Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Februarie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 7 februarie 2016 | 06:59



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 7 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi entuziasmul și șansa într-ale amorului este de partea ta. Vei simți o mare doză de jonglare cu sentimentele, emoțiile. Ceva între relație libertină, iubire neordinară și sentimente intense, pasiune. Încă mai ai parte de momente în care dragostea îți umple inima. Este perioada pe ultima sută de metri, în care îți întâlnești ursitul/ta! Chiar dacă rutina este foarte încărcată, azi starea aia de a te simți iubit/ă, te face mai mult decît fericit/ă!



Horoscop pentru femeia din Taur

Este o zi în care emoțiile sunt trăite deschis. Dorința de îți împărtăși starea de bine la nivel public o resimți absolut necesară. De ceva timp încoace nu mai simți acea presiune la nivel relațional. Acum e momentul în care te poți amoreza pînă peste urechi! Îți poți planifica un copil! De aceea azi ai o bună ocazie să faci un comunicat neînfricat celor din jurul tău. Dragostea se cîntă!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi în care primești mesaje de peste hotarele țării. În care ai posibilitatea să parcurgi la un alt nivel evolutiv, datorită emoțiilor trăite. E o zi în care depistezi o altă normă de valori. În care mentalitatea, rațiunea sunt strîns legate de ceea ce se numește altă scară de valori umane. Chiar dacă relația ta de la o vreme trece prin mai complicate încercări. Datorită puterii tale de a întrevedea lucrurile, schimbările. Prin puterea lor de a se transforma, vei avea parte de ceea ce se numește fericire de cuplu!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi este o zi în care intensitatea simțirilor își spune regula. E vremea cînd înveți să iubești depășind jocul de control. În interiorul cuplului tău. Acum contează enorm de mult cum te acomodezi comunicării cu cel/cea de lîngă tine. Aciditatea verbală ar fi bine să fie depășită! Altfel răul făcut odată, nu mai poate fi îndreptat! Iar presiunea cea mai mare s-ar putea să o ai de trăit chiar tu!




Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi în care relația ta înflorește. Te simți iubit/ă, totuși acel sentiment de jonglare de sentimente și emoții, te fac ușor spus alertat/ă. Dar chiar și așa asta s-ar putea să sporească pasiunea în interiorul cuplului. Iar asta nu îți este deloc chiar străină! O zi de bun augur, mai ales dacă încă nu ai pe cineva. Ziua îți poate aduce multe/ți pretendente/ți la inima ta!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi în care ești mai acaparat/ă de treburile zilnice, decît de propria relație. Sau emoțile îndreptate în direcția aia. Acum e bine să îți urmezi chemarea, inima, intuiția. Iar sensibilitatea de care dai dovadă, din plin, în timp te va face să observi adevărata iubire. Poate chiar cea la un metru distanță de tine. Ființa care îți e mereu alături și în care chiar dacă te deziluzionezi foarte ușor, e bine să te încrezi. Pentru că este cel puțin sinceră și veritabilă, în bunul sens al acestui cuvînt!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o zi absolut cu încărcătură emotivă pentru tine. Iubirea, afecțiunea se poate dovedi un domeniu foarte important în viața ta! Azi intensitatea de care dai dovadă atît și atît timp, te ajută să ai succes în iubire. Dar mai ales poate fi o bună calitate în a fi apreciat pe măsură. Zi magică din punct de vedere afectiv!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi este o zi în care vreme de mari sentimente va fi numai prin prisma intimității retrăite cu cel/cea de lângă tine. Acum este momentul în care ești prins în mai multe încercări ale vieții. Crizele nu întârzie să apară, probabil numai ca să verifice adevărul simțirilor. Ceea ce nutrești pentru ființa iubită s-ar putea să fie extrem de grandios, totuși s-ar putea destrăma la o simplă atingere!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Acum este perioada în care treci prin careva încercări la nivel relațional. Probabil, diversele teste în care maturitatea și responsabilitatea trebuie să își manifeste greul sunt din ce în ce mai multe. Azi te va ajuta într-o oarecare măsură comunicarea cu cel/cea de lîngă tine. Numai așa poți să vezi cu ce se confruntă relația ta din interiorul problemelor. Lucru eficient în soluționarea lor!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acum totul este mai bine influențat din punct de vedere sentimental și amoros. Astăzi manifestul aprins pentru valori, material te va face să înclini balanța ușor. Chiar dacă lupta între manipulare și control încă se mai duce cu cel de lîngă tine. Există un moment care vă cimentează relația. Cel în care munca, rutina primează. De aceea anume pe acest sector trebuie de țintit pentru a vă atinge țelurile!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi e ziua ta. Zi în care te simți ca și o mare vedetă. Strălucești, iar sexul opus nu are cum să nu te observe. Chiar dacă ultima vreme ai devenit ușor prea centrat pe direcția financiară a existenței, farmecul și pasiunea nimeni, niciodată nu ți-o va putea smulge. Iar momentele de restriște din punct de vedere afectiv, cu acest caracter le scoți la lumină. Cu natura ta de învingător/oare!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi este o zi al nostalgiei, melancoliei. O zi în care pui emoțiile în ordine cu conștiința ta. Acum este vreme în care trebuie să lași multe structurib vitale în spate și să te apuci de propria natură, de propria realizare și caracter. Acum este vremea în care relația ta va prinde noi forme. Numai datorită puterii tale de a crește în ochii proprii, cât și în ai ființei iubite de după!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții