Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei saptamana 8-14 Februarie 2016: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 8 februarie 2016 | 06:20



Horoscop pentru femei saptamana 8-14 Februarie 2016: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 8-14 Februarie 2016: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

In curand, veti trai o dragoste specifica dumneavoastra. Stelele va sunt favorabile in acest sens. Pe de o parte, va simtiti liber, iar pe de alta parte, va multumesc situatiile din acest moment. Daca va atrage atentia un taur, nu va indoiti o clipa de el. Avand in vedere pozitia stelelor, se poate spune ca totul va fi bine si ca se va infiripa fara probleme o relatie. Se pare ca va fi o saptamana incitanta pentru dumneavoastra, fara a fi nevoie sa va extenuati. Traiti-va viata la maxim. Cat despre obligatiile pe care le aveti: nu are ce sa mearga rau daca va organizati si rezolvati totul la timp. Aveti grija la persoanele care nu sunt viclene, fiindca s-ar putea sa aiba o influenta negativa asupra dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Saptamana acesta incearca pe cat posibil sa-ti faci un program. Asta iti va aduce mai mult timp liber, ajutandu-te astfel sa-ti atingi scopurile propuse. Fa o vizita pe la centrele de fitness sau alearga de cateva ori. Asta iti va aduce multa energie la nivel mental. Este o saptamana excelenta sa te pui la punct pe plan financiar. Poate ca ar trebui sa te gandesti sa-ti renegociezi chiria sau cheltuielile de intretinere sau poate sa faci un nou imprumut. Fii pe faza si nu te lasa tentat/a de promisiuni puerile. Te poti confrunta cu o inselaciune. I-ati ceva timp de gandire, in mod serios, inainte sa iei vreo decizie, lasa-te ghidat /a de intuitie! Nu te ingrijora datorita problemelor de acasa. Micile probleme se vor rezolva aproape de la sine daca vei discuta cu persoana iubita. Ai grija sa mentii comunicarea activa!




Horoscop pentru femeia din Rac

Viata ta amoroasa are nevoie de un nou impuls. Poti sa te implici si tu in asta. Un pic de dulcegarie, un pic de romantism si cateva cuvinte mieroase vor face minuni intr-o relatie care abia se mai tine pe picioare. Nu trebuie sa intri in rutina. Spalatul hainelor la timp, cumparaturile facute de la sine, cateva flori aduse acasa sau dusul gunoiului afara, par sa faca parte din rutina, in mod evident, facute in majoritatea timpului de celalalt. De ce sa nu demonstrezi din cand in cand ca iti apreciezi partenerul?! Tie nu ti-ar placea sa fii apreciat/ apreciata? Saptamana asta ar trebui sa discuti aceste probleme cu partenerul tau. Descrie clar si detaliat ce anume iti place la el/ea.




Horoscop pentru femeia din Leu

Micsoreaza-ti cheltuielile saptamana asta. Ai tendinta sa cumperi lucruri pe care nu ti le permiti. Felul in care cheltuiesti nu este compatibil cu bugetul tau. Vei avea de suferit din acest punct de vedere in saptamanile urmatoare. Problemele financiare se vor aduna daca nu le tii sub control. Consecintele vor fi devastatoare. Ai face mai bine sa cauti chilipiruri la supermarket. O cheltuiala consistenta, pe care nu o poti evita, va aparea cat de curand. Dar pe de alta parte in viata de cuplu totul merge struna. Un nativ din Fecioara va aparea in viata ta. Este exact opusul tau din punct de vedere zodiacal. Va iesi cu scantei!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

V-ati creat o latura extrem de emotiva. Experientele din ultimele luni v-au facut sa va dati seama cine sunteti si ce vreti de fapt de la viata. Tensiunile parca s-au evaporat. V-ati recuperat echilibrul: mintea si corpul sunt in armonie perfecta din nou. Gandurile si experientele penetrante ale acestei perioade recente v-au facut sa va dati seama de ce aveti cu adevarat nevoie. Stiti exact ce si cat de mult puteti oferi altora, dar si ce va asteptati sa primiti in schimb. Veti gasi timp sa petreceti atat acasa, cat si la munca. Chiar de saptamana aceasta veti incepe sa va impartiti timpul in mod egal. Iesiti mai des din casa. Aerul curat va ajuta, iar sportul va mentine.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Va fi o saptamana superba, plina de aventuri si surprize. Norocul va zambeste! Prietenii si cunostintele dumneavoastra vor fi purtate de starea dumneavoastra de bine. Sa nu fiti surprins daca nu auziti nimic de rau. Practic, oamenii asezati la o masa plina de persoane bine dispuse nu isi mai povestesc problemele, fiindca uita de ele. In timpul intalnirilor de saptamana aceasta, singurele subiecte vor fi cele umoristice. Bucurati-va din plin de aceasta perioada! Aceasta influenta pozitiva va dura cateva luni bune.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

De ce nu faceti ceva diferit sambata viitoare, fata de ce faceti in mod normal? Nu lasati vremea sa va opreasca, plecati la tara! In aceasta perioada a anului, vremea este superba. Este mult mai bine sa stati afara, in aerul acela curat, decat pe stadion sau la teatru. Este mai bine decat daca va uitati la televizor. Numai faptul ca sunteti acolo si ca va bucurati de natura este diferit. De-abia dupa ce veti fi incercat, va veti da seama de diferente. Ridicati-va mepede! Ascundeti telecomanda undeva si nu va porniti calculatorul in aceste zile. Suiti-va pe bicicleta sau in masina si mergeti la o plimbare lunga cu partenera, daca aveti, sau cu un prieten foarte bun. Toata lumea va fi mai satisfacuta.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

In cursul acestei saptamani planetele au o pozitie importanta pentru tine. Efectul ecestei pozitii este ca vei simti o dorinta arzatoate sa iti schimbi complet viata. Noile circumstante par atractive. Poate ca vei vrea sa te muti sau chiar sa emigrezi. Poate ca iti vei gasi o noua slujba. Sau poate ca incepi sa te bucuri de averea ta, daca ti-ai agonisit-o, indiferent cat de mica sau de mare este ea. Vei incepe sa iti faci planuri asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Se intrevede posibilitatea de a te putea descurca cu usurinta si cu mult mai putini bani intr-o alta tara. Incearca sa-ti urmezi visul la un moment dat in viata ta. Fa cu viata ta ceea ce ai visat dintotdeauna sa faci si incearca sa ignori toate obstacolele ce se vor ivi in calea indeplinirii visului tau.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Asculta cu atentie ce zic cei din jurul tau saptamana asta. Ai deja tendinta sa asculti ce spun ceilalti, dar se pare ca nu ai capacitatea sa auzi sau sa inregistrezi ceva. Si nici nu prea iti place sa primesti sfaturi! Asta se poate datora si faptului ca te lasi pe tanjeala inca o data cand vine vorba de viata ta amoroasa. Totul decurge lin. S-ar putea sa castigi o suma mica la loto sau la orice fel de joc de noroc, lucru care va contribui la petrecerea unui week-end minunat. Daca iti cauti un nou loc de munca, saptamina asta si urmatoarea vei avea multe sanse de izbanda. Felul in care comunici cu ceilalti s-a imbunatatit, din acest motiv ai invatat sa te promovezi mai bine. Ii vei spune viitorului angajator exact ceea ce el sau ea vrea sa auda si vei lasa astfel o impresie excelenta. Cele mai bune zile pentru tranzactii financiare sunt luni si marti. Asta are legatura cu castigul ce se poate ivi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fii cu ochii in patru la un nativ din zodiac Scorpion in cercul tau de prieteni si cunostinte. Este vorba de cineva care vrea sa fie in compania ta si care va pune cateva intrebari la intamplare fara sa-si demaste adevaratele intentii. Ti-ai tine gura inchisa daca ai sti ce intentioneaza cu adevarat. Deci tine-ti atuurile in maneca in vecinatatea acestui nativ din Scorpion. In acelasi timp un Capricorn iti va iesi in cale. Acest Capricorn iti place cu adevarat chiar daca vei fi indecis/a. Cunosti persoana asta de ceva vreme. Dar intr-un fel sau altul nu ati avut niciun fel de legatura unul cu celalalt. Situatia se va schimba. Prietenia ce se infiripa va dura multa vreme. Fii atent/a deci la persoanele care iti vor iesi in cale saptamana aceasta!


Horoscop pentru femeia din Pești

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții