mult mai serioasa decat cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveste cu atentie fiecare detaliu. Daca ignori cine stie ce aspect, cu gandul ca e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi cand exact acel lucru banal va iesi la lumina si va cere de la tine un bagaj de experiente pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivita pentru ca ai crezut ca nu va fi niciodata necesar.










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Uneori, e nevoie sa purifici spatiul in care traiesti, sa dai afara ceea ce nu-ti face bine, sa te debarasezi de balastul care te inconjoara. Acorda atentie locului in care te afli si arunca pe fereastra tot ce nu-ti mai face bine, tot ce-ti blocheaza fericirea, tot ce-ti creeaza o senzatie de disconfort, ca si cum ai fi captiv intr-o lume impura. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emotii care nu iti fac bine, deci fa acest gest fara nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales daca acel lucru chiar nu-ti inspira bucurie si pace, ca atare, daca in casa, in inima sau in viata ta exista un gunoi, da-l afara pur si simplu. Creeaza un spatiu nou de evolutie, ca si cum chiar tu esti altul!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Inainte de a atrage atentia asupra ta pentru o eventuala noua iubire, ar trebui sa te privesti pe tine insuti cu mai multa afectiune. Acorda-ti mai multa atentie, ocupa-te mai mult de corpul tau sau de aspectul exterior. E un moment bun sa faci o schimbare in modul tau de a fi, deci poti incepe cu alimentatia, cu regimul de viata, cu lookul, cu parul sau machiajul, pentru ca de aici ar putea surveni si o serie de schimbari in modul in care te vor vedea ceilalti. Ai toate sansele sa atragi ochii tuturor asupra ta daca decizi chiar de azi o transformare profunda, vizibila, uimitoare pentru ceilalti si chiar si pentru tine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar daca esti de acelasi s_x ca tovarasele tale, pentru ca tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discuta despre cumparaturi, despre preturi, despre activitati mondene, or tu esti acum stresat de cu totul alte aspecte. Daca nu-ti gasesti locul in acest mediu, fa un efort sa pleci de aici, ca sa nu strici atmosfera in jurul tau cu o stare de indiferenta care-i poate deranja pe ceilalti.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu crede tot ce ti se promite azi, mai ales daca e vorba de castiguri in bani sau favoruri in avantajul tau, pentru ca nu va iesi chiar asa cum ti se spune. Daca te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica in tot felul de cheltuieli cu speranta ca vei putea plati mai tarziu, dar cand te vei trezi in fata realitatii, iti vei da seama cat de credul ai fost. Nu te aventura in nicio cheltuiala sau investitie pe care, momentan, nu o poti acoperi, nici in rate, nici in imprumuturi neprevazute, dar nici nu munci pentru altii cu speranta ca, la final, ti se va da o suma de bani frumusica. E si iluzie, si minciuna aici!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Stai putin pe loc şi fa un ocol prin mintea ta de odinioara. Ai trecut candva printr-o experienta din care nu ai extras toate invatamintele, dar acum revine in actualitate cu o greutate mai mare decat atunci. Nu aluneca nici spre tristete, nici spre depresie, pentru ca nu acesta este scopul acestui punct sensibil, ci ca sa priveşti cu luciditate acel moment şi sa intelegi ce era de inteles de aici. Cu cat eşti mai calm, cu atat şansele sa vezi lucrurile din cel mai corect unghi sunt mai mari. Asculta cu maturitate ce-ti transmit propriile tale amintiri, pentru ca ele ies la iveala dintr-o zona indepartata pe care ai uitat-o, dar care are un rol major abia acum.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cantareste mai atent daca merita sa accepti ajutorul pe care ti-l ofera astazi niste prieteni, ca nu cumva pretul pe care il vei avea de platit, mai tarziu, sa fie mai mare decat ceea ce primesti acum de la ei. Ceva iti spune sa fii mai prevazator, sa nu crezi tot ce ti se promite, pentru ca, in spatele aparentei prietenii, s-ar putea afla si altceva, care, momentan, nu iese la lumina. Cand va iesi la iveala, te vei felicita ca ti-ai ascultat intuitia care ti-a spus sa nu te increzi in acei oameni care aveau si alte interese decat cele pe care le declarau sus si tare.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu tot ce auzi este neaparat si adevarat, ca atare inainte de a pune in practica unele sfaturi, verifica-le! Poate la originea celor auzite sta o utopie, ceva ce nu ti se potriveste tie sau nici macar nu e verificat, de aceea e bine sa citesti mai mult, din mai multe directii. Cea mai demna sursa de informatie e lectura, deci pune mana pe carte, cauta prin biblioteca, cauta acel paragraf care descrie cel mai corect situatia in care te afli. E foarte posibil ca pe parcursul citirii unei carti sa ai un fel de revelatie, sa spui fericit evrika si sa iei masuri imediate pentru a remedia o situatie care nu ducea in directia cea mai buna. Nu cumva mergi pe o pista falsa? Documentarea din carti demne de respect e calea spre intelepciune. Ca atare, cand nu esti sigur de ceva, citeste din surse sigure!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai facut candva un mare sacrificiu de dragul unei persoane si ii aduci aminte, subtil, de ce ai facut pentru ea. A venit vremea sa iti intoarca serviciile si sa faca si el ceva similar pentru tine, dar te dezamageste profund. Chiar daca esti genul de persoana care e capabil de orice pentru a-i face cuiva drag pe plac, iata ca unii uita sa iti multumeasca sau sa iti aprecieze gesturile de prietenie. Ba chiar iti pot raspunde agresiv, cum nu ai merita… E o lectie buna sa nu te mai dedici altora, sa nu preiei pe umerii tai sarcini care nu te privesc, pentru ca unii doar vor profita de bunatatea ta si atat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții