Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on joi, 28 aprilie 2016 | 05:13



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Aprilie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Felul in care cheltui banii necesita multa atentie astazi. E bine sa ii ajuti pe cei din jur, dar nu trebuie sa te lasi pe tine pe locul 2. Si sfere din viata intima se cer revizuite. Planuri - acesta e cuvantul de ordine al zilei.



Horoscop pentru femeia din Taur

Legatura cu copiii poate deveni foarte profunda, cata vreme nu ii sufoci! Chiar daca e greu sa fii parinte, incearca sa le lasi un spatiu al lor, o intimitate de care orice om are nevoie, fie el si copil.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Numai atitudinea ta exuberanta in fata vietii te face sa scapi basma curata, avand in vedere felul in care te joci cu focul in ultima vreme. Nu mai e mult pana cand va trebui sa te asezi si sa alegi un sens unic in viata ta.


Horoscop pentru femeia din Rac

Vitalitatea ta e mai mare decat de obicei si te va ajuta sa iti duci la bun sfarsit scopul suprem al zilei: acela de a-ti prezenta ideile cu mult entuziasm si chiar cu o oarecare autoritate. Competenta e una, impunerea fortata e alta. Ai grija sa nu treci granita dintre ele!



Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar atunci cand credeai ca ai intrat in monotonie, un telefon legat de munca te scoate din rutina si iti aduce entuziasmul de care aveai nevoie pentru a munci cu spor. Lucrurile capata nuante mai vii, acum ca ai perspective mai largi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei fi salvata in ultimul moment de o persoana la care nu te asteptai sa iti fie alaturi. Uneori, gasim sprijin in cei pe care nu ii consideram neaparat prieteni, dar care sunt acolo cand ne este mai greu. Poate ca ignori o persoana care ar putea fi un prieten cum nu ai mai avut pana acum!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu accepta refuzurile si continua sa insisti! E singura metoda prin care astazi vei obtine ceeea ce iti doresti! Nu ai nici timpul, nici mediul propice pentru a incerca abordari subtile! Mergi direct la tinta si vei obtine ce vrei!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se spune ca vorbele nu inseamna mult, dar astazi, cei din jur se vor lupta sa le auda pe ale tale. Fie pentru ca pretuiesc parerea ta, fie pentru ca isi doresc sa te poata contrazice, ti se vor cere pareri. Asa ca pregateste-te sa fii tras sau trasa de maneca din toate partile!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti o persoana hipersensibila astazi si orice fel de respingere iti va zdruncina mandria. Nu e cazul sa fortezi nota, atat in ce priveste cariera, cat si atunci cand vine vorba de favoruri cerute in plan personal.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca devii prea eficienta, sefii tai vor profita de tine! Va trebui sa fii destul de vicleana pentru a evita cerintele lor marite! Nu e chiar momentul potrivit pentru a incerca sa iesi in evidenta!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunt timpuri in care trebuie sa bati in retragere si timpuri in care trebuie sa adopti o atitudine agresiva in luptele tale. Azi e una din zilele in care trebuie sa fii ceva mai implicata si sa preiei initiativa.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ceea ce trebuie sa faci astazi este sa incerci sa iti iei gandul de la o problema care te-a cam epuizat in ultima vreme. Nu e cazul sa te mai consumi, pentru ca, din pacate, rezolvarea ei nu tine de tine. Incearca sa te destinzi, daca nu vrei sa iti pui in pericol sanatatea!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții