Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 29 Mai 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 mai 2016 | 06:35


Horoscop de azi Duminica 29 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 29 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, avand impresia ca, oricat ai cheltui, banii se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, iar o atitudine superficiala in privinta banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucausa pe care ti-o poti permite e sa cumperi… jucarii! Asta da, deci mergi la cumparaturi si gandeste-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar si tu te simti inca un copil, incat nu ar fi exclus sa dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de altii drept un gest copilaresc. Ei si ce? vei spune, e dorinta ta fie inseamna sa-ti cumperi un trenulet sau un ursulet de plus, desi tu ai trecut demult de varsta potrivita pentru asa ceva.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Afacerile merg bine, banii se aduna usor, pentru ca ai idei excelente care pot atrage castiguri frumusele daca sunt puse in practica. Daca iesi la cumparaturi, te atrag lucrurile foarte moderne, incat nu ar fi de mirare sa te intorci acasa cu o tableta de ultima generatie sau cu o poseta din ultima colectie. Simti nevoia sa-ti arati bunastarea si prin obiectele pe care le detii, caci e o placere sa iesi la cumparaturi azi, deoarece tot ce cumperi e ultra-modern, o forma excelenta sa atragi atentia si sa-ti demonstrezi valoarea.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu crede tot ce ti se promite azi, cel putin pana nu vezi lucrurile scrise negru pe alb, probate de dovezi incontestabile. Vorbele zboara in vant, deci multe ti se pot spune fara a contine nicio urma de adevar, tocmai de aceea trebuie sa ceri sa ti se demonstreze tot ce ti se spune. Asa, vorbe mari poate spune oricine, dar nu poate si dovedi ca ceea ce spune este real. Tu esti un om pragmatic, ce pune baza pe ceea ce vede cu ochii lui, deci asta vei dori si astazi pentru a avea incredere in ceea ce auzi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Inima ta bate mai tare pentru ca azi ti se ofera pe tava sentimente sincere, sanse de a te indragosti din nou, cuvinte dulci si declaratii de dragoste... Cum sa nu te simti in al noualea cer cu astfel de momente in meniu? Profiti din plin de clipele de intimitate petrecute alaturi de persoana care te atrage si daca amandoi sunteti pregatiti pentru o idila, din intalnirea voastra se poate naste o poveste de dragoste de toata frumusetea. Emotiile sunt la cote maxime pentru ca treci prin momente care te impresioneaza profund, pana la lacrimi!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Apar neintelegeri intre indragostiti, dar sunt simple ciondaneli care nu ar merita prea multa atentie. Incearca sa nu le faci mai mari decat sunt, pentru ca animozitati exista in orice cuplu. Pe de alta parte, e posibil sa te aliezi cu partenerul intr-un razboi cu lumea, pentru ca ai impresia ca societatea are ceva impotriva voastra si va pune numai bete in roate. E doar un blocaj trecator, dar tu il faci sa devina punctul central al nervilor de acasa.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Timpul este generos cu tine si iti ofera exact acel ragaz de care aveai nevoie. Mai doreai o prelungire, sperai sa ti se ofere o ora in plus sau o zi peste termenele limita, si iata ca minunea se produce. Numai de tine depinde cum valorifici acest ragaz pretios, pentru ca va trebui sa iti administrezi in asa fel timpul, incat sa te incadrezi perfect in ceea ce ai la dispozitie. Te vei concentra in mod optim la ce ai de facut, fara a pierde vremea.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

E o placere sa treci prin locuri de care te leaga amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regasi prieteni de demult, colegi de odinioara, persoane de care se leaga intr-un fel sau altul copilaria sau tineretea ta. Amintirile frumoase revin la lumina vii si puternice de parca abia ieri s-au intamplat, si totul datorita oamenilor pe care ai ocazia sa ii intalnesti si vestilor bune care ajung la urechile tale. Poti afla o multime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit pana acum, incat poti spune ca te mai pui si tu la curent cu stirile, poate din urma cu cativa ani si pana in prezent.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

E agitatie mare in jurul tau, intri in contact cu tot felul de oameni fata de fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect inteles. Altfel te porti cu prietenii, si cu totul altfel cu familia sau partenerul de viata, deci incearca sa tragi o linie clara intre aceste planuri ale vietii tale in relatie cu ceilalti, ca nu cumva sa le incurci. Nu fi acid cu familia tot asa cum nu merita sa fii bland cu cei cu care iti masori fortele, deci ai grija cum te comporti cu ceri pe care ii intalnesti.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Daca te eliberezi azi de grija care te tinea blocat de ceva vreme, dintr-o data ti se va parea ca orizonturile sunt mult mai limpezi si stii mai bine ce ai de facut. Atat timp cat nu scapi de acel hop care iti taie elanul, orice efort este in zadar si caile catre etapele urmatoare sunt inchise, ca atare fa un efort sa scapi de acel aspect nedorit care te tine pe loc. Mai intai fa ordine in problemele stringente ca sa te poti concentra dupa aceea la telul pe care l-ai ales, altfel neregula de acum te va chema intr-o zi inapoi ca sa o rezolvi si pe ea.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Afli un lucru foarte important, dar esti constient ca nu e in avantajul tau daca incepi sa-l spui si altora. Mai bine il tii secret, doar pentru tine, deoarece altii abia asteapta sa se foloseasca de norocul tau. Uneori, este mult mai bine sa taci pana cand evenimentele au ajuns la un nivel sigur, ca abia dupa aceea sa te lauzi tuturor cu realizarile tale. E greu sa tii doar pentru tine asemenea veste, dar ai patit-o si in trecut sa bati toba si sa pierzi sansa din cauza laudei de sine!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ocupa-te azi de lucrurile marunte de care nu ai avut timp inainte. Azi ai starea potrivita pentru a te apleca asupra lor cu mai multa rabdare, pe indelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ti vine a crede cate lucruri poti sterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lunga, dar daca te-ai uita mai bine, ai vedea ca sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate usor. Ia-le pe toate pe rand, una cate una, si ai sa vezi ca lista de datorii in asteptare se reduce dintr-o data la jumatate doar pentru ca ti-ai propus sa te ocupi de ea astazi. Cere si ajutorul celor din jurul tau, pentru ca e si de datoria lor deopotriva.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Cineva intervine in treburile tale si strica tot, in loc sa duci mai departe ceva ce parea sa mearga bine, acum trebuie sa stai pe loc si sa repari greselile acestui inamic care si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala. Descoperi, cu aceasta ocazie, cine e rivalul din umbra care umbla cu barfe si cu bete in roate, pentru ca iti dai seama mai clar ca exista cineva in spatele problemelor cu care te confrunti de la o vreme. Data viitoare vei sti sa te protejezi de astfel de oameni!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții