Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Februarie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 februarie 2016 | 06:40



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Februarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 Februarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Pentru tine astăzi starea emoțională îți pregătește un moment de cumpănă în relaționarea cu cel drag. În schimb, te poate provoca la o stare de creație. Datorată unor crispări și tensiuni în cadrul vieții tale amoroase. În mare parte iubitul\iubita ta are nevoie de ceva mai multă interacțiune din partea ta. Poate de niște plimbări, ceva ieșiri în societate. Mai multă interacțiune în comunicare. Căci, se pare tu ești mult prea implicat\ă de la o vreme în probleme de ordin material și financiar. Ideal astăzi ar fi să îți uimești ființa dragă măcar cu un mesaj sau dedicație spectaculoasă de iubire. Atâta timp, cât nu îi poți acorda destul timp ei și relației voastre.



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi te poți îndrăgosti sau simți foarte emotiv\ă, într-un mod hiperbolizat. Poate ușor obsesiv și panicat. Destinul se pare că îți va pune în față o stare sau eveniment, care să te provoace la astfel de sentimente. Cum partenerul și viața ta amoroasă a prins mare amploare în viața ta, de la o vreme încoace. Se prea poate ca, azi încă odată să ai parte de ceva intens și emoțional. Adevărul e că, în pofida planării tale într-o lume mai degrabă de vis decât una realistică; ar fi indicat să înțelegi că stabilitatea amoroasă relației tale și aportul ființei tale dragi în cadrul acesteia primează. Întâi și întâi de toate!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ceva din imaginea ta de spirit și psihică, nu te mai lasă în pace. Vrei schimbări majore în relația ta, în mersul lucrurilor vieții tale amoroase. Viziunea ta, despre o relație ideală se vrea realizată și împlinită. Azi lupta emoțională vine din străfundul simțirilor proprii, din interiorul cel mai profund al relației tale cu ființa iubită. Se pare , că partenerul tău de viață într-un mod special te provoacă la niște intense transformări interioare. Toate bune și frumoase, dacă ve-ți lua ce e mai bun din perioada asta de școlire a spiritului și vieții voastre de cuplu. Azi e o zi, in care sinceritatea și intimitatea voastră relațională și emoțională contează!


Horoscop pentru femeia din Rac

Începând cu azi, începi să îți analizezi emoțiile și viața ta amoroasă prin lupa transformărilor tale interioare. Ai nevoie de multă comunicare, clar. Se pare că o tendința acerbă, să va scrieți mesaje reciproce, să vă dați apeluri, să vă umpleți cu declarații de iubire, va fi în prim planul tău de zi. Încă o metodă să vă armonizați mai deplin, ar fi să vă lăsați pradă pasiunii și jocurilor erotice. Unor partide amoroase, care să vă ajute să vă dezinhibați tensiunile interioare, referitor la dorința de stabilitate direct proporțională cu noul și schimbările în cadrul cuplului vostru. Zi în care verbalizarea și comunicarea are mare importanță în viața ta emoțională!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi ți se poate face o mică atenție, un cadou sau ceva, care să îți demonstreze valoare relației voastre de cuplu și a ta în cadrul relației. Ființa ta iubită se pare, că în mod disperat încearcă să intre în contact cu tine. Încearcă să se clarifice cu graficul tău supraîncărcat din direcția serviciului tău. Ar fi bine să urmărești, importanța și valoarea emoțiilor pe care le nutrește față de tine. Emoții, care conțin atât frica de a te pierde, cât și stabilitatea relației voastre. A ceea ce a-ți construit și realizat până acum, ca suport emoțional. Indicat ar fi, să puteți ieși împreună la o cină romantică, unde să petreceți niște momente speciale de reunire a inimilor, azi!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi nostalgiile și melancolia, sunt la ele acasă. Amintirile și o ușoară stare de hipersensibilitate te guvernează. Și probabil, nu te vor lăsa să vezi partea plină a paharului în evoluția relației tale de iubire. Cert e că, vă iubiți enorm, tu și ființa ta dragă! Iar destinul și de data asta, îți dă o șansă de reculegere a momentelor importante și cu adevărat valoroase, pe care le-ați adunat împreună. Clipă de clipă! Zi în care fanteziile tale , se pot transforma în niște momente pline de pasiune și dramatism. Vă puteți organiza o zi plină de erotism, provocări și partide de amor! Favorabil relației voastre și emoțiilor voastre veridice!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Acum pentru tine a venit o perioadă de reînnoire emoţională. O perioadă în care sentimentele se consumă mai degrabă în cadrul unei rutine impuse. Din cauza graficului încărcat de la servici. E una în care comunicarea cu fiinţa iubită extrem de facil poate trece de la o adversitate la alta. Aici e nevoie de mult tact, chiar dacă electricitatea contrarierilor vă incită. Azi e o zi în care vei atribui iubirii în viaţa ta o anumită valoare. Valoare sudantă relaţiei tale, cu perspectivă de mariaj de ce nu?!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Melancolia și tulburările vor fi tematica zilei. Intuiția ta va întrece granița de data asta. Și se pare, că relația ta cu ființa iubită va fi pusă sub lupa neâncrederii. Indicat ar fi, să înțelegi că durabilitatea, contează mai mult, ca niște simple aberații iluzioniste. Sau presimțiri nefondate. Ar fi indicat, mai degrabă să dai dovadă de calm, introspecție și răbdare vizavi de tine, partenerul\partenera tău\ta și relația voastră. O zi în care înțelepciunea îți va aduce fericirea în cuplul tău.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi în care starea ta de cuplu te poate provoca la emoții intense și tranșante. Se pare că iubirea în viața ta prinde forme din ce în ce mai marcante și focoase. Poți simți că iubești provocator, ai nevoie să îți controlezi partenerul de cuplu, ființa iubită la maximum. De acolo și tendința obsesivă de a ascunde o mare parte a adevărului emoțional. Vizavi de persoana acesteia. S-ar putea ca anume asta să fie perioada de maximă oportunitate în viața ta, cînd relația ta prinde forme majore. Pline de stabilitate și concentrare pe valori veridice emoționale. Zi în care contează enorm de mult reînnoirea sentimentală, transformarea spiritului prin iubire!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Se pare că oboseala, în care te supune rutina zilnică, îți poate aduce astăzi ușoare stări de insatisfacție emoțională. Dar, chiar și așa, poți frumos combina ieșirile cu colegii tăi de serviciu alături de ființa ta iubită. Dacă e admisibilă treaba asta, bineânțeles. În caz că nu, pur și simplu croiește-ți un geam liber în pauza de prânz, ca să puteți fi mai mult timp împreună. Astfel, te mai recreezi și tu, și păstrați armonia între voi doi. În a doua parte a zilei, puteți avea parte de o intimitate absolut profundă emoțional, dintre voi doi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi poate veni o zi, cînd vei simți nevoia să demolezi din structuri niște viziuni ale tale emoționale. Ușor probabil învechite, distorsionate. Care nu îți mai aduc echilibrul relațional. Interiorizarea sentimentală a ta de la o vreme încoace s-ar putea să îți aducă mai puține șanse de colaborare cu ființa iubită. De aceea este indicat, ca perioada asta să o folosești mai mult ca o linie de introspecție. Ca o pistă favorabilă pentru a-ți pune în regulă sectorul vieții tale de cuplu. Azi te va ajuta enorm de mult echilibrul în verbalizare și parteneriat comunicativ cu cel\cea pe care îl\o iubești.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi cu siguranță e ziua de maximă oportunitate amoroasă. Cînd cineva poate apărea subit în viața ta. Cineva de care să te îndrăgostești. Sau poate încă o oportunitate oferită de destin în a te aduce alături de ființa iubită. Azi valorile emoționale, stabilitatea afectivă s-ar putea să primeze în toate. Dă dovadă de multă maleabilitate, astfel încît să preiei toate șansele sorții la maximum. Savurînd orice moment oportun. Zi extrem de oportună iubirii în viața ta!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții