Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Citește Horoscopul zilei de Joi 26 Mai 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 25 mai 2016 | 06:29


Horoscop de azi Joi 26 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 26 Mai 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata. Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Primesti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niste obligatii financiare. Ai toate motivele de satisfactie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita in jurul cumparaturilor, achitarii de datorii mai vechi, investitiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de implinire profunda, pentru ca toate iti ies de minune: iti duci la capat planurile incepute si mai acumulezi si un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astepti cu sufletul la gura un moment decisiv pentru viata ta sentimentala, fata de care ai o emotie cu totul aparte. Ai trac, ca inaintea primei intalniri sau ca in ziua nuntii, pentru ca ai senzatia ca ceea ce se petrece acum in inima ta are o conotatie profunda, de destin, ceva ce nu traiesti in fiecare zi. Te pregatesti sufleteste pentru acel eveniment si esti de-a dreptul fericit, pentru ca vezi si din partea celuilalt aceeasi traire intensa, semn ca sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cineva intervine brutal in spatiul tau personal si strica toata armonia care se instalase peste unele planuri, e un musafir nepoftit, o veste bomba, o surpriza neplacuta, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de furtuna care intra in casa ta. Valul va trece, deci nu trebuie sa te enervezi o data in plus. Ai rabdare, foloseste-te de toate instrumentele tale pozitive de rabdare, toleranta, diplomatie, pentru a reveni la o atmosfera pasnica, asa cum iti place. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti strice ziua cu nervii lor si nici nu fi ca ei. Ramai calm orice ar fi!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu privi prea mult in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, daca vrei neaparat sa arunci o privire peste gard, fa-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celalalt. A te compara cu el nu e in beneficiul nimanui, pentru ca nu ai de unde sti ce se ascunde in spatele asa-zisei sale prosperitati sau reusite. Bazeaza-te doar pe ceea ce poti singur, pentru ca, la urma urmei, si tu arati lumii o imagine asa cum o doresti tu, care nu e neaparat si una sincera. Te simti ca un politician care trebuie sa se prezinte bine in orice situatie si zambeste orice ar fi, dar ce ascunzi in spatele zambetului?

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti tras in doua directii si ambele au si avantaje care merita atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie sa le eviti. Nu stii ce sa alegi, pentru ca ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui sa pui in balanta efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu conteaza ceea ce iti ofera ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid in perspectiva. Gandeste-te ca atare mai mult la viitor decat la prezent.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Chiar daca unele proiecte inainteaza extrem de lent, nu te deranjeaza deloc aceasta lentoare, pentru ca nimeni nu gestioneaza mai bine trecerea timpului ca tine. Stii sa profiti de ragazul pe care il ai la dispozitie pentru a pregati viitoarea reusita in detaliu, cu calm si rabdare. Tu esti de parere ca succesele durabile se ating greu si prin efort indelungat, de aceea nu ai nimic impotriva unei ascensiuni lente. Esti convins ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la tinta.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Atitudinea optimista pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai buna alegere, ca atare uita de spiritul tau critic caracteristic si incepe sa vezi lucrurile intr-o lumina favorabila. Spune da la tot ce ti se ofera, nu fugi nici de provocare, nici de noutate, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din directii complet nebanuite si, daca tu le refuzi din start printr-o atitudine inchisa si suspicioasa, practic lasi sansele sa treaca pe langa tine. Trebuie sa fii pe faza, pentru ca se iveste ceva atat de bun la care e nevoie sa spui foarte repede: accept!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca pleci la drum, e posibil sa nu-ti mearga toate conform planificarii de acasa, dar fii sigur ca vei gasi de fiecare data alternative astfel incat sa-ti atingi scopurile. Ceva se schimba pe parcurs: mijloacele de transport, compania, orele de plecare, destinatia chiar, oferindu-ti-se altceva in loc. Nu e chiar ceea ce ai dorit la plecare, dar tot e ceva si te vei adapta situatiei din mers. Poate nici nu e o calatorie de placere, nici una dorita de tine in acest moment, pentru ca ai fi avut alte treburi in acelasi timp, dar totusi pleci la drum, pentru ca e o deplasare obligatorie.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie sa te implici intr-o competitie care are ca scop obtinerea unui renume, a unui succes, care poate se numara si in bani, dar ai alaturi de tine concurenti redutabili. Nu esti cu nimic mai prejos, esti la fel de bine pregatit, dar emotiile negative nu te lasa sa arati de ce esti in stare. Iti aduci aminte de esecuri din trecut si ti-e teama sa nu le repeti si acum. Nu ai motive sa te indoiesti de valoarea ta, deci intra in lupta cu capul sus, amintindu-ti nu de insuccesele de altadata ci dimpotriva, de lunga lista de reusite cu care te poti mandri si azi!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Altadata te simteai foarte bine in mediul in care te afli azi, dar acum parca s-a intors totul pe dos. In loc de prietenie, amabilitate si buna intelegere, totul pare blocat intr-un punct mort de unde nimic nu se mai misca. Inainte de a judeca situatia, mai lasa o zi, doua, sa treaca, fara a lua masuri drastice, pentru ca poate fi doar un impas trecator. Daca vei dori sa parasesti acest mediu doar pentru ca acum lucrurile merg prost, peste un timp s-ar putea sa regreti ca ai fost atat de transant si nu ai incercat macar sa intelegi ce a stat la originea tensiunilor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții