Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop Urania saptamana 30 Aprilie–6 Mai 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 29 aprilie 2016 | 07:12



Horoscop Urania săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 30 Aprilie–6 Mai 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop Berbec pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, posibile surprize sau reevaluări discrete ale prietenilor și naturii relației pe care Berbecii o au cu aceștia, din perspectiva unor cuvinte, gesturi sau fapte pe care le-au făcut în acest răstimp și care le dau de gândit. Substratul bănesc ar putea fi una dintre motivațiile care îi nemulțumesc sau îi alarmează. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, nativii vor dori să se liniștească prin somn, izolare de forfota vieții sau să se echilibreze organic prin terapii, tratamente corporale, exerciții de destindere.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, deși pentru români va fi vorba de zile libere și de sărbătoarea pascală, de cufundarea într-un alt registru de viață, unii vor continua să se gândească la plasamentul lor profesional, social sau la prezența lor într-un context public, prin minte trecându-le tot felul de soluții îndrăznețe sau rupte de realitate: un fel de a se ipostazia în roluri nepotrivite ori disproporționate cu vocația și competența lor. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, posibile întâlniri plăcute sau secvențe ale zilei petrecute într-o companie agreabilă, prietenoasă, deschisă, aducătoare de mulțumire și satisfacție sufletească.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, Gemenii pot da dovadă de ingeniozitate, impresionându-i pe cei din jur cu vioiciunea minții și mobilitatea mentală. În cazuri particulare, unii pot „sclipi” în întâlniri publice (ședințe, întruniri, conferințe etc.). Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, miza socio - profesională crește. Se cere mult de la ei, așteptările sunt mari dar și ambițiile lor îi împing spre afirmare. Totuși, de cele mai multe ori, Gemenii vor alege un fel de a reacționa delicat, elegant, subtil, superior.

Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, pentru nativii din Rac nu par a se produce prea multe evenimente cu excepția unor mici surprize (cadouri, atenții dar și informații utile, esențiale). Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, Racii pot desfășura activități legate de o ipostază nobilă, cu miză socială sau creștină și, năzuind la mai mult, la mai bine, la frumos, să se dedice unor preocupări superioare (lecturi, muzică, spectacole). Unora, acest fel de a petrece timpul, în cele trei zile de sărbători pascale, li se va părea neobișnuit, atunci când, „firesc”, lor li se pare a mânca și a te veseli până la epuizare; cu siguranță, vor fi și dintre cei reculeși și pătrunși de sensul acelor zile.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, se anunță un răstimp când, între nativi și partenerii lor, mai ales de viață, pot ieși scântei sau situațiile neprevăzute nu-i găsesc într-o dispoziție mlădioasă, ei reacționând rigid, uneori dur, deși n-ar fi nevoie de atâta desfășurare de forță. Spre cei cu funcții se pot îndrepta acuzații sau se pot ridica ziduri de rezistență dacă aceștia, în contextul exercitării autorității lor, iau măsuri nepopulare. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, unele planuri vor trebui reconfigurate pe fondul unor cheltuieli de ultim moment, neprevăzute sau al imposibilității de a duce la bun sfârșit un plan, în doi, în familie sau alături de un grup, din cauza acelorași motive materiale.

Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, fiind zile de sărbătoare pentru toată lumea, relațiile de serviciu nu sunt semnificative pentru analiza noastră. În schimb, efectele tranzitelor din această perioadă asupra stării de sănătate indică o dispoziție psihică și o fiziologie schimbătoare, care îi va pune pe unii nativi, din când în când, în situația de a se opri din activitățile pe care le desfășoară, pentru un ceas de repaos sau pentru administrarea unui medicament. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, posibilitatea ca multe relații parteneriale să ia o turnură haotică.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, nativii sunt dispuși să evadeze, să facă escapade din peisajul familial, din cuplu, din caruselul obligațiilor. Micile aventuri, mai mult sau mai puțin vinovate, îi vor atrage ca joc, ca plăcere speculativă. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, starea lor de sănătate va fi amestecată. Nu este indicat ca, pe acest fond de instabilitate, nativii să ia în serios simptomele trecătoare și să ia doze duble din tratamentul obișnuit sau să apeleze alte medicamente. Fiind vorba de provocarea mâncărurilor specifice sărbătorilor de Paști, este de vegheat asupra cantității.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, între relațiile de familie (părinți, respectiv, socri) și relațiile conjugale nu este armonie. E vorba însă de ceva trecător, provocat mai mult de orgolii și ambiții de moment. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, Scorpionii se vor cufunda în plăcerile vieții care sunt trăite acum la cote intense și datorită sărbătorilor care justifică și permit deschiderea băierilor sufletului. Nativii vor deveni sensibili, sentimentali, nostalgici, dispuși să se împace cu cei pe care i-au supărat, să se întoarcă la cei pe care i-au uitat sau i-au părăsit, să facă gesturi care să-i emoționeze pe aceia și astfel, nemulțumirile să fie date uitării.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, se poate ivi prilejul unei deplasări neprogramate, al unei mici excursii, al unei evadări din cotidian. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, Săgetătorii se vor confrunta cu aceleași vechi probleme și responsabilități față de familia din care provin sau față de un patrimoniu comun dar, de multe ori, ceea ce intenționează ei să facă în avantajul tuturor, nu este bine primit de unii membri de familie, mai ales de către cei în vârstă, care se vor simți frustrați, manipulați, puși în pericol; pe de altă parte, nici aceia nu înțeleg întreaga complexitate a situației și, prin refuzul sau opoziția lor de a coopera cu ruda - Săgetător (indiferent că este mai tânără sau mai matură), vor pune în pericol însuși statutul unui bun sau al întregii lor averi.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai Aprilie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, despre bani va fi vorba; sau, doar, la ei se vor gândi Capricornii. Nu e o noutate. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, nativii vor fi obligați să vorbească, să mărturisească, să declare, să explice sau să convingă (un juriu, o comisie) că au dreptate, că au valoare, că sunt îndreptățiți să pretindă post scos la concurs pentru care se prezintă la examen. Dar e vorba de o „provocare” și nu de o „înlesnire”; prin urmare, ei trebuie să fie foarte atenți la felul în care se vor purta, vor vorbi, la felul în care se vor mobiliza.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→ Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, nativii vor fi în excelentă formă mentală, intelectuală și psihică. Vor avea vigoare și capacitate să se exprime personal, original și convingător. Vor atrage, prin vioiciunea spiritului și felul nonșalant, lipsit de prejudecăți de a se purta, de a gândi, de a vorbi. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, se vor reedita fazele prin care au mai trecut, când au fost obligați de împrejurări să facă „piruete financiare” și să găsească soluții bănești. Perioadă dificilă, riscantă în ce privește relația cu banii (plățile, cheltuieli, încasări). Riscul poate veni și de la prieteni. Întreaga săptămână, ca de altfel, o lungă perioadă de timp de acum în acolo, până la vară, nu sunt indicate asocierile cu prietenii sau implicarea nativilor în demersurile acelora, dacă ele pleacă de la o miză imorală, ilegală sau abuzivă, pentru că nu se știe când și cum vor plăti aceia, dar Săgetătorii sigur vor da socoteală, imediat, după 1 august 2016.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 30 Aprilie–6 Mai 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 30 aprilie și 1 mai, până la ora 17, Peștii se pot confrunta cu o stare de neliniște uneori explicată prin evenimentele de dată recentă, alteori, nemotivate. Între 1 mai după-amiaza și 3 mai, până la ora 19, persoana lor se va scălda în vibrații plăcute, armonice naturii lor zodiacale intrinseci, Luna, străbătându-le semnul natal și făcându-i din nou subtili, profunzi, sensibili și motivați lăuntric să se dedice unor activități superioare, abandonând sau ignorând cu totul treburile de rutină și gospodăria. În acest răstimp, ei, cei de „sacrificiu” de obicei, se vor întoarce către propria lor ființă, considerându-se importanți și dedicându-se lor cu abnegație.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 30 Aprilie–6 Mai 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții