Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 1 Mai 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 aprilie 2016 | 06:50


Horoscop de azi Duminica 1 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 1 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Tine sub control atitudinea ta un pic cam agresiva care nu va fi interpretata corect de cei din jur, chiar daca e modul tau de a te ridica pentru cine stie ce nedreptati, chiar daca e ca o revolutie personala prin care vrei sa te eliberezi de un blocaj care te-a tinut pe loc, ai grija totusi in ce directie canalizezi aceasta criza de furie. Ai putea da peste oameni si mai nervosi, si mai agresivi, si mai razboinici, si din confruntarea celor doua tabere la fel de puternice e greu de crezut ca va iesi ceva bun. Unii te vad ca pe un rebel care nu tine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitari, dar e dreptul tau sa te ridici pentru ceea ce iti doresti.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toata aprecierea, pentru ca pe parcurs vei acumula noi si noi informatii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viata. Calatoria in care ai pornit e o scoala a vietii si fiecare etapa mai pune o caramida la cel care vei deveni candva. Ca e un curs de specializare, ca e o perioada de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunostinte care te va propulsa mai apoi in pozitia de maestru! Trage tare, invata, munceste, pentru ca e o ascensiune lenta.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Se aduna multa lume in jurul unui eveniment de care toti sunt cumva interesati si esti si tu chemat sa te alaturi acestui colectiv. E ca o sarbatoare comuna, ca o adunare in jurul unui eveniment important la care fiecare isi aduce cumva contributia. Se simte un aer proaspat in acest mediu, dialogul merge ca uns si e o placere pentru toata lumea sa intre in legatura unii cu altii, sa dialogheze, sa colaboreze. Orice activitate colectiva, in care se pune pret pe reciprocitate si cooperare poate fi de succes, deci alatura-te celor care gandesc ca tine.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi. Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare. Nu le accepta, respinge-le din start si mergi pe calea cea buna, chiar daca e mai grea. Victoria va fi a ta in totalitate!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Esti la un final de drum si simti ca nu mai e nimic de facut si nimic de zis, consideri ca e momentul potrivit sa iei o pauza totala, sa nu te mai gandesti la nimic si sa lasi totul sa alunece in uitare. Seamana cu o renuntare, dar care se va dovedi a fi benefica, deoarece dupa aceasta vine o perioada de linistire a apelor tulburate inainte. Lasa-le asa, nu mai resuscita un plan care chiar nu mai are nici un rost de acum inainte, si inchide acel capitol odata pentru totdeauna, pentru ca nu se mai poate face nimic. Zarurile au fost aruncate si singurul lucru care a mai ramas e linistea si nemiscarea: un mare gol.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Emotiile acestei zile pot fi intense, ducand spre o stare de tristete, frica, nefericire profunde, dar pe care le poti stapani daca nu te pierzi cu firea. Oricat de urate ar fi uneori vestile, oricat de sensibil sau vulnerabil ai fi din cand in cand, detii toate instrumentele necesare pentru a invata din orice lectie a vietii exact ce iti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nimeni nu vrea sa-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplacute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbari urgente in viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsa, ci doar o usoara zguduire pentru a te obliga sa iei masuri rapide!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Implica-te mai mult, depune pasiune in ceea ce ai de facut, pentru ca succesul acestei zile depinde numai de felul in care participi si tu la actiunile ivite. Ai destula energie sa faci ce ai in plan, deci nu sta pe margine privind la altii cum muncesc, ci pune chiar tu mana pe unelte sa incepi sa construiesti reusita dorita. Cand toata lumea contribuie la fel de implicata si de dornica de succes, roadele apar mult mai repede, si parca iti vine sa pedalezi tot mai repede ca sa ajungi la ce ti-ai propus intr-o clipa. Insista, stimuleaza-i si pe altii sa ti se alature si sa evolueze in acelasi ritm sustinut, pentru ca, doar asa, reusita e din ce in ce mai aproape!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Primesti o veste despre niste evenimente viitoare, dar nu-ti place deloc ce auzi. Sunt vesti cam triste, pesimiste, de care nu te poti agata cu nici un chip, pentru ca iti taie complet orice speranta. Se poate face ceva pentru a evita acea situatie neplacuta, si cum primesti vestea din timp, poti interveni cu precautie in asa fel incat sa ocolesti ghinionul. Ca atare chiar si in fata vestii proaste, tu tot reusesti sa iti aduni repede gandurile ca sa mergi mai departe.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Manipulezi sume mari de bani, dar nu intr-o singura directie importanta, ci pentru a achita mai multe plati minore. E bine si asa, pentru ca poti sterge de pe lista de obligatii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreti ca o suma atat de mare nu a putut lua o directie mai consistenta. Daca nu aveai atatea facturi in asteptare, ai fi putut investi in ceva scump si necesar pentru confortul tau.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cineva drag sufletului tau are nevoie de o vorba buna, de un ajutor salvator, si ii demonstrezi cate poti face pentru el daca ti-o cere. Esti alaturi de el trup si suflet, il incurajezi, ii oferi motive de speranta, incerci sa participi efectiv la rezolvarea problemelor sale si iti va fi recunoscator pentru binele pe care i-l faci cu draga inima! Esti capabil de adevarate sacrificii pentru cei la care tii, fiind modul tau de a le intoarce diverse servicii pe care si ei le-au facut pentru tine in momente similare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții